Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Ayberk

dakika 70'e kadar değişiklik yapmaması çok saçmaydı. son düdüğe kadar işi sadece koşmak olan H.Arslan'ı çıkarıp durarak oynayan Turgay'ı alması da cabası. Ama bir de olaya şu açıdan bakmak gerek; Allah korusun Şaban veya stoperlerden biri sakatlansa gözümüz arkada kalmadan oynatabileceğimiz bir alternatif yok. Keza sağ bek için de geçerli bu. Hoş diğer mevkilere de kenardan sokabileceğimiz ve oyunun rengini değiştirebilecek pek fazla oyuncumuz da yok. Kısacası "bol alternatifli, geniş" bir kadromuz yok. Bazen çaresiz kaldığını düşünüyorum hocanın da, fakat bu yanlış yapmadığı anlamına da gelmiyor. Özellikle yukarıda yazdığım 2 tercihi bana göre hatalıydı

Kaya

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 29 September 2012, 20:37:54
2 haftaya biletin kesilir hoca

2 hafta kötü gideceğimiz ve yenileceğimiz anlamı mı çıkıyor buradan..

Kısacası Erhan hoca gitsin diye yenilmemizi puan kaybetmemizi mi istiyorsun ?

Theofanis Gekas

ne boş bir cümledir bu allah aşkına sen nasıl böyle bir cümle kurabildin.ne demek yenilmesini istiyosun.sen kimsinde böyle sacma bir ithamda bulunuyosun

Kaya

orhan

hocam sana inanıyor ve güveniyorum kısa sürede bu bütçeyle oluşturmuş olduğunuz takımdan da memnunum fakat ademe tanıdığın şansı uğur veya ilyasa veya bir başka kişiye de tanırsan seviniriz. beş haftadır adem çok vasat kalıyor.hucum bölgemizde gerçekten sıkıntı var.sizlerin bu sorunu çözeceğinizi ümit ediyorum.

elexir

Hocaya çok güveniyorum, çıktığımız sene hüseyin kalpar öldürüyordu bizi ama erhan hocayla yenilsekte üzülmüyorum her şeyin daha iyi olacağını biliyorum..

buonanotte

Tam ben diyecektim bu gözler hüseyin kalparı da gördü.
Erhan hoca iyi seçim.Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullandığı kanaatindeyim.
Turgaydan da vazgeçti zaten daha ne olsun :D

FaTiH_HaN

Bence Hakan-Turgay değişikliği doğru bir hamleydi  :) Olması gereken de bu değil mi Hakan ve Turgay aynı mevkide oynayan hemen hemen aynı tarzdaki oyuncular biri yorulduğu yada oyundan düşmeye başladığı zaman diğeriyle değişir  :)

kuzeycity

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 30 September 2012, 00:24:00
Bence Hakan-Turgay değişikliği doğru bir hamleydi  :) Olması gereken de bu değil mi Hakan ve Turgay aynı mevkide oynayan hemen hemen aynı tarzdaki oyuncular biri yorulduğu yada oyundan düşmeye başladığı zaman diğeriyle değişir  :)

hocam olağan durumda katılıyorum elbet doğru diyorusun bu yazdığında ama geride olduğumuz skora ihtiyacımızın olduğu durumda Turgay'ın girmesi yanlış hamle oldu bence

babasamsunlu

hocanın elinde xavi vardı da onu düşünmeyip turgay değişikliğine mi gitti ?
hakan oyundan düştü o da turgayı koydu.
yedekleri kupa maçında gördük.
maalesef çok fazla ışıkları yoktu.

hepiniz oynanan oyunun güzelliğinden ve mağlubiyetin hakedilmediğinden bahsediyorsunuz ama hoca gitsin diyorsunuz
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
bu oynanan iyi oyunda hocanın zaten hiç bir katkısı yok.
ben hazırladım takımı bugüne kadar.
hoca el ense yattı sabah akşam..

bu zor şartlarda ve kısıtlı zamanda takımın böyle organize futbol oynamasını sağlayabilen hocama sonsuz teşekkürler.
biz sanki kendi sahamızda oynar gibi topa hakimdik.
pas yaptık pres yaptık gol aradık sürekli denedik ama olmadı.

cezayir55

bende erhan hocaya güveniyorum takım rizeye pozisyon bile vermedi yenilgi futbolda her zaman var unutulmasın ki kimse bu takıma sahip çıkmazken erhan hoca çıktı

ChucKeR

çıktığımız sene diyarbakır deplasmanını hatırlayan var mı? devre 0-0dı. dilaver çıkıp turgay girmişti. maç sonucu 0-5  :peeh:

ahmetsefa55

hakan yorulur maç 0-0 dır veya öndesindir , turgayı alırsın mantıklıdır.

ama geridesin , turgaydan nasıl bır katkı beklıyosun ? ha 1-0 ha 5-0 al şenolu ileride bişeler yapar belki..

maç oyun olarak ortadaydı.ileride organize olamadık.bunda ademin suçu vardı.nasıl dayandın ademe bu kadar ?

kendini toparla hocam , bu sene hedef süperlig.

hedefi taraftar koydu.olmazsa canın sağolsun. ama o yolda ,o uğurda kaybedelim kaybedeceksek.

Ahmeti

Nsumbu'nun orta sahayı nasıl rahatlattığı ortada Musa Aydın'nda formunu bulursa sıkıntı ortadan kalkar.
Defansımız 1. Lig'i her türlü idare eder.
Geriye kalıyor forvet o da sende bitiyor Erhan hoca devre arasına kadar öyle yada böyle devam edilecek ama ara transfer dönemi için forvet arayışlarına şimdiden başlanmalı diye düