Hazırlık Maçı 5- SAMSUNSPOR'UMUZ - Tarsus İdman Yurdu

Başlatan germencisse, 13 August 2012, 00:07:54

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Hazırlık maçı da olsa mutlu oluyor insan. Ulan Samsun az destek çık Su takıma , yönetime. Emin adımlarla yuruyelim da...

Jnr.Serkan

Adem Sarı ve Uğur tülümen açıkcası beğenmediğim isimlerdi.Umarım hep bu şekilde beni g.t ederler ben razıyım : ) Yüzümüz güldü.Ama şu penaltı işine bir çözüm bulmak gerek.her hazırlık maçında penaltı yapılırmı

burakbas

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 16 August 2012, 12:59:42
Ama şu penaltı işine bir çözüm bulmak gerek.her hazırlık maçında penaltı yapılırmı

Kere oruçlu ya , kafasına vuruyor. Ramazan bitsin düzelir.  :) :)

SSKLA

Alıntı yapılan: burakbas - 16 August 2012, 13:01:44
Kere oruçlu ya , kafasına vuruyor. Ramazan bitsin düzelir.  :) :)

Bence hakemlerle ilgili  :evet: Bu maçlara en tecrübesiz hakemler çıkıyor yani büyük ihtimal bölgesel hakemi bile değildir bu maçı yöneten hakem. ;)

kalptenþimþek

ne bu şimdi 6-1?? yönetimden açıklama bekliyoruz  8)

Serkan

cembaba

Bu nasıl bir şey ya :( 6 - 1 nedir arkadaş. Bir yerlere gönderme mi yapıyoruz...

İnşallah çok daha iyi olur. Uyum sürecini atlatırız. Allah yardımcımız olsun...

orucreis

Alıntı yapılan: CemBaba - 16 August 2012, 13:11:10
Bu nasıl bir şey ya :( 6 - 1 nedir arkadaş. Bir yerlere gönderme mi yapıyoruz...

sıra onlara da gelecek hepisinin sonu böyle olacak... :evet: ;D :holey:

King1965

Ahmeti

Bu maçlar ölçü değil ama yinede kazanmak gibisi yok.

Desiqner

King1965

İnsallah butun evımızdekı maclar 6-1 bıter !!!

orhan

Şenol demirci neden hiç gözükmüyor bilmediğimiz sakatlığımı var lütfen bilgisi olan paylaşsın

cezayir55

ben şenol demircinin oynayabileceğini düşünmüyorum samsunspordam inşallah yanılırım

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: cezayir55 - 16 August 2012, 18:49:19
ben şenol demircinin oynayabileceğini düşünmüyorum samsunspordam inşallah yanılırım

Kardeş sen hep uçuk transferler istersin Şenol'u beğenmessin Ergic'i mi alalım Allah Allah ya !