PTT 1. LİG 2. HAFTA Göztepe- Samsunspor'umuz

Başlatan celebi, 25 August 2012, 22:12:27

« önceki - sonraki »

ismail

samuray

Alıntı yapılan: ekigho55 - 28 August 2012, 13:39:50
ama dünkü maç trt3 deydi 
yani sizin dediğinize göre bizim maç TRT1 de yayınlanrsa hd olacak
trt.1 ve hd ayrı frenkans tan yayın yapılıyor uyd veya dijitürk varsa tv.de hd olanlar izleyebiliyor

muzaffer4

Alıntı yapılan: ismail - 28 August 2012, 18:49:18
trt eleştirileri dikkate alan bir kanaldır..
http://www.trtspor.com.tr/Iletisim.aspx

yolladım herkes yollarsa bişeyler olabilir göztepe taraftarıda bişeyler yapsa belki izleriz tv den yoksa internet başında izleyecez

samuray

internet yayınları doğru düzgün değil ya bizi internetten izlemeye mahkum ediyor trt bir sürü kanalı varken hayret bişey şikayettemi bulunsak

samuray

intene t üzerinden şikayette bulunmak daha etkili olmazmı

King1965

28 August 2012, 21:00:27 #80 Son düzenlenme: 28 August 2012, 21:05:04 King1965
http://www.trtspor.com.tr/Iletisim.aspx  facebook samsunspor harekete gecmelı..

Televizyon Programlarına ilişkin eleştiri ve önerileriniz için,

aktifhat@trt.net.tr

samsunmania

Sponsor firmalar her kanalda 1 maç izletilmesine nedense karşılar. Bank asya da bu yüzden sponsorluğu geri çekti. Prime time denen saatlerde trt 1 veya trt spordan yayın yapılmasını talep ediyorlar. Diğer kanalların izlenme oranı yüzünden arıza çıkartıyorlar.

beşnumara

adana-urfa maçı bizim maçla çakışıyordu ve yayın programında yoktu bazı taraftarların siyasilere yaptığı baskı ile tvden izleme şansı buldular.

cembaba

AlıntıMerhaba,

Hafta sonunda oynanacak olan, PTT 1. Lig karşılaşması Göztepe - Samsunspor maçını normal bir TRT kanalına almamız mümkün müdür? Herkesin interneti olmadığı gibi, çok izleyici olacağından normal bir TRT kanalından maçı yayınlamanız çok iyi olacaktır. Teşekkürler.

Mehmet Cem Akalın
Samsunspor Taraftarı

Ben bastım bir tane mail

Kais

usare

King Of The North

Ben de mesaj attım, herhalde benim mesajımdan sonra kesin yayınlarlar diye düşünüyorum :)

burakbas

Cheregi

Tahmini maç kadromuz...

Gurur sakat olmasa ilk 11 e giremeyenlerden oluşan ve Bank Asya da iş yapacağına inandığım kadromuz   :hnk:

Daha dışarda Ahmet Arı, Burak Çalık, Mehmet Uğur Tülümen gibi isimler var... Hocanın işi çok zor çok...

mehmet durandal

Öncelikle Samsunspor'a Göztepe karşısında başarılar dilerim. Altay taraftarlarından mutlaka katılım olacaktır tribününüze bu maçta. Ben şahsen İzmir takımlarının rakip tribünlerine prensip olarak girmeye karşıyım çünkü zamanında Göztepeliler bizim her rakibimizin tribününe girerek kendilerinin İzmir haini olduklarını yıllarca gösterdiler. aynı pozisyona kendimizi sokmak bana onlarala aynı kefede gibi hissettirdiği için girmedim hiç rakip tribünlerine. Ancak bu maçta Göztepe'yi sevmediğimden değil gerçekten Samsunspor'un sevdiğim bir kulüp ve camia olması nedeniyle birkaç arkadaşımla gelicez maçınıza. Yanlış anlaşılma olmasın provakasyon yapmak amacıyla değil sadece sevdiğimiz bir kulüp olan Samsunspor'u desteklemek ve kazandığını görmek için gelicez. Öyle Altay atkıları açıp rakip tribünü kışkırmadan, maçın atmosferini bozmadan desteklemek için orda olucaz.

Malumunuz Göztepe ile sezon öncesi İzmir TSYD kupasında karşılaştık birkaç bilgi vereyim. Dilaver çok iyi bir oyuncu takımdaki en tehlikeli isim kendisi. Yasin Avcı'yı zaten en iyi biz biliriz içimizden yetiştiği için. Yasin tüm maç yatar ama sadece 15 dakika boyunca etkili oynayarak bile takımına gol kazandırabilir kendisinin huyu bubdur. O nedenle boş bırakılacak bir adam değil. Bizle yaptıkları maçta çok hızlı bir zencileri vardı sağ kanattan etkili şekilde bindirmeler yapıyordu. Defanslarındaki sarışın çam yarması gibi olan futbolcu hem sert oynuyor hem de sağlam oynuyor. Ama şöyle bir sorunları var Göztepe takımı pas trafiğini hala oturtamamış ve kondisyonları çok düşük seviyede. Bu yazdıklarımı bizimle oynadıkları maçın ilk yarısına bakarak yazdım çünkü ikinci yarıda inanılmaz şekilde ezildiler bize sahada. Kondisyonları bitti, pas yapamadılar, her dönen topu biz aldık ikinci yarı taamen sürklase oldular.

Ben inanıyorum ki Samsunspor 3 puanla dönecektir İzmir'den. Hatta beklediklerinden daha rahat bir şekilde olacaktır bu çünkü Göztepe top oynamıyor.

Hepinize sevgiler saygılar İzmir'den...