2- Mahamoudoy Kere

Başlatan Levent ÖCAL, 09 August 2012, 17:04:46

« önceki - sonraki »

Turuncu

12 November 2012, 02:03:10 #105 Son düzenlenme: 14 November 2012, 21:02:15 Turuncu
 iyiki varsın kere

samsunsporlu1994

Tam bir görev adamı. Belli kalitesi var onun altına hiç düşmüyor. Bence bu sene en iyi transfer Kere diye düşünüyorum.

samuray

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 10 November 2012, 10:20:50
Adam ataklarda ileri çıkıp 4-5 gol attı, santrafor olsa 10-15 tane atar diye bir şey yok bence  :)
10 ,15 gol atar iddamız yok zaten ama mevcut santraforlarımızın attıkları gol musa sinan üç musa aydın 1 adem sarı 1 bunlardan fazla atr diye düşünüyorum

Ertuğrul Sağlam

Sabah namazında Büyük Camideydi galibiyet isteklerine inşallah diyerek karşılık veriyordu....

cembaba

Kere'yi çok seviyorum. Bu resmi bomba :)

isa55

bu maçta da senden gol bekliyorum.
bir kere daha...

babasamsunlu

fm de ön libero asl mevki olarak görünüyor ve orada çok daha iyi performans gösteriyor.

anlztrk

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 November 2012, 10:58:33
fm de ön libero asl mevki olarak görünüyor ve orada çok daha iyi performans gösteriyor.

3-4 yıl öncesine kadar (daha Türkiye'ye gelmeden önce) kendisini Premier Lig takımlarına ön libero olarak transfer ediyordum. :)

Lusage

özkan

Allah razı olsun senden.

celebi

davidsavage

Erdem Şen oynayacağına ön libero, oynasın Kere bi de öyle görürdük. Nsumbu kere ortasahasıda güçlü olabilir aslında.

hacettepeli

defansın gücü azalır o zaman. defansa takviye yaparsak ancak ileri kaydırabiliriz mevkisini

orhan

Adam gibi Adamsın kere başka bir şey demiyorum.

özkan

Ya stoperde yoksan..  ???

Allah razı olsun senden defalarca..