PTT 1.LİG 4.Hafta Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan fanatik, 15 September 2012, 18:41:38

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

beyler onu bunu şunu bırakında öyle yada böyle nağmağlup ve ikinci ile arasında 1 puan olan bir takımız.
12 puan olurdu diyenler sıfır veya 1 puanımızında olabileceğini bir görmeye çalışsınlar derim naçizane.
eksiklikler var mı var elbet.
ben 7. veya 8. haftaya kadar o eksikliklerin sıkıntılarını yaşayacağımızı tahmin ediyorum.
o zamana kadar ne kadar puan toplarsak artı yazar haneye.
ondan sonrası hep artı yazacak zaten üçer üçer.

sizle bir diyalog paylaşayım eğer paylaşılmadıysa sitede herhangi bir yerde.

emin abi soruyor bolu başkanına "durumlar nasıl " diye.
bolu başkanı : " sıkıntılarımız var 4 milyon lira borç var" diyor.
emin abi dönüyor "4 milyonu biz her ay ödüyoruz sayın başkan "  :)

burda anlatmak istediğimi sanırım anlamışsınızdır.
enkaz edebiyatı yapmak değil amacım ama ortada bir durum söz konusu.
takımın mali durumu kötü.
mali durum kötü oluncada kısııtlı imkan-sızlık-lar ilekurulan takımın böyle tuhaf maçlar oynaması oldukça normal.
-ki bize bu yıl şampiyon olursak eğer toplam maaliyet 3,5 milyon maksimum-

elbette böyle skorlar olunca çok üzülüyoruz ama lig başlamadan önce herkesin a.gücü ile birlikte paraşütsüz düşer dediği takımdan -ki buna kendi taraftarlarımızda inanıyordu-  şampiyonluk beklenen bir takım haline gelebilmişsek ne mutlu bize.

bu ay öyle bir rakam ödemek zorundayız ki belki bir çok takımın yıllık  borcunun yarısına tekabül ediyordur.
Allah yardımcımız olsun kaynak yaratmak için demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Bütün bunlara rağmen SAMSUNSPOR SEN ÇOK YAŞA..

Baskent_Samsunspor

takıma ruh gelmiş ancak taraftara fatiha okuyacak adam arıyor

samsunsporlu1994

Takım hakkında söylenecek çok şey var ancak daha 4. Hafta olması nedeniyle eleştirmek istemiyorum. Tek söyleyeceğim şey inşallah bu 2-0 dan verdiğimiz maçlardaki puan kayıplarını sene sonu aramayız. Kimse de gol averajıyla ligde kaldığımız Sakaryaspor sezonunu unutmasın. Takım iyi mi oynamış kötü mü oynamış bu yorumları yapmak en basit iş ama gerçekleri de gözardı etmememiz lazım. Son olarak takımdaki kötü futbollarıyla göze batan 2-3 oyuncu var, onlarda kendilerine çeki düzen verirlerse iyi olur.

##kdc##

24 September 2012, 09:39:08 #318 Son düzenlenme: 24 September 2012, 09:43:11 ##kdc##
Abi takım daha geriye düşmemiş 4 haftada oynadığı maçlarda.
Bolu'ya attığımız ikinci gol ders diye izletilir.
Namağlup yolumuza devam ediyoruz çok şükür.
Ayrıca bundan sonra Kere gol atınca bu şarkıyı çalalım sevgili yönetim  :kanka:
Tuttu Fırlattı (Gökçe)
bir kere iki kere üç kere dört kere bombacı kere

mehmet yılmaz

24 September 2012, 10:11:57 #319 Son düzenlenme: 24 September 2012, 18:18:16 salihcakir
Kere'nin gol atmasına en çok hafta içi okula gidip, fotoğraf çektirdiği öğrenci çocuklar sevinmiştir bence...  :)

Musa, N'Sumbu, Ahmet Arı katkı yapacaklardır bize.
Orta sahada lider oyuncu sıkıntısını maalesef tahmin ettiğimden daha fazla hissediyoruz. Hakan Bayraktar gibi, oyunu soğutacak, topu tutacak bir adam lazımdı bize, maalesef şartlar el vermedi ve bulamadık.

