23- Ahmet Arı

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 22:57:46

« önceki - sonraki »

RT55

oynasın yerine alt yapıdan birileri yeter artık;futbolcu değiiiiil..

55.hakan

Ahmet yazık yazık ya golü atamasaydık sana olacakları biliyosun

lato

Ahmet otobüs biletini hatta uçak biletini ben alacam söz lan ne zaman dönüyon Bursa'ya :x((

fanatik samsunsporlu

ertuğrula en çok bu adam yüzünden kızdım.

binikalamadım

kuzey55

dimitrovu çıkarıp seni oyuna alan hocaya kızıyorum sana değil

samsunmania

03 March 2013, 20:42:03 #171 Son düzenlenme: 03 March 2013, 20:46:16 samsunmania
Bir kere de işe yarayacak bir şeyler yap. Kaçırdığın gol ile ana haber bültenlerine düşmen an meselesi. Lakayt, gayri ciddi bir futbolcusun.Antep bb de oyununu çok beğenirdim ama Bursa bozmuş seni.

FaTiH_HaN

bunun diskoyla barla ilgisi yok, kondüsyonla, çok çalışmakla da ilgisi yok, adam yetersiz, beceriksiz, kendine güvensiz bu kadar basit.

Gece hayatı oynanan futbol için bu kadar olumsuz etkisi varsa eğer avrupadaki topçular nasıl götürüyor bu işi, bence hiç alakası yok ya iyi topçudur ya kötü, ya profesyoneldir ya amatör. Ahmet Arı hiçbir zaman Samsunsporda olmadıki o hep Bursadaydı gelmeden öncede geldikten sonrada.

Sercan

celebi

Az biraz gayret be kardeşim başka bir şey istemiyoruz ya

berusa55

03 March 2013, 22:33:01 #175 Son düzenlenme: 04 March 2013, 02:04:58 berusa55
Şaka gibisin; başka da söze gerek yok Arı...

isa55

İlk devrede de A.Demir maçında boş kaleye kafayı gönderememişti. Daha neyi atcan?
Atsaydı maçı alma şansımız yüksek olurdu.

orucreis

kale ile aranda 5 m bile yokken gelen topu yukardan auta atmak büyük başarı tebrik ediyorum bal yapmayan arı....

SametYılmaz55

kaçırdığı gol fizik kurallarına aykırı :( 100 futbolcudan 99 tanesi atar o golü,atamayan da gelir bizi bulur :rulet: geçen sene ekigho bu sene bu :(

samsunmania

04 March 2013, 00:04:56 #179 Son düzenlenme: 04 March 2013, 00:10:26 samsunmania
Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 03 March 2013, 23:58:43
kaçırdığı gol fizik kurallarına aykırı :( 100 futbolcudan 99 tanesi atar o golü,atamayan da gelir bizi bulur :rulet: geçen sene ekigho bu sene bu :(

O atamayanlar da bizi bulur kardeşim. ekigho sonra ahmet. Bu da bizdeki şans. Bir de her hafta direkten bir topumuz döner. :kafa: