PTT 1. LİG 6.HAFTA Samsunspor'umuz - Denizlispor

Başlatan samsun 55, 29 September 2012, 22:41:44

« önceki - sonraki »

CurvaSs

inşallah 24'ü olur diyerek ben de olaya katılayım. :)

cgr

Umarım 24'ü olur :) Hem bayram, hem maç derken store'de iyi iş yaparız inşallah 8)

samsun 55

VE TARİH AÇIKLANDI   
19 Mayıs Stadı stop ışıklarının sönmesinden dolayı tatil edilen Samsunspor-Denizlispor maçının oynanacağı tarih belirlendi

TFF KARARI VERDİ
Türkiye Futbol Federasyonu Denizlispor'la 24 Ekim çarşımba günü oynanmasına karar verdi. PTT 1. Ligin 6. haftasında Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanan müsabaka 19 Mayıs Stadı'nın stop ışıklarında çıkan arızadan dolayı tatil edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama ile maçın oynanacağı tarih dün kamuoyuna duyuruldu. TFF ertelenen müsabakanın 24 Ekim tarihinde saat 19.00'da oynanmasına karar verdi.

BU MAÇI KAZANACAĞIZ
Denizlispor maçına çok iyi başladıklarını ve şanssız bir şekilde yaşanan arıza ile müsabakayı tamamlayamadıklarını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "24 Ekim tarihinde takımımız tekrar sahaya çıkıp aynı mücadeleyi göstererek bu maçtan galibiyetle ayrılacaktır. Ben teknik ekip ve futbolcularıma bu konuda güveniyorum" dedi. Başkan Kar ayrıca Torku Konyaspor deplasmanından puan yada puanlarla döneceklerine inand

berusa55

24 Ekim Çarşamba arefe akşamı çok iyi oldu. O gün tamamen tail ilan edildi malum.  :ok

55.hakan

King1965

cok super oldu ılk defa gelemıcektım denızlı macına gıdememıstım.. sımdı tekrar gıtme fırsatım oluor  ::)

isa55

peki baştan mı yoksa 10. dakikadan mı başlayacak?

berusa55

11 October 2012, 19:37:16 #247 Son düzenlenme: 12 October 2012, 05:16:54 berusa55
Tıpkı MiY macı gibi kaldıgı yerden devam edecektir.

Theofanis Gekas

ohh be 2 maça birden gidebilecem bayram tatilinde kör istedi 1 göz Allah verdi 2 göz  ;D

samsunum

mehmet yılmaz

Maçın baştan başlama ihtimali de var. Henüz kesin karar verlimemiş.
%99 ihtimalle 24'ünde oynanacak maç.

55.hakan

Kaya

Maç iptal değil de tatil edildiği için kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum..

O gün o saatte full stadda aynı atmosferi yakalar ezer geçeriz ALLAHın izniyle..

Gorkem

Ahmeti