PTT 1. LİG 6.HAFTA Samsunspor'umuz - Denizlispor

Başlatan samsun 55, 29 September 2012, 22:41:44

« önceki - sonraki »

Burak

Videonun sahibi bize neden erişim izni vermedin  :x((

Musti

berusa55

08 October 2012, 17:35:07 #212 Son düzenlenme: 08 October 2012, 18:03:41 berusa55
AlıntıBaşkan Kar " Bu Bir Kaza "

Emin Kar "22 Temmuz'dan bu yana verdiğimiz mücadelede eleştirecek bir eksikliğimizi bulamayanlar, yalan haberlerle iftira atarak bizi karalamaya çalışıyorlar" dedi.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

"22 Temmuz'dan bu yana verdiğimiz mücadelede eleştirecek bir eksikliğimizi bulamayanlar, yalan haberlerle iftira atarak bizi karalamaya çalışıyorlar" diyen Emin Kar Denizlispor müsabakasındaki elektrik kesintisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Başkanı Emin Kar Cumartesi akşamı yarım kalan Samsunspor-Denizlispor maçı esnasında çıkan teknik aksaklıklar ve bu aksaklıklar hakkında çıkan asılsız haberler hakkında bir basın toplantısı yaptı.

Yalan Haber Yapacaksanız Magazin Servisinde Çalışın

Müsabakanın 11. dakikasında elektriklerin kesilmesini bir kaza olarak nitelendiren Emin Kar "Bu basın toplantısını yapmaktaki amacım bir gazetede çıkan suçlamalarla ilgili bir kişinin yapmış olduğu asılsız haberler hakkında açıklama yapmak durumunda kaldık. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki 22 Temmuz'da göreve geldiğimiz zaman kulübün hangi halde olduğunu belirtmek amacında değiliz. Biz Allah'a şükür iyi bir takım, iyi bir ekip olduk. Oynadığımız futbolumuzla da ne kadar doğru bir yolda olduğumuz ortada." diye konuştu.

Müsabakanın öncesinde maçın gözlemcisi ve teknik ekiple yapılan eşgüdüm toplantısına da değinen Kar "Her maç öncesi saat 10:00'da yapılan eşgüdüm toplantısında stadyumun koltuğundan tuvaletlerine kadar her noktasının kontrolü yapılır. Daha sonrasında stadyum aydınlatma sistemi özellikle şehirden gelen elektrik ve jeneratörler kontrol edilir. Daha sonrasında rakip takımın yöneticileri, maçın hakem ve gözlemcileri toplantı sonlandırılır ve TFF'ye bildilirilir. Bizim Denizlispor maçının öncesinde yaptığımız toplantıda da hiçbir sorun ve aksaklık çıkmamıştır." dedi.

Elektrik sisteminde çıkan arızanın sonuçta bir insan yapımı olduğunu ve böyle kazaların olabileceğini söyleyen Başkan Emin Kar "Dünyada da bir çok örneğinin olduğu bu arızalar insan yapımı sonuçta. İlk defa da olmuyor, örneğin; Trabzon-Diyarbakır, Rayo Vallecano-Real Madrid, Brezilya-Arjantin Güney Amerika maçı gibi bir çok örneğinin olduğu olağan kazalardır." diyen Kar "Bunları ama tutup da yok efendim mazot bitti, yok efendim jeneratörü başka bir yere yollamışlar gibi ithamlarla dile getirmek Samsun'un kuyusunu kazmaktan başka bir şey değildir." diyerek sözlerine devam etti.

İftira atmak çok kolaydır diyen Başkan "Bu takım 22 Temmuz'da sadece iki oyuncu kaleci Atilla ve Hakan'la başlayıp bugünlere gelmiştir. O gün başladığımız mücadelemizde karalayacak bir eksikliğimizi bulamayınca iftira atmaya başladılar. Jeneratör dediğin çantada taşınan birşey değildir ki alıp başka bir yere götüresin. Bu kadar yalan haber yapmaya meraklılarsa gidip magazin haberleri yapmaya başlasınlar." diye konuştu.

Emin Kar'dan sonra söz alan Stadyum Müdürü Arif Yaşar Yenen "Maç esnasında TFF'nin aldığı bir kararla bütün direklerin yarısını jeneratörden diğer yarısını da şehir şebekesinden besliyoruz. Bu sönen kısım şebekeden gelen elektriğin olduğu kısımdan kaynaklanmaktadır. Şehir şebekesinden gelen elektriğin bulunduğu kısımdaki kondaktör denilen bir parçadan çıkan arıza sonucu oluşan elektrik kesiminine yol açmıştır. Jeneratör ve ikinci jeneratörümüz çalışıyordu. Kondaktördeki arızadan dolayı röle dediğimiz parçalardaki arızayı gideremedik. İşin özü şehir şebekesindeki elektriği direklere ileten parçada oluşan arızadan dolayı elektrik kesimine uğradık. Jeneratör çalışıyordu ancak jeneratörden şehir elektriğinin beslendiği direklere giden elektrik de kondaktör aracılığıyla yapıldığı için jeneratörde devreye giremedi." diye ifade etti.

Maçın Ertelenmesi Her İki Tarafın Kararıydı

Ali Kemal Gedikli ise "Biz maçın devamının oynanması için mental anlamda yoğun bir talebimiz oldu. Ancak gelinen noktada gerek Asbaşkan Erdem Eynel'in çabaları gerekse içerde çalışan arkadaşlarımızın çabaları sonucu malesef etkileyemedi. Denizlispor zaten maçın ertelenmesini talep etmişti. Biz de kendi açımızdan durumu değerlendirerek, daha öncesinde gerek duraklamalardan gerekse geçmiş haftalarda yaşadığımız aksaklıklardan sonraki durumlardan dolayı teknik kadromuzla maçın ertelenmesi konusunda bir karar verdik. Bu durum sadece Denizlispor cephesinin kararından değil, her iki tarafın aldığı bir karardır." diye belirtti.

Utanılacak Bir Şey Varsa...

Daha sonrasında konuşan Asbaşkan Erdem Eynel ise "Biz bu göreve geldiğimizden beri Başkanımızın önderliğinde çok zor bir vazifeye soyunduk, bunu herkes biliyor. Bu camia kayyum noktasına getirilip 40 trilyon borçla Süper Lig'ten düşmüşken utanmayanların, bir elektrik kesilmesinden utanmaları kendi utanç ve ahlak değerlerini gösterir." diyerek tepkisini belirtti.

Eleştirecekseniz Futbolumuzu Eleştirin

Son olarak tekrar söz alan Başkan Emin Kar "Bizim hangi şartlarda nasıl devam ettiğimizi, bu takımın sahaya çıkıyorsa herkesin bu takıma saygı duyması lazım. Elbirliğiyle sabah 9'da geliyoruz akşam 12'de çıkıyoruz. Sağ bek gol atmadı, forvet topa vurmadı diye eleştiriler gelsin, ancak böyle asılsız yalan haberlerle hiç bir yere varamayız. Bu arkadaşın geçen hafta yaptığı haberler de tamamen yalandı. Taktiksel olarak eleştiriler gelebilir ama işi magazinleştirmeye hiç gerek yok." diyen Emin Kar "İyi bir takım olmak yolundayız. İyi bir ekibiz. Bizde bilirdik 1 trilyona oyuncu almayı, bizim öyle bir paramız yok. Bizim 3 oyuncuya verdiğimiz parayı rakiplerimizin çoğu tek oyuncusuna veriyor. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Biz şu anda lider de olabilirdik, sıfır puan da çekebilirdik. Bizim sadece sıkıntımız içerde maç kazanamamızdı, onu da bu hafta yapabileceğimize inanıyorduk ancak nasip değilmiş." diye konuştu.

Taraftarımızı Mağdur Etmeyeceğiz

İleri bir tarihe ertelenen Denizlispor maçı için bedava bilet vermeyi düşündüklerini ancak TFF'nin aldığı karar doğrultusunda bunun yasak olduğunu söyleyen Kar "Ben açıkcası daha çok seyirci gelmesini, seyirci baskısıyla oynamayı daha çok istiyorum. Biletixle yapılan anlaşma sonucu zaten her biletten 1.25 liralık bir vergi hizmet bedeli olduğundan bedava veremeyeceğimiz için maçın biletleri çok cuzi bir miktara çıkarılacaktır. Taraftarımızı mağdur etmeyi istemeyiz." diye belirtti.

Kaynak

Şer odakları yine boş durmamış anlaşılan ve her yerde olabilecek bir elektrik arızasını bile malzeme yapmışlar Emin Kar ve yönetim kurulumuzu karalamak için. Bu kulübü ve bu şehri sizin gibi çapulculara bırakmayacak bir ton insan var Samsun'da; çabanız boşa.

beşnumara

Abiler ayıptır sorması başkanın kastettiği haberi yapan kimdir hangi basın kuruluşudur?

cembaba

Cheregi

Benim anladığım kadarıyla ışıklandırmalar şehir şebekesinden gelen bir direğe bağlı ve şehir şebekesinden kaynaklanan kesinti olduğunda, bu direği jeneratörler besliyor.

Işıklandırma, jeneratör tamamda, sanmıyorumki hiçbir yerde maç öncesi ışıklandırmaların bağlı olduğu bu elektrik direklerinin kontrolü yapılsın. Kimsenin başına gelmeyen, elimizde olmayan böyle aksiliklerde hep bizi buluyor.  :kafa:

cgr

beşnumara

Her zaman ilk aklıma o i.neler geliyor da yine de günahlarını almayayım dedim onun için sordum.

Sioux

başlığı atan haber gazetesi
yazı yazan ise resul akçay, halk gazetesi

haber, fiyasko, teknoloji çağında böyle iş olur mu filan yazmıştı
daha iki ay önce baskı tesislerindeki bir hata nedeniyle aynı sayfadan iki tane basan gazete bu yorumu yapan
karar sizin.

doðan

Arkadaşlar ben şehir dışında olduğum için bir çok yerel basın haberinden bi haberim ...
Bu maç için samsunda olamadığım için konuya dışarıdan vakıfım ki Syn Erdem EYNEL , sağolsun benim yerimede iki kat çaba göstermiş durumdadır, Şansızlık denilen illettirki yakamızdan düşmeyen bilakis bizi bulmaktadır ,
kimsenin tavuğuna kışt demediğimizi düşünüyorum bu zmana kadar , fakat demişizki asılsız haberler le karalanıyoruz , biz küçük yaralanmalarla yıpranırız sadece çok güçlü değiliz elbette ama inancımız tam , başkanında dediği gibi asılsız haberlere itibar etmeyin sakın ...
fikrimiz neyse zikrimiz de o .. herşeyi açık ve net ortaya söylüyoruz ...
haa derlese ki beceremiyorsunuz ... becerebilen tüm abilerimize kapımız açık nerdeyseniz çıkın gelin biz kenara çekilelim...

erkutdem55

Nazik ve düşünceli bir başkanımız olduğu için bilet fiyatlarını düşürmeyi düşünmüşler.Zaten bilet fiyatları bence komik seviyede.Kale arkası 5 lira.Ben sigara fiyatlarını bilmem ama heralde bi paket sigaradan daha ucuz.Bence bilet fiyatları aynı kalsın.Zaten Samsunsporumun ürün satışları ortada.Zorla da olsa 5 - 10 tl versin insanlar da bi faydaları dokunsun.5 tl veremeyecek kadar durumu kötü olan varsa zaten futbola para harcamasın,şartları oysa o paraya yazıktır zaten.

kuzey55

şu durumda Büyük kaptanın ve yönetimdeki abilerimizin bu mücadelesi karşısında verdiği 5-10 tl nin hesabını yapan gelmesin hiç stada zaten.

beşnumara

yarıda kalan denizli maçındaki taraftar daha iyi destek veriyordu gelmesinler zaten gölge etmeyin boşuna

Serkan

ahmetsefa55

yakında çıkarırlar yine bir şovmen.
o reklamını yapar , bunlar da destekler.