Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

usare

Abi yaptıklarınız müthiş işler. Bu çocuklarımız için muhteşem deneyim. İleride arkadaşlarına anlatacakları harika bir anı. En önemlisi de Samsunluluk ve Samsunsporluluk bilincini şimdiden aşılıyorsunuz. Kendi adıma çok teşekkür ediyorum sizlere..

sadece55

Altyapıya yatırım Sadece Futbol Sahası yapmak değil,İşte böyle yatırımlar bize güzel bir şekilde dönecek Büyüksünüz Emekleriniz Unutulmayacak..Bu Şehirde herkesin tek tek beynine işleyeceğiz bu sevgiyi

GençKozluklu

Ben bu konu pek çok kulüp tarafıdnan örnek alınıp uygulanacka bir uygulama. İnanılmaz pozitif etki yapacaktır. Sonuçları zamanla anlaşılacak. Çocuklara adeta SAMSUNSPORLULUK ruhu aşılanıyor.

Emeği geçen bütün yönetici arkadaşlarımızı ve katkıda bulunan futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum.

mehmet yılmaz

Erciyes maçını kızım da izledi. Hatta golümüzün tekrarınde "baba yine gol attık" dedi. :)
Maçın sonlarına doğru ise içimi yakan şu cümleyi söyledi; "baba, futbolcu abiler miniklere söz verince maçı kazanırlar değil mi?" :(  :'(

Yarın saat 13.30'da eski MPAL, şimdininse Onur Ateş Anadolu Lisesinde teknik direkötörümüz ve 3-4 futbolcumuzun katılacağı bir panel var. Soru-cevap şeklinde, güzel bir panel olacaktır inşallah.

mehmet yılmaz

Muhteşem oldu..  :'( :'(
Eren, sen var ya sen...  >l< >l< >l< >l< >l<

sadece55

Abi Yetiştirme yurtlarına da olamazmı böyle bir şey

##kdc##

Alıntı yapılan: samsuni - 13 March 2013, 16:10:45
Muhteşem oldu..  :'( :'(
Eren, sen var ya sen...  >l< >l< >l< >l< >l<

Hürcan'ı da unutmamak lazım abi  :kanka:

mehmet yılmaz

AlıntıOnur Ateş Anadolu Lisesinde Çok Özel Bir Panel
Samsunspor'umuzun düzenlediği 'Futbolcu Abi, Dersimize Geldi' projesi kapsamında Onur Ateş Anadolu Lisesi'nde çok özel bir panel düzenlendi.

Atakum'da bulunan Onur Ateş Anadolu Lisesi'ndeki etkinliğe Basın Sözcümüz Mehmet Yılmaz, Teknik Direktörümüz Besim Durmuş ile futbolcularımızdan Musa Aydın, Soner Şahin ve Cemil Adıcan katıldılar. Okulda bulunan çok sayıda Samsunsporlu öğrenci tarafından 'Başka Diye Soranlara İnat, Sadece Samsunspor' yazılı dev pankart ve meşalelerle karşılanan heyetimiz ardından Okul Müdürü Ahmet Ali Tanrıverdi'nin odasında ağırlandılar. Okul idarecileri ve öğretmenleri ile sohbet edildikten sonra okulun konferans salona geçildi. Burada yaklaşık 1 saat boyunca öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Oldukça güzel ve samimi bir ortamda geçen panelde Samsunsporlu öğrenciler takımın mevcut durumundan Samsunspor'un genel yapısına kadar pek çok soruyu teknik direktörümüz Durmuş ve futbolcu ağabeylerine sorma fırsatı yakaladılar. Bu arada tam panelin bitmesine yakın bir bölümde bir anda ışıkları söndüren öğrenciler sandalyelerin altlarında sakladıkları sopalı pankartları, bayrak ve atkıları çıkararak 'Var mı Senden Öte, Varsa Sen Söyle...' bestesini söylemeye başladılar. Konukların şaşkın ve mutlu bakışları eşliğinde devam eden ortam çok özel anların ortaya çıkmasını sağladı. Programın sonunda Okul Müdürü Tanrıverdi'ye Teknik direktörümüz Besim Durmuş tarafından futbolcularımızın imzaladığı bir Samsunspor forması ile kaptanlarımızdan Musa Aydın tarafından Samsunspor kitabı hediye edildi. Öğrenciler de formalarını imzalatma ve fotoğraf çekinme şansı yakaladılar. Son olarak dışarıda toplu bir hatıra fotoğrafı çekinilirken bu güzel organizasyon, ilgi ve sevgi Samsunspor'un büyüklüğüne yakışan, moral veren bir gün yaşanmasını sağladı.

Fotoğraflar da düşer birazdan. Ben o şaşkınlık anında akıl eddip de çekebildiğim tek kareyi paylaşayım sizlerle... Muhteşem bir organizasyon oldu. Helal olsun Eren, Hürcan ve arkadaşlarına...

