11 - Musa Sinan Yılmazer

Başlatan Tufan, 27 August 2012, 14:41:04

« önceki - sonraki »

burakbas

Erdem ile beraber takimin en kotusuydunuz. Seni de oyundan almayan hocaya ben birsey demiyorum. Bir an once kendine gel... 2-3 pozisyondur sag cizgiden aldin gittin, bir tane duzgun orta yapamadin. >:(

Musti

Alıntı yapılan: Musti - 25 October 2012, 13:35:04
Ayağında fazla top tutuyor. Boştaki arkadaşına ya atmıyor ya da çok geç atıyor. Tehlike bölgesindeki topları daha etkili kullanmayı geliştirmesi gerek.

aradan 3 ay geçmiş aynı. değişen bir şey yok.

55(tuncay)55

yerin yedek kulubesi sen çok erken girdin ronaldo havalarına >:(

Tufan

iyi mi kötü mü karar veremedim sene başından beri.

55.hakan

Bir pozisyonda müsait pozisyondaki Dimitrov a vermedi ve kaleye vurdu.Böyle bencilliklerden kaçınmalı.

kerem55

ikinci yarı sanki biraz yoruldu...ama yinede iyi oynadığını düşünüyorum..

orucreis

iyi güzel oynadında yorulunca hocaya söylede değiştirsin bazı bölümlerde çok yürdün bee... ama olsun inşallah düzeleceksin ve daha iyisinin oynayacaksın

Kaya

Musa sinanın maç içerisinde belli dönemlerde yorulmaları ve maçtan zihnen kopmaları var.Bu geldiğinden beri vardı ve sanırım hep var olacak.Bunun dışında çok önemli özelliklere sahip bir oyuncu.Yeni kaliteli takım arkadaşlarıyla çok iyi işler yapacak daha inşallah..

orhan

tebrikler musa ayağına sağlık.

celebi

ahmetsefa55

ilk yarıya gore cok agır.
devre arasını kotu gecırmıs olabılır.
veya sakatlıktan sonra agırlasmıs olabılır.
zira gotu kocaman olmus.
hızı olmayan musa sınan bır hiçtir bana gore.

özkan

Yok,devre arasında  en yaptıda bu adam bu kadar ağırlaştı ne biliyim güçsüzleşti yada geri planda kaldı anlayamadım.Kafa sanki başka yerde gibi koşuyor.Geri dönüşlerde sıkıntı var,çabuk yoruluyo.Mazallah dün golü yeseydk bunda bana göre musanın defansa yardımının az oluşu,yorulmasına rağmen oyundan çıkarılmaması ilk nedendi.Hocada farkındadır umarım musanın durumunun.

King1965

90 dakikayı zor çıkarıyor hocam bir den kopuyor maçtan  sahada yurumeye basladı 70 de fılan cıkarması lazım görüyorsa bunu hocamız.. neyse gol icin teşekkürler be musa helal olsun devamı gelsin

Sadece Samsunspor

performansını 90 dkya yayması lazım bi ara baya yürüdü

Sol Açık

Gol attı, ama yine de bana yaranamadı. Ben halen Musa Aydın oynamalı diyorum.