11 - Musa Sinan Yılmazer

Başlatan Tufan, 27 August 2012, 14:41:04

« önceki - sonraki »

orucreis

halı sahaya almam seni bukadar kabiliyetsizlik olmaz ya  >:( >:(

emrullah

abdülkadir adam edecek onu az kaldı dün maçta verdi cezasını :)

oguzhann555

Abdülkadire'e söyleyelimde şu adama şu çekmeyi öğretsin !  :x((

beşnumara

01 April 2013, 13:44:49 #183 Son düzenlenme: 07 May 2013, 23:12:07 salihcakir
Senin ben taa...
senin gibi futbolcunun..

Abdülaziz gibisin sözde kosuyor diye oyunda tutuluyosun ama bi şey beceremiyon. Git oglum antep belediyene urfana..

seyf55

onun yerinde canberki izlemek isterdim

oguzhann555

Ne iş yaparsın sen Musa ?

babasamsunlu

haftalardır dökülüyorsun... döküntü musa..

emre

gram futbol oynamazken, öyle pozisyon bulmuşsun 2 tane adam boşken nasıl o fanteziyi yaparsın  :kafa:

fanatik samsunsporlu

o golü de atamadınya ....

lato

La bi salın da şu takımın yakasını iki gol atınca kendinizi messi mi sanıyonuz yeter bize çektirdikleriniz keşke Erhan hoca giderken senle Erdem malını da yanına alsaymış

cembaba

binikalamadım

o gol kaçırılır mı bee  :suslen:

Kaya

Gitmek istediğini açıkça belirtmesede yarı transfer döneminde,başta başkanımızın ikna çabası ile takımda kalan adam.. :kafa:

Bugün özellikle seni izledim MusaSinan bey..Her ikili mücadeleyi kaybettin,kaybettiğin topların ardından koşmadın hatta ve hatta bir pozisyonda 3'e 3 yakalandığımızda durdun arkadaşlarını yalnız bıraktın 3'e 2 kaldık..Direkten dönen top oyuna verdiğin önemin göstergesiydi.Mücadele eden,çalışan ve didinen adamın topu içeri nasıl giriyor Abdülkadir'den hepimiz biliyoruz..

Efendi efendi son maçlarında varını yoğunu ortaya koy.Yoksa öyle sezon sonu elini kolunu sallayarak bu şehirden gidemezsin!!!!

AllydeenleaR

burda gördüğü kıymetin yarısını başka şehirde göremez, biz çok kaldırdık g.tünü belki de iyice abarttı işi.

haftaya oynamaz umarım yoksa hocasına da dahil bir tepki göstermemiz gerekiyor bence

Sadece Samsunspor

5-6 haftadır oynadığı kötü oyuna artık tepki vermek lazım. mesela a.gücü maçı bunun için iyi bir maç. ayağına top geldiğinden ıslıklanmalı tepki verilmeliki anlasın Samsunsporda yürüyerek top oynayamacağını