Sonuçta hepimiz pazar günü sahaya çıkan şeyi Samsunspor olarak görüyor ve buna göre eleştiriyor, değerlendiriyoruz. Ancak bir de işin perde arkası var. Bu takımın hangi şartlarda kurulduğunu unutmamak gerekiyor. Gönül elbette 12 puanımız olsun isterdi ama 0 da çekmiş olabilirdik.

**KaR6**

24 September 2012, 10:51:33 #320 Son düzenlenme: 24 September 2012, 18:18:36 salihcakir

valla ben de eleştiriyorum buradan beri.. Eleştiri bizim işimizdi, şimdi besin kaynagımız.. Hocanın yanlıslarını konusmazsak kendimize ihanet ederiz ama ligin 4.haftasında, hoca geleli 1.5 aydan biraz fazla olmusken gitsin bu demek de harbi sacmalık.. 2 0 biz geriden gelsek de berabere bitse farklı dusunur insan ama 2 hafta ust uste 2 0 dan mac vermek cok can sıkıcı.. Ahmet arı nsumbu niye oynamıyor noktasında ben de hak veriyorum ama  hazır olup olmadıklarının karar mercii de hocadır.. Fiziksel hazırlıgın yanı sıra kafa olarak da hazır olamayabilir futbolcu, onu da hesaba katmak lazım..

Neyse, rizeyi yeneriz de bi 3 puan yollarsınız bana insallah, vallahi gun gecmiyo boyle..

ismail

4 hafta oldu ve hala takımın seviyesini/kalitesini çözebilmiş değilim. gerçi ilk 10 kesin gibi duruyor ama ilk 6 olur mu.hatta ilk 2  :o 

beşnumara

Hocaya eleştirilerimiz yanlış oyuncularla sahaya çıkması turgayı onbirde başlatıyorsun ikinci yarı çıkarmak zorunda kalıyorsun,oyuncu değiştirme hakkın doluyor dili dışarı çıkan çok yorulan oyuncunu sahada tutmak zorunda kalıyorsun dolayısıyla atak da yapamıyorsun habire yedik yiyecez diye izliyoruz. bu haftalarda alınan her puan iyidir ben de öyle düşünüyorum da en azından iç sahada ahmet arı ile başla turgayın yerine nsumbu ile başla daa...

mehmet yılmaz

24 September 2012, 11:12:08 #323 Son düzenlenme: 24 September 2012, 18:19:04 salihcakir
Haberde adı geçen yönetici arkadaşımıza geçmiş olsun :)

http://www.haberexen.com/samsunsporlu-yonetici-devre-arasi-fenalik-gecirdi-117905h.htm

nomak55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 September 2012, 07:20:39
beyler onu bunu şunu bırakında öyle yada böyle nağmağlup ve ikinci ile arasında 1 puan olan bir takımız.
12 puan olurdu diyenler sıfır veya 1 puanımızında olabileceğini bir görmeye çalışsınlar derim naçizane.
eksiklikler var mı var elbet.
ben 7. veya 8. haftaya kadar o eksikliklerin sıkıntılarını yaşayacağımızı tahmin ediyorum.
o zamana kadar ne kadar puan toplarsak artı yazar haneye.
ondan sonrası hep artı yazacak zaten üçer üçer.

sizle bir diyalog paylaşayım eğer paylaşılmadıysa sitede herhangi bir yerde.

emin abi soruyor bolu başkanına "durumlar nasıl " diye.
bolu başkanı : " sıkıntılarımız var 4 milyon lira borç var" diyor.
emin abi dönüyor "4 milyonu biz her ay ödüyoruz sayın başkan "  :)

burda anlatmak istediğimi sanırım anlamışsınızdır.
enkaz edebiyatı yapmak değil amacım ama ortada bir durum söz konusu.
takımın mali durumu kötü.
mali durum kötü oluncada kısııtlı imkan-sızlık-lar ilekurulan takımın böyle tuhaf maçlar oynaması oldukça normal.
-ki bize bu yıl şampiyon olursak eğer toplam maaliyet 3,5 milyon maksimum-

elbette böyle skorlar olunca çok üzülüyoruz ama lig başlamadan önce herkesin a.gücü ile birlikte paraşütsüz düşer dediği takımdan -ki buna kendi taraftarlarımızda inanıyordu-  şampiyonluk beklenen bir takım haline gelebilmişsek ne mutlu bize.

