Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Raqua55

Bu takım niye 3 pas yapamıyor ?

Atakumlu

Manisasporlu Oğuzhan kaç şut çekti sayabildin mi ?

Kaya

Ben rakip takım hocası olsam Samsun deplasmanı ilk 20 dakikayı bir şekilde atlatalım arkadaşlar derim.Çekinirim.

Kader maçlarına çıkıyorsun ilk dakikalarda seyircini de arkana alarak baskı kurmalı,karambole felan bir gol bulmalısın.Hedefi olan takımlar iç saha maçlarında bunu yaparlar.Ama sende nerde be Erhan...Takım 1.dakikayı 90.dakikayı oynar gibi başlıyor.

SametYılmaz55

Fatih'le bir sıkıntısı mi var bunun ?

ngonge

Adam Doğan'ı aldı oyuna Taha'yı çıkartıp... Sol bek yok diye Murat'ı sola atıp Ercan'ı sağ koydu. Tama eksiğin var ama biraz zeka. Kötü oyunda ciddi katkın var.

Recep'in içeri salladığı top gol olmasa burası 2-3 sayfa dolardı. Şanslı adam ama hakkını yememek lazım. :)

emre

tff'den daha çok puanımızı siliyor. Dünde 2 puanımıza mal olacaktı, pankart devreye girdi kullar kader yazamadı Allah yardımcı oldu.

orucreis

sen hoca falan değilsin mustafa sevgi bitmiş ölmüş topa vurmaya mecali kalmamış sen git rakibe basıp pas yaptırmamaya çalışan tahayı çıkar. Bu nasıl bi zekadır ya.Resmen takımı sabote ediyon.Ki bunun aynısını özellikle adana macında ve diğer maçlarda da yaptın.İnanıyorum ki sana ve tupcuye ragmen süper lige cıkacağız.....

Furkan

Fatih varken Tuna'yı ne diye oynatıyor anlam veremiyorum. Ve işler iyi gitmeyince ilk iş olarak Taha'yı oyundan alıyor ısrarla bu saçmalığı sürdürüyor. Taha'nın yerine çıkacak en az 5 tane adam vardı.

germencisse

30 April 2015, 15:04:41 #908 Son düzenlenme: 30 April 2015, 18:55:24 germencisse
Mantıken kimse ilk 11'de Tuna ile başlamaz ancak kazanan takımı bozmak istemiyor Erhan hoca. Çeşitli sıkıntıların içinde bir şekilde süper lig yarışı içerisindeyiz. Olaylara biraz daha adil yaklaşalım..

usare

yirmiuc

emre

Hafta sonu şanslıydın bu maçta da sen sildin 3 puanımızı.

SametYılmaz55

Senin *** ben hoca.ban yersem de adminin canı sağ olsun.içimde kalmasin şu küfür

usare

Alıntı yapılan: usare - 30 April 2015, 18:37:19
Got kafalı

Gördün mü rastgele oyuncu değiştirince neler olduğunu. Tahayı çıkatdın olayı bitirdin. Bravo. Ahmeti Doğanı da al defol git.

Raqua55

Admin Abi bu sayfada küfür serbest olsun nolur