Göztepe Deplasmanına Gidiyoruz.

Başlatan Kaya, 27 August 2012, 03:37:53

« önceki - sonraki »

ErkÇay55

27 August 2012, 23:53:43 #15 Son düzenlenme: 28 August 2012, 08:55:51 ErkÇay55
70tl  ulusoy

Kaya

Üyelikti,kombineydi hepimiz iyi para harcadık anlıyorum da yeni sezon başlamış ilk deplasman,takımda ışık var,boynumuzu eğmeyecek mücadele var ama deplasmana ilgi yok..Bu tür durumlarda benim canım çok sıkılıyor sizi bilmem de  :-X

cembaba

Niyetim vardı da Antalya deplasmanı geldi aklıma. Abi 16 saat yol, gideceksin geleceksin bir de 16  saat yolda haşamat olursunuz şimdiden diyeyim. Sanırım o yüzden ilgi yok.

Sercan

Normalde her deplasmana gitmeye çalışıyorum ama bu atama işleri arap saçına döndü. Bende sezonu Rize deplasmanıyla açacam inşallah..

Kaya

Anlaşıldı yol uzunluğuydu,bahanelerdi bu başlık erkenden çöpe gider..Münferit takılacağız..

Sercan

Alıntı yapılan: Kaya - 28 August 2012, 00:16:44
Anlaşıldı yol uzunluğuydu,bahanelerdi bu başlık erkenden çöpe gider..Münferit takılacağız..

Ayıp ediyon reis ne zaman yalnız bıraktım seni? :)

Atakumlu

munferit giden varsa ben ve bi tane cantam yola hazırız ...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Atakumlu - 28 August 2012, 00:17:54
munferit giden varsa ben ve bi tane cantam yola hazırız ...

4 kişi tüplü arabayla çıkılsa ne kadar düşer kişi başı?

Ben de gidecekmiş gibi souyorum ama neyse, öğrenmekte fayda var. :)

Kaya

Alıntı yapılan: Sercan - 28 August 2012, 00:17:42
Ayıp ediyon reis ne zaman yalnız bıraktım seni? :)

Kişisel algılama kardeşim,genel söylüyorum..  ;)

Atakumlu

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2012, 00:18:57
4 kişi tüplü arabayla çıkılsa ne kadar düşer kişi başı?

Ben de gidecekmiş gibi souyorum ama neyse, öğrenmekte fayda var. :)

abi tuplu arabanın km de ne kadar yaktıgını hic bilmiyom ama km de 150 yaksa (dizel 200-250 civarı yakar) 2000 km 300 tl eder ...

mehmet yılmaz

Yapın da bir liste DeDeFon yaparız bir şekilde. Otobüs olmuyorsa da otobüsle olun oralarda.
Altaylı arkadaşlar bizden çok olacaklar bizim tribünde :)

Kaya

Perşembeye kadar başlık açık olsun abi 30u bulamazsak en az ona göre bakarız artık..

mehmet yılmaz

Halı sahayı ne yapıyoruz peki? Ben yokum bu hafta.

Kaya

Onun başlığa da isimlerimizi yazalım gidemezsek oynarız,oynayamazsak da sorun değil abi..Halısahadaki çocuklar sorun çıkarmazlar..

beşnumara

Sayın kaya ben oralarda olsam gelirdim eminim ki sen de benimle deplasman yapmayı özlemişsindir :) burdan uçak biletine baktım da yuhh dedim ben gelemeyeceğim gönül izmirde olmayı çok isterdi ama olmadı adana deplasmanında buluşuruz artık ;)