PTT 1. LİG 6.HAFTA Samsunspor'umuz - Denizlispor

Başlatan samsun 55, 29 September 2012, 22:41:44

« önceki - sonraki »

binikalamadım

bu maçı almak zorundayız taraftarda bayram hediyesi bekliyor...kırılma noktası..ilaç gibi bir maç..

Shane_Falco

Rize-Denizlispor maçının özetini izledim biraz önce Denizlinin kalecisi ne toplar çıkardı umarım bize karşıda böyle formda olmaz...

lato

Denizliye Arefe'yi gösterelim bayramı yaşatmayalım :holey:

ahmetsefa55

King Of The North

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 21 October 2012, 22:47:44
Millet sigaradan gırtlak kanseri olur ben bağırmaktan olacağım bu gidişle  :rulet: Bu maç kesin olarak son maçım  :( lütfen herkes hunharca yüklensin bu maç  :evet: kaç haftadır tribün olarak sessiz sinema oynuyoruz zıplayan binlerce kişi çıkan ses... Her neyse inşallah bu hafta hem tribün olarak hem de futbol olarak iyi oynarız ve artık galibiyet gelsin.

tribün olarak geriye gidiyoruz maalesef, Erciyes maçında 55 te bile ses çıkmadı...
Totem yaptım, koreografi yapmadan iç saha galibiyeti zor görürüz, yenersek 8.sıraya yükseleceğiz ama bu inanmaları ve mücadele etmeleri lazım topçuların...

samsunsporlu1994

Samsunspor-Denizlispor maçı Aydın'ın!
PTT 1. Lig'de 24 Ekim Çarşamba günü Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanacak erteleme maçını, Mustafa Aydın yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Samsunspor-Denizlispor maçını yine Mustafa Aydın'ın yöneteceği, Aydın'ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ile Baran Eraslan'ın yapacağı bildirildi.

PTT. 1 Lig'in 6. haftasında, 6 Ekim Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanmakta olan karşılaşmanın 11. dakikasında şehir elektrikleri kesilince, hakem Mustafa Aydın mücadeleyi ertelemişti.

Kaynak: Ajansspor

cembaba

samsun 55

twitter

yirmiuc

sakın yenmeyin , hocayı strese sokmayın 1 puan iyidir :)

mehmet yılmaz

Şayet kazanırsak 11 puan ve averajla 8. sırada olacağız. 4 farklı kazanırsak 7. :)
tam bir üç puan maçı, artık vakti geldi.

Kaya

Erhan hoca,kendi sahasına kapanacak Denizli takımına karşı umarım 3'lü defansif orta saha ile maça başlamaz.

Çift ön libero ile iç saha da oynamak da ileri çıkışlarımızı zorlayan nedenlerden.Ne olur biraz cesaret..Sonrası galibiyet..

celebi

Jnr.Serkan

Denizlinin tek yaptığı şey doldurt boşart.Ortasahaya seken toplarda çok iş düşüyor.Denizlinin başka bir taktiği yok zaten

Gorkem