PTT 1. LİG 2. HAFTA Göztepe- Samsunspor'umuz

Başlatan celebi, 25 August 2012, 22:12:27

« önceki - sonraki »

King1965

3 gundur samsunspor formasıyla evdeyım su macı aalalım o zaman cıkarcam :P

SSKLA

Samsun gol Samsun gol Samsunspor gol taraftarın yanında aliağaya koy hey...

Ahmeti

Sonunda maç günü geldi 3 puanla dön Samsunspor'um

King1965

haydı gencler haydı cocuklar haydı haydı haydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı 3 puan alın

FaTiH_HaN

2-1 kazanacağız. Galibiyet golümüzde son dk da gelecek. Gollerin ikisinide Adem yazacak  8)

kumköylü ahmet

Bugün Kardesimin En Mutlu Günü Ibrahim Tas(teomanin kardesi)Dünya evine giriyor.ALLAH`im Onu Bir ömür Boyu Mutlu Etsin Huzurlu ve Saglikli Insallah..Bugun yaninda Olamiyorum Kardesim Ama kalbim Yaninda..Aksam Samsunspor`umuzda Maci Alarak Insallah sana Dügün Hediyeni Verirler.Selamlar Saygilar Ahmet Sonkaya

Theofanis Gekas

rüyamda 2-1 yenildik rüyaların tesi çıkar derker inşallah öyle olur

kadifekaleli

la gardaşım trt maçı veriyomu vermiyormu link atıyonuz ama trt spor da saat 9 da trabzon maçı var ??????????????????????????????????????????

Theofanis Gekas

trt tvde yayınlayamadığı tüm maçları internet sitesinden canlı olarak verecek bu sene ;)

samsunsporlu1994

Bu akşam zor bir maç oynayacağız inşallah iyi bir sonuç alırız. Göztepe seyircisinin önünde kazanmak için oynayacaktır. Ben takımımızın bu deplasmanda yenemese bile yenilmeyeceğini düşünüyorum.

orucreis

gönüller seninle SAMSUNSPOR'um ne varsa al gel ordan.....

Sol Açık

Birazdan maç için çıkacağım. İyi mücadele edersek puan alacağımızı tahmin ediyorum. Umarım takımımız bizi utandırmaz...  :ok

Atakumlu

Hadi bismillah bende stada dogru gider inşallah 3 puanla döneriz ...

twitter

samuray