23- Ahmet Arı

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 22:57:46

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Adam ayağına topu aldığında etrafında kimse olmuyoki topu ezmesin.Kaleye dikine gidiyor aralarada kaçan yok kime top atsın.Zenke,Agbetu tipi 2 tane adamımız olsaydı nasıl koştururdu sağa sola ;)

ahmetsefa55

bunlar adam olacakta mac kazandıracak..

5trawberry

Adam mısın lan sen ?

RT55

madem bursa ile iyi ilişkilerimiz var..yönetim müracat etsin..biz size futbolcu verdik..siz bize yanlışlıkla 2 tane sirk cambazı vermişsiniz,bunu ltf düzeltirmisiniz denmeli..aldığın alacağın tüm paraya..

samsunsporlu1994

Bunlarda topçuyum diye geçiniyorya başka bişey demiyorum...

akif arslan

sen futbolcuysan .....

samsunsporlu1994

Halı saha topçusu nolacak.

AllydeenleaR

sen futbolcuysan ben o futbolu s...

özkan

Hadi dedik bursadan geldi,la tekniksinde.Ama o bel niye o kadar bükülmüş,çok zor değil bunun sebebini bilmek sevgili arı.

Bu işler karı kovalamakla olmuyor.Topla mopla işi yok bu ibnenin,yetkili abiler,haberiniz olsun.

kuzey55

kiralık ve isteksiz geldiği için bu büyük camiayı küçümsüyo bu yavşak başka açıklaması yok.

dessperadodo

adamın teknigindemi veya kabiliyetsiz oluşundamı suç yoksa aramız iyiymiş ya hocasıda ertugrul saglam olan bursadan bu oyuncuları alan veya takasa kabul eden kişidemi.

5trawberry

Abi hala ne tekniği diyorsunuz ya. her aldığı topu yok eden çalım atmadan mahrum, orta kesmeyi bilmeyen kaleye attığı şutu tutturamayan adam, teknikse.. selçuk şahin maestro olur o zaman ya.

kumköylü ahmet

bir ara kadro disimi kalmisdi ne? Defolup Gitmesi gereken futbolcularin en basinda geliyor..ise yarasaydin Bursa yollamazdi seni..

GurbetciFanatik

Mümkünse hemen postalansin.

Uğur Yıldız

seni her izlediğimde futbolu bıraktığıma çok pişman oluyorum.