##kdc##

ayrıntılar 5 dakika sonra..., adresi biliyorsunuz  :P

berusa55

Samsunspor Öğrencilerin Sorularını Cevapladı

Onur Ateş Anadolu Lisesi'nde panele katılan Samsunsporlu futbolcular, öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

"Futbolcu Abi Dersimize Geldi" projesi kapsamında Samsunspor bugün Onur Ateş Anadolu Lisesi'nde düzenlenen bir panele katıldılar. Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz, Teknik Direktör Besim Durmuş ile oyuncular Musa Aydın, Soner Şahin ve Cemil Adıcan panelde öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Okula girişte "Başka Diye Soranlara İnat Sadece Samsunspor" yazılı pankart ve meşalelerle karşılanan Kırmızı Beyazlı ekip daha sonrasında pankartın arkasına geçerek fotoğraf çektirdiler.

"Samsun'da Samsunspor gibi bir marka varken şehirde yaşayanların başka takımları desteklemelerini doğru buluyor musunuz?" sorusu üzerine söz alan Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz "Bir Samsunlunun başka bir takım tutmasını yakıştıramam. Çünkü bu şehri sevmenin, bu şehre ait olmanın ve bu şehrin kültürüne vakıf olmanın temel değerlerinden birisinin Samsunspor olduğuna inanıyorum. Samsunluların da böyle düşünmeleri gerektiğine inanıyorum. " diye konuştu.

SAMSUN AŞIĞIYIM

Öğrencilerin sorularını cevaplayan Kaptan Musa Aydın "Benim için öncelikle Samsunlu olmak apayrı bir duygu. Ben samsunu çok seviyorum ve Samsuspor aşığıyım. 6, 7 yaşlarımdan beri maçlarına her zaman geldiğim, gerektiğinde biletsiz girdiğim öyle bir sevgim vardı benim Samsunspor'a. Ben her zaman dışarıda da söylüyorum Samsunspor her zaman Süper Lig'de yer alması gereken bir kulüp. Hem camia, hem şehir olarak bu kulüp bunu hak ediyor." dedi.

GÖNLÜM SAMSUNSPOR'DA KALMAKTAN YANA

Samsunspor'un bu seneki ligdeki hedefinin sorulması üzerine söz alan Cemil "Bu sene bence öncelikle ligde kalmayı hedefliyorum. İnşallah bunu başarıp seneye de ne olacağını göreceğiz. Her şey nasip seneye belki takımda kalırım belki kalmam ama benim gönlüm kalmaktan yana. Samsun'u ve Samsunspor'u çok sevdim. Şu an elimizdeki mevcut takımımızı korursak eğer önümüzdeki sene kolaylıkla bu ligden çıkacağımıza inanıyorum. " şeklinde konuştu.

TAKIM İÇİNDE HUZUR VAR

Öğrencilerin sezon başında gelen yeni yönetimden birçok kişinin yıllardır bu takımın peşinde deplasmanlara giden taraftarlar olduğunu ve bunun takıma nasıl yansıdığını sormasının üzerine söz alan Teknik Direktör Besim Durmuş "Samsunspor'un içerisinde oyuncu gurubumuzun etrafında şu anda aşçı, malzemeci, çimci gibi 25 - 30 kişilik bir çalışan var. Normalde bu çalışanlarımızla birlikte burada futbol oynayan oyuncuların gelip geçici olduğunu bilerek; onlara sahip çıkmamız lazım, onların bize hizmet edecek insanlar olduğundan bizim onlardan alabileceğimiz maksimum verimi almamız gerekiyor. Ben Samsunspor'un alt kategorilerinde de yıllarca hocalık yapmış biri olarak bu zamana kadar ne zaman birine selam verdiğimizde param yok, maaşı alamadım gibi sorunlarla karşılaşırdık. Ancak bu sezon yeni yönetimin gelmesinden itibaren personelle yaptığımız sohbetlerde hocam hiç mutlu olmadığımız kadar mutlu, hiç olmadığımız kadar huzurluyuz diyorlar. Dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum ama biz yönetimimize yaptıkları çalışmalardan ötürü çok büyük saygı duyuyoruz." diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Soruların tamamlanmasından sonra futbolcular ve Teknik Direktör Besim Durmuş salondan ayrılmaya hazırlanırken öğrencilerin daha önceden hazırladığı sürpriz karşısında önce şaşırdılar sonra da hayran kaldılar. Önce salonun ışıklarını söndüren öğrenciler daha sonra hazırladıkları sopalı bayrakları havaya kaldırarak söyledikleri şarkı karşısında şok olan futbolculardan Soner Şahin hemen cep telefonunu çıkararak resim çekmeye başladı.

Sürprizden sonra öğrencilerin formalarını imzalayan futbolcular okulun önünde de hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldılar.

Kaynak

samsunum

##kdc##

Videosu var, en geç yarın yayına verecek bir arkadaşımız. Mükemmel oldu gerçekten, kardeşlerimizin emeklerine sağlık  >l<

Stoper

Onurlu Samsunsporlular ateşli bir karşılama yapmış.Helal olsun.