PTT 1. LİG 6.HAFTA Samsunspor'umuz - Denizlispor

Başlatan samsun 55, 29 September 2012, 22:41:44

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Çok fena patladık yalnız, Erhan hoca Lokmanı oyuna aldığında çok salladık hoca dalga mı geçiyon diye ;D Böyle patlamaya can kurban  :)

Birde maçı yorumlarken şunuda göz önünde bulundurmak lazım, oyunun temposunu arttırmaya başladığımız an denizlili ibineler yattı yere oyunu soğuttu, yatarsın tamamda bu kadar da olmaz da, bizim topçularda makine değil ya tempo düştü basalım düğmeye yeniden tempo yapsınlar. Taktiksel olarak konuşulacak çok şey vardır ama bu sene oynadığımız topun taktiği tekniği bi yana dursun harbi yürekli bir takımız 2-0 dan sonra verdiğimiz maç kadar aldığımız maçta var ve net olarak gördüğüm şu ki tüm ama tüm takımlar bizden it gibi korkuyor yatmalarından geriye yaslanmalarından belli. Çok gereksiz puanlar kaybettik ama bu mücadeleyi verdiğimiz sürece bi şekilde başarılı olucaz.

jean

Harbi cok cins takimiz iki kez 2-0 dan beraberligi yakalattik iki kezde geriden geldik erciyesle denizliyi yensek potaya girecektik saglik olsun sonucta bu sene iddiamiz yok

radikal-fma

nsumbu ve lokman bu kadronun banko oyucuları olmalı kadroyu görünce çok şaşırdım. canberk olmamış bir meyve daha onun için çok erken. neden adem değilde uğur tülümen  ??????

kuzey55

Canberk'in sağ bek oynayamayacağı Lokman'ın kesik yememesi gerektiği Nsumbu'nun orta sahada olması gerektiğini gördüğümüz ve malesef yine beraber kaldığımız bir maçtı...

bir diğer nokta maraton tribünü ve SBÇ..Söğütlübahçeliler Onur'un önderliğinde kendisini çok çok geliştirmiş ve maratona ayrı bir renk kattılar bu sene.daha iyi olacaklarına inanıyorum.tebrikler.

mehmet yılmaz

Uzun bir aradan sonra maraton tribünündeydim. Samsunspor bir aşk... Taraftarımız ise gerçekten çok büyük. Hepimiz çok daha güzel şeyleri hak ediyoruz. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Duygu gel gitleri yaşadık resmen. En son Lokman topu kaleye soktuğunda ben de gol sevinciyle öndeki camlara çıkmıştım. :) Fotoğrafı bulursam paylaşırım.

Bulunduğum konum itibarıyla bazı şeyleri yazamıyorum ama çoğumuzun görüşü ortak.

cany

bizim takım iyi mi kötü mü ben hala anlayamadım beyler ;D

isa55

Lokman, hocanın yanlış kadro kurduğunu kendisine resmen gösterdi.
Canberk'in pişeceği maç bu değildi. Çocuğun morali bozuldu, bizimde. Maçı kaybetseydik fatura önce hocaya sonra belki de ona kesilecekti.
Yine de 2-0 dan beraberliğe ulaşmak güzeldi.
Artık beraberlik yeter,kazanma zamanı geldi ve geçiyor.(Adana'dan da berabere dönsek fena olmaz :D)

AhmetDenizci

İkinci golden sonraki mutluluk anlatılmaz, o neydi öyle..

kalptenþimþek

kızım eve girer girmez annesine: anne! babamı görmeliydin! ikinci golü attığımızda saha atlayacaktı! çocuklar gibi seviniyordu zor indirdim aşağıya!! .:.:.
samsunspor_x

lato

Ben Canberk'in mücadele isteğini beğendim ama gerçekten yeri sağbek değilmiş çoğu yerde Kere kapattı açıklarını ama hırslı yapıştı mı bırakmıyor daha da iyi olacak. Ayrıca bu maça annemle babamı getirdim dil döküp. ilk izlenimleri iyi olsun diye vıp a dan aldım bileti malum çok fazla küfür duymasın istedim ama hata etmişim. Maratonu görünce azarladı beni buraya niye getirdin oturarak maç mı izlenirmiş keşke karşı taraftan alsaydın bağırırdık dedi. Annemin içindeki amigo ruhu umarım bütün çekirdekçilere geçer ;D birgün kısmet olur da bir daha maça götürebilirsem s.b.ç'deyiz. Bu arada maraton ilk defa herkesin katıldığı şekilde uzunca destek verdi tezahüratlara bunda sanırsam ön taraftaki yüksek yerden milleti ateşleyen iki kişinin rolü büyük.

