23- Ahmet Arı

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 22:57:46

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

aynen öyle abi :( kaç senedir sadece rizespor maçını hatırlıyorum şansa gol attığımız.onun dışında yok abi.milletin orasına burasına çarpar girer o top kaleye ama bizimkiler boş kaleye atmak yerine saçma sapan vuruşlarla kafayı yedirtir bize :kafa:

özkan

abiler gerekenin yapılmasıı için bu adam hakkında daha onceden de gece sabahlara kadar orda burda demiştim yinen tekrarlıyorum her gece başka yerde bu adam.Bize bişey katmaaazzzz,yollatma kudretimiz varsa şut aut.boş beleş karşı cins manyagı bi adam bu.bilginize.

brigand

Kimin ne bok yediğini çok çok iyi biliyoruz. Allah' lık yapılacak bir kaç tanesi bunlarında, dua etsinler huzur bozulmasın diye uğraşanlar var. İçmeyi, sıçmayı da bırakıp salça olmaya başlarsanız, şaşarsınız ! Birileri kulağınıza fısıldar inşallah bunları. Yoksa ki geç olacak sizin için.

kamuri

dejavu yasattın bize belamısnız ya oyuna yeni girmiş diri bi topçu o golü nasıl yapamaz ya

alperen

Adamın aklı sahada olmadıktan sonra böyle pozisyonları kaçırması normal,ads maçındada kaçırmıştı..

hakan55

hala gülüyorum. :) lan nasıl kaçar o :D al_sana

ngonge

oyuna alan da kabahat.

Sioux

bu oynatılmasa neden yok deniyor, oyuna giriyor, niye alındı deniyor.
büyük bir hayal kırıklığı bence.

samuray

arı ,bal yapmayan arısın sen yarım metreden o golü yapamıyorsan sen topçu falan değilsin a.d.s ve konya macçı en az iik i golümüzü sabote ettin 2 şerden 4 puanımız çaldın  :kafa: :kafa: :kafa:

Shane_Falco

Bursa'dan alınabilecek en boş 2 adamı almışız...

Furkan

Sana diyecek laf bulamıyorum ***

Sadece Samsunspor

Hocaya harlequinde vodka mi ismarlion her hafta oyuna aliyo seni

Theofanis Gekas

ertuğrul sağlamdan sevgilerlerle...

berusa55

Sen ne boş bir topçuymuşsun arkadaş. Forumun halı saha ekibinde, senden kat kat üstün top oynayan adam var; net.

seyf55

Ahmet Bal Yapmayan ARI