PTT 1.LİG 4.Hafta Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan fanatik, 15 September 2012, 18:41:38

« önceki - sonraki »

misafir

Yanlız kaleci canlı bomba gibi buna bur care bulamazlarsa bu lig de canımız çok yanar

RT55

ben erdem in sezon başından bu yana çok kötü oynadığını düşünüyorum..mücadele etmiyor ve mevkisinden çok adam kaçırıyor..oysaki öne geçtiğimiz tüm maçlarda kilit isim olabilirdi..bir ara pas biraz oyunu soğutma..umarım toparlanır..

engiz

Bazı yorumlara bakınca yakın geçmişi hatırladım.Takımın sahipsiz kaldığı ve kayyuma doğru tam yol aldığımız günler geldi aklıma.Kongre de "Acelemiz var,cenazeye gideceğiz " diyenlere "Önce bu cenazeyi kaldıralım" diyenlerin olduğu,Samsunspor'un cenazeye benzetildiği kongre aklıma geldi.Emin Kar'ın duygu yüklü konuşmasını hatırladım.Fuat Köktaş'ın "1 sene sonra Emin Kaptan'ı da yerin dibine sokacaksak,sakın aday olma Emin Kaptan " sözü aklıma geliverdi birden.
Çok şükür Başkan'a henüz kimse sallamaya başlamadı ama o da yakındır gibi.Emin Kar ve ekibinin yaptığı  akıllı adamların yapacağı iş değildi ki.Onlar akıllarının yerine kalplerinin sesini dinleyerek 39 trilyon borcun altına girdiler.Millet 2. kampı yaparken biz hoca ve oyuncu aramaya başladık.Duyduğuma göre Samsun'un çocuğu dediğimiz Yücel Uyar 300.000 TL peşin para isteyerek kapıyı açmış.Bu ortamda Erhan Altın ve ekibi ile birlikte 17 yeni isim kadroya katıldı.Çoğu kamp görmeyen bu isimlerin hazır hale gelmesi,birbirinin ismini öğrenmeden sahaya çıkıp yan yana mücadele etmek zorunda kalan bir takım vardı.İyi niyetle mücadele ediyor bu takım.Ve bence çokta başarılılar.Herkesin kesin düşer dediği takım için şu an herkes zirve yarışında yer alır diyorsa demek ki doğru yoldayız.1-2 hafta sonra takım hazır hale gelip,kaynaşınca 2.golden sonra 3'ü ve 4'ü atacağımıza inanıyorum ben...
Asıl sıkıntı ise takıma verilmesi gerekip verilmeyen destek konusudur.Yok Hoca gitsin yok şu çıksın bu girsin demek yerine bu takıma sahip çıksın herkes.

Kimse kusura bakmasın ama Suat Kılıç "Bana sallayan herkes önce 1 kombine bilet alsın sonra konuşsun" derken yerden göğe kadar haklıdır.

Yakında Emin Kar ve bir avuç gönüllüden oluşan yönetimi "SAHİPSİZLİK" yüzünden giderse o zaman çıkıp dersiniz "Hoca gitsin,Ahmet çıksın Mehmet girsin "

Tabii geride Samsunspor diye bir takım kalırsa !!!!

kuzey55

tek üzüntüm öne geçip devamlı puan kaybetmek.oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum...

Karabudun

isa55

Futbolun kuralı değişse, gol atan kazanır olsa şimdi liderdik.
Takımımızın orta sahası yok gibi. Topu tutacak, oyunu soğutacak topçumuz yok. Bu maç gibi çok maç izleriz daha. Allahtan gol atabiliyoruz. Üzerimize gelen tüm takımlar bize gol atabilir.
Sezon öncesi yaşananlar, kayyum,takım yok derken şu an 4 maçta 6 puanımız var. Çok şükür halimize.

S.b.ç Çağrı

Lato kardeş ilk önce teşekkürler eksikliklerimizi burdan söyleyebilirsin ve bizde camiaya göre hazırlanırız.

Karabudun

Bu arada maçı stadda değil,Sinop'ta meşhur Yalı Kahvesi'nde birkaç Samsunsporlu arkadaşla beraber izledim.Kahvede Zonguldak'tan,Bartın'dan,Ordu'dan,Giresun'dan,Trabzon'dan ve Rize'den kısa süreliğine gelen balıkçılar vardı.ALLAH şahit Ordulu,Giresunlu ve Rizeli yaşlı başlı adamlar can-ı yürekten Samsun'u destekliyordu.Şahsen özlediğim bir manzaraydı.Daha da güzeli Giresunlulardan sonra Rizelilerin de Trabzonlulara inceden sataşmasıydı.Bize de sanki taraf değilmişiz gibi oturup izlemek ve eğlenmek kaldı.Bu arada mekancı da Trabzonlu, lakin ALLAH'ı var kaçan galibiyete bizim kadar isyan etti.

erkutdem55

Şöyle bir yazılanları okudum.Herkes sallamaya başlamış takıma.Unutmayalım arkadaşlar ligin kadro değeri en düşük takımıyız.Kaldı ki hocamız da neredeyse bedavaya bu takımın başında.Biliyorum,sallamıyorum.Ha içinizden birileri banane arkadaş ben takıma bakarım diyosa ona dicek lafım yok,o zaman para bulsun getirsin.bu takım bu şartlarda şu anda mucizevi şekilde yürüyor.Garip maçlar oynadık,hepimizin moralleri bozuk.Ben yapıcı yönünden bakıp 4 maçta mağlup olmadık ve orta sıralarda bulunmayı gayet olumlu görüyorum.Zaten burada çoğumuz durumları biliyoruz.Bile bile bu kadar sert gidilmesini hiç anlayamıyorum.Bir sürü futbolcuyu yerin dibine sokmuşsunuz.Süper denilen takımları da gördük.Şahsen ben oynadığımız 4 takımda bizden iyisini görmedim.4 maçta da öne geçtiğimizi unutmamak gerekir.Samsunsporun bu sene evine geri dönme hedefi zaten yoktu başlarken.Ama şu anda çoğumuz-ben de dahil- biliyorum ki içten içe ilk 6 neden olmasın diyoruz.Kesin giremeyiz diyen olduğunu pek düşünmüyorum.O zaman bu takım nasıl oluyor da yerin dibine sokuluyor.Daha yapıcı olmak gerekir,desteğe devam her türlü.
Laflarım kimseye değil,bu sitedeki herkesi çok seviyorum çünkü hepimiz Samsunsporluyuz.(Çift takımlılar varsa onlar hariç)

kalptenþimþek

sadece bir hakan bayraktarımız yok..olsaydı bugün çok farklı şeyler konuşacaktık zaten..takımımız için de oldukça ümitliyim..

binikalamadım

sanki sahada iki Samsunspor var bir grup defans yapıyor bir grup ofans ... ve bu iki grup birbirinden habersiz gibi oynuyor ...aralarında köprü kurulduğu anda işler düzelecek..  :-X

cembaba

Nsumbu daha fazla görev aldığı takdirde orta bölgemiz toparlanacaktır. İyi yolda ilerliyoruz. Allah bozmasın.
Kendi adıma takımdan memnunum.

SametYılmaz55

4 maçtır mağlup olmamak sevindirici ama 3 maçta galipken skoru koruyamamak üzücü oldu.ligin başlamasına çok az süre kalmışken hedefimiz bu seneyi atlatmaktı fakat play-off bile oynayabiliriz bu sene.ligin başlamasına 10 gün kala durumumuzla şimdi bulunduğumuz durum arasında dağlar kadar fark var.zamanla daha iyi olacağız inşallah   

samsunmania

Bizimkisi sadece isyan. Kılı kılına kaçan puanlar. Geçen senenin şanssızlığının yarattığı travmanın etkilerinin devam etmesi. Yoksa arkadaşlarımızın, ve Emin abinin yaptıklarını göz ardı etmek büyük nankörlük olur. Biz her zaman takımımızın ve kardeşlerimizin,ağabeylerimizin yanındayız. Ben bu takımdan başından beri çok umutluyum. Bu şartlar altında en iyi takım bu. Sadece zamana ihtiyacımız var. Bazen yapılan yanlışları da eleştirmek en doğal hakkımız diye düşünüyorum. Mesela Kartal maçındaki yenen 2 golün lamu cimisi yok. Diğer taraftan bakıyorsun, Juventus da 2 dk da 2 gol yiyor. Bizimkisi biraz üst üste gelince travmatik oldu.

Sioux

tribun olarak yine 4-5 sene öncesineönmeye başladık. birbirini bastıran seslerin olduğu bir uğultu.  :( :(

2-2 kötü bir skor değil. ama yine 2-0'dan buraya gelmesi can sıkıcı. turgay çok kötüydü, devre arası beklenmeden çıkmalıydı. ahmet arı'nın şutuna yazık oldu. bir oyun kurucunun eksikliğini hissediyoruz.