doðan

Bu gün çok fena bir maç cereyan ettii benim nezlimde , penaltı pozisyonu ile kayış koptu (o pozisyona kadar herkesi sakinleştiren ben ama bir yere kadar artık ) baktık olmayacak çıktım trübüne , en azından ceza geleceksede bireysel  gelsin kulübe zarar vermeyelim düşüncesi ile .. derken bize yakışmaz diye sadece allah belanı ..... hakem le sınırlı kaldı sitemim ama sinirim geçmedi tabi , eski basın sözcümüz Haluk Tan abim çok uğraştı sakinleştirmek için ama nafile derken 1. gol , bende tık yok maç bitmiş , haluk abi dur olm maç daha bitmedi diye diye attırdı golü , hayatımda kaç kere  böyle bir gol sevinci daha yaşarım bilmiyorum , ama en komiği ise golden sonra saha ya tekrar girmeye çalıştığımda VİP trübünden aldığım tepkiydi  ;D ;D çık  yukarıya ya ne girecen sahaya ordayken 2 tane yedik yukarda uğurlu geldin sakın girme demelerine koptum ama haklıydı adam TOTEM totemdir aga  :suslen: :ok :D ;D ;D ;D
saçlarıma düşecek akların başlıca sebebi olacaksan da SAMSUNSPOR um ben o  aklara daha fazla sevdalanacağım ...

cgr

Kesinlikle bu sezonun en iyi tribününü yaptık... Samsunspor taraftarının ne kadar büyük olduğunu bir kez daha göstermiş olduk herkese. İkinci yarı başlayan destek, maçın bitiş düdüğünden sonra bile devam etti...

Bu desteğin arkasında; maçın son dakikasına kadar mücadele hırsı olan, kaybetmeye tahammülü olmayan bir takım izleyişimizdendir. Zaten maçın bitiş düdüğü çaldığında, futbolcularımızın hepsinin yere çökmesi herşeyi anlatmıyor mu ? İnanın tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu.

Formasını bu kadar seven bir futbolcu grubunu ben uzun süredir izlemedim. Bu takımı bizlere izleten başta Emin Başkan olmak üzere, Yönetimimize ve Erhan hoca'ya teşekkür etmek istiyorum. Çünkü artık gerçek Samsunspor'luların olduğu bir camiayız.

Maçla ilgili taktik, diziliş benim için bu gece 2.planda kaldı. Oynanan oyun, mücadele ve hırs kesinlikle 1.sıraya geliyor. Umarım bu geri dönüş güzel günlerin başlangıcı olur.

2.gol esnasında ben de ön taraflardaydım. Gol sevincinde cama çıkıp, telefonumu düşürmüşüm :) uzun süre aradıktan sonra saha içinden telefonumu bana geri veren güvenlik görevlisine de teşekkürler :)

kalptenþimþek

o ambulansa hangi maçta girerim diye düşünmüyor değilim..

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: lato - 25 October 2012, 00:51:06
Ben Canberk'in mücadele isteğini beğendim ama gerçekten yeri sağbek değilmiş çoğu yerde Kere kapattı açıklarını ama hırslı yapıştı mı bırakmıyor daha da iyi olacak. Ayrıca bu maça annemle babamı getirdim dil döküp. ilk izlenimleri iyi olsun diye vıp a dan aldım bileti malum çok fazla küfür duymasın istedim ama hata etmişim. Maratonu görünce azarladı beni buraya niye getirdin oturarak maç mı izlenirmiş keşke karşı taraftan alsaydın bağırırdık dedi. Annemin içindeki amigo ruhu umarım bütün çekirdekçilere geçer ;D birgün kısmet olur da bir daha maça götürebilirsem s.b.ç'deyiz. Bu arada maraton ilk defa herkesin katıldığı şekilde uzunca destek verdi tezahüratlara bunda sanırsam ön taraftaki yüksek yerden milleti ateşleyen iki kişinin rolü büyük.

Yok Be Kardeşim Bu Maçı Alamazsak katliam çıkar diye bağırttıran adamdan afedersin bi b*k olmaz