PTT 1. LİG 6.HAFTA Samsunspor'umuz - Denizlispor

Başlatan samsun 55, 29 September 2012, 22:41:44

« önceki - sonraki »

berusa55

06 October 2012, 21:03:44 #180 Son düzenlenme: 06 October 2012, 21:18:18 berusa55
Bu şehirdeki bu takımdaki şanssızlık hiç mi gitmez üstümüzden. Gelen seyirci ayakta; oturmuyor; hava, atmosfer süper; maça fırtına gibi başlıyoruz; bir topumuz direkten dönüyor; belli ki atacağız az kaldı derken pat; bu sefer de elektrikler sevmedi bizi.

Her şeyde bir hayır vardır demekten yorulduk vallahi. Sanki mağlup olmuşuz gibi evimizin yolunu tuttuk. Talihsizliğin böylesi  :(

55.hakan

13.dakikada ışıklar yüzünden ilerki tarihe erteleniyorsa orası ya Türkiye ya da kuzey kutbudur.Başka bir yer olamaz.

buonanotte

Vardır bunda da bir hayır.Ama nedense yenilmiş gibi üzüldüm.
Bu arada ileriki bir tarih derken ne anlamamız gerekiyor?Bu tarih 1 gün sonrada olabilir 15 gün sonra da 1 ay sonrada olabilir.Yani maçın yarın oynanmayacağına dair bir anlam çıkmaz bu cümleden bana kalırsa

berusa55

06 October 2012, 21:19:39 #183 Son düzenlenme: 06 October 2012, 21:29:48 berusa55
İleri bir tarihe denmesi, yarın kesin oynanmayacağı anlamında gibi bir şey kardeşim. Yarın olsa ilan edilirdi o an...

S.b.ç Çağrı

Arkadaşlar kısa sürede olsa sormak istiyorum maratonun ortasında '' ÇILGINLAR '' grubunu bu hafta nasıl buldunuz ?

buonanotte

Işıklar gidince daha aktif olabilirdiniz.Millet nedense ışıklar gidince gaza geldi  :)
Ama geçtiğimiz maçlara oranla daha organizeydiniz sanki.Genel olarak maraton fena değildi bugün.

TurgayGölbaşı55

Jeneratör olması lazım değil mi stadda ?

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: TurgayGölbaşı55 - 06 October 2012, 21:39:10
Jeneratör olması lazım değil mi stadda ?

vardır mutlaka ama ne durumdadır allah bilir,bu cihazların bakımı periyodik olarak yapılmazsa sıkıntı yaratır ve büyük ihtimalle stat görevlileri bu durumdan bihaberdir

furkan5534

5trawberry

Ahmeti

Tff umarım saçmalamazda maçı pazar veya pazaretesi günü oynatır. Aksi halde hafta içine sıkıştırılmış bir maç bizim için sıkıntı olur.
Oysa ki bu hafta serinin başlangıcı olacaktı

SametYılmaz55

şansıma tüküreyim.kırk yılın başı sürpriz olabilecek şekilde Samsun'a geldim,maça gittim ama ışıklar kesildi :( inşallah 2-3 gün içinde oynanır Samsundan gitmeden :(

mehmet yılmaz

Cok uzgunum. Denizli'yi cok rahat yenecektik bence. Oyun tamamen bizdeydi, tempo yapıyorduk. Musa aydin da çok iyi başlamıştı. Nedir bu yıllardır süregelen talihsizliğimiz anlayamıyorum. :(

Desiqner

-Komutan Logar
Efendim Canım
-Bir Cisim Yaklaşıyor Efendim...

Ne bu şanssızlık...

FaTiH_HaN

Süper lige çıktığımız sezonki olayları yaşıyoruz aynen. İç sahada beraberlik sonrası İzmir deplasmanında alınan galibiyet, son maçta yarıda kalan Mersin maçı  :)