21- Canberk Aydın

Başlatan ibrakadabra55, 06 August 2012, 14:28:54

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

bok gibi de oynasa ısrar edilsin bu uşakta iş var.
yıllar sonra iyi topcu cıkardık.değerlendirelim..

samuray

5 sakatımız var bu maç şans bulur diye düşünüyorum canberk.te bunu iyi değerlendirir inşallah

Shane_Falco

Şimdi bu çocuk Erdem'in,Ozan'ın,Halil İbrahim'in,Doğan'ın benden ne fazlası varda oynuyolar diye düşünmesinde kim düşünsün...

beşnumara

Bu çocuğu takımda tuttuğumuzda maçbaşı mı anlaşmıştık? Eğer maçbaşı imzaladıysa yazık oluyor kendi adına.

FaTiH_HaN

Bu tarz örnekler alt yapıdaki topçularımızın istanbul takımlarına gitmelerinde büyük örnek teşkil ediyor, yarın Celil ayarında bi topçumuz olsa alt yapımızda adama menajeri diyecek ki bak canberke forma yüzü göremedi Samsunda, futbol hayatı bitti, git hayatını kurtar.

Oynasın arkadaş şu an takımın içinde bulunduğu durumdan daha kötüsü zaten olamaz, devre arasına kadar oynasa zaten formayı vermez, toparlandığımızda da bedavadan transfer yapmış gibi oluruz.

fatihaltay55

sen canberki oynatma git pekşeni oynat la pekşen neysede doğan daha da yetersiz canberkin takıma ısındırılması gerekiyor bence yoksa bu çocuğu kaybedeirz

hacettepeli

bu adamın gerçekten yeteneği varsa ilk 11'de oynatılmalı. hoca daha iyi bilir tabi ki ama bence bu sene ilk 11 oynamayacak da ne zaman oynayıp tecrübe ve yeteneklerini geliştirme şansı bulacak? son 15 dk oyuna koymanın oyununu ilerleteceğini düşünmüyorum.

55.hakan

Bekte taraftara yem etmemek için sağ açık oynaması mecburi görünüyor.

ngonge

Ne fiziki ne de futbolu savunma yapmaya uygun görünüyor. Bence sağ bek oynaması intihar olur. Musa Aydın'ın yerinde oynasın daha kötü ne yapabilir ki?

ugrass

yüreğine ayağına saglık kardeşim

ChucKeR

canberk gerçekten bekmiş demek ki.  >l<

SametYılmaz55

helal olsun sana kardeşim >l<

lato

Ozan sezonu kapattığına göre atık forma senin mahvettin Buca'yı helal sana daha iyi günlerini de görürüz inşallah

binikalamadım

çok iyi bir sağ bek oynadı bugün teşekkürler gadaşım

burakbas