PTT 1. LİG 5. HAFTA Çaykur Rizespor-Samsunspor'umuz

Başlatan samsun 55, 23 September 2012, 18:38:08

« önceki - sonraki »

alperen

TurgayGölbaşı55

Bence kimse takımı kötülemesin. Çok iyi oynadık çok iyi top çevirdik bu takım haftaya Barcelona gibi top çevirir,gol atar ve maçı da yener

cezayir55

bu ligde çok değişiklikler olur yeterki bizim takım peşini bırakmasın

CurvaSs

kötü oynadığımızı düşünmüyorum. belki çok gol pozisyonumuz yok ama rize'nin de aman aman diyeceğimiz pozisyonları yoktu. adem sarı kesinlikle rezalet. kafası başka şeylerde, biraz futboluna odaklanmalı. hayırlısı olsun yapacak bir şey yok. gelecek hafta denizli'yi yeneriz inşallah.

SSKLA

Şu maçla da fikrim kesinleşti bir top dağıtan adam akıllı bir ortasaha bir adette forvet lazım ama şartlar buna müsaade eder mi bilemem.

cezayir55

rizeye gol dışında bir pozisyon verdik bu takımda umut var

Theofanis Gekas

hocadan hakan turgay değişikliğini açıklamasını bekliyoruz

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 29 September 2012, 20:54:41
hocadan hakan turgay değişikliğini açıklamasını bekliyoruz

bence de. bari ahmet arı girseydi. en azından şut çekerdi.

SSKLA

adem sarı bence fiziki yetersizliği dolayısıyla tekniğini kullanamıyor.

fanatik

Arkadaş  Adem Sarı ve Erdem'e nasıl oluyor da 80 dakika sabrede biliyor hoca adamlar top oynamadı ama oyunda durdular

TurgayGölbaşı55

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 29 September 2012, 20:55:24
bence de. bari ahmet arı girseydi. en azından şut çekerdi.
Ahmet Arı Yedeklerde bile yoktu. Mehmet sak ta yoktu

Gorkem

takım olarak fena oynamadık ama adem sarı berbattı sağlık olsun.

orucreis

böyle oynayın başka birşey istemiyorum.bu takım iş yapar ama be hocam turgaydan ne medet bekliyon bi açıkla bana allah aşkına yaaaa :kafa: :kafa:

maviay55

adem,ozan,erdem, bu takımda direk oynamamalı..roberts ı da begenmedim inş toparlanır.
ileri uç ve ona top taşıyabilecek oyuncu sıkıntımız devam etmekte. 1-0 öndeyken rizenin bastıgı gibi basamadık rakibe. hocanın hakan - turgay , adem - canberk değişikliklerini anlamdıramadım. ilerleyen haftalar daha iyi oluruz hoca takım kurarken biraz daha detay düşünmeli

Kaya

Topa hakim olup iyi oynadığımız bir deplasman maçında ileride işi bitirecek oyuncumuzun olmaması nedeniyle kaybedilen bir maç..

Kaybettik hakettik mi ? Asla..rize de galibiyeti hakedecek hiçbir şey yapmadı.