bu ay öyle bir rakam ödemek zorundayız ki belki bir çok takımın yıllık  borcunun yarısına tekabül ediyordur.
Allah yardımcımız olsun kaynak yaratmak için demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Bütün bunlara rağmen SAMSUNSPOR SEN ÇOK YAŞA..

arkadaş öde öde bitmedi ne borcumuz varmış yaw

s_uzunkaya

24 September 2012, 12:09:51 #325 Son düzenlenme: 24 September 2012, 12:15:00 slazenger
yediğimiz gollerin hepsi son dakkada yenildi, çok ilginç %100 ü son dakka. araştırılması gerek! direk kondisyon diyemiyorum çünki bolu maçında 2. yarının sonlarınnda değil ilk yarının sonlarında 2 gol birden yememiz bu işin kondisyonla değilde başka birşeyle ilişkilendirilmesi gerektiğini gösteriyor. dediğim gibi iş uzmanlarınca araştırılmalı ve futbolcularımızla mutaala edilmeli bir konu bana göre.... bana göre ise bunun sebebi, nasılki biz dar bütceyle tamamıyla değiştirilmiş bir takım oluşturduğumuzu ve bu takımın istediğimiz sonuçları alabilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsak, bu düşünce ya futbolcularımızda da vardı yada biz taraftarların olsun, antrönörün olsun, başkanımızın olsun bu konuda söylemleri, futbolcularımızda öne geçtiklerinde ve özellikle son dakikalarda bu galip gelebilme heyecanı strese dönüşüyor ve hatalar bloklar şeklinde yapılabiliyor. bolu maçının ilk yarısında son 10 dakka neydi öyle yaa :)) resmen gol yiyceezzzzz diye baardı defans hataları. tabi bu benim düşüncem ve bence esas yapılması gereken bir psikiyatır getirilerek futbolcularımızla özel ve toplu seanslar yapılamsıdır.
....HERŞEY GÜZEL OLACAK :)

dessperadodo

samsunsporumuzun bolu maçındaki oyunu kadro kalitesi ve bireysel kalite ile degerlendirilirse bence gayet iyi.şuan itibari ile zaten öne geçilen maçlarda bunu gösterdiki takım fizik olarak çok kötü.buna birde oyun okumada çok zayıf bir hoca olunca sonuçlar fena sayılmaz.ben özellikle musa aydına kendisine koşmayı unutduracak kadar bakdıgı için teşekkür ederim.bi insan sahada ancak bukadar zayıf kalırdı.erhan hocada antremanlarda sanırım başka musayı görmüş olucak ki sahaya sürdü.

Cheregi

Alıntı yapılan: samsuni - 24 September 2012, 11:12:08
Ayrıca adı geçen yönetici arkadaşımıza geçmiş olsun :)

http://www.haberexen.com/samsunsporlu-yonetici-devre-arasi-fenalik-gecirdi-117905h.htm

Ne güzel tiyatro izler gibi maç izleyen, hiç sorun çıkarmayan yöneticilerimiz vardı, fanatik taraftardan, "Samsunspor hastalığı" çok öncelerden bilinen adamdan yönetici yaparsan böyle olur.  :x((

Büyük geçmiş olsun sayın yöneticim.  :kanka:

kavak_55

ben hep yazıyorum yazacamda yönetimin işi ok zor bizler sadece sonuçlara bakıyoruz ve yazıyoruz yazmak kolay ma icraat önemli.eski yönetici bozuntuları yediler yediler reklamlarını yaparak defolup gittiler olayın özü bu aslında bizler gerçek taraftarsak şu an ki yönetimi veya hocayı eleştirmeyi bırek şu bu bile deme hakkımız yok.yapacağımız bu takımı kemiren kendi reklamlarını yaparak kaçanları eleştirelim karalayalım bu ay 1000.000 tl ödenmesi gerektiği söyleniyor bu rakamı yapanlar onlar nerdeler bunları eleştirelim hesabını soralım.bu şehirde soyguncular reklamcılar rahat gezemesin gezmemeli bence yapacak çok şey var. en önemlisi bu yönetime futbolcusuna yani mevcut kadroya bir kelime dahi söz söyleme hakkımız yok olamaz. bu yönetime sahip çıkıp ALLAH BU YÖNETİMİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN DİYE DUA ETMELİYİZ.

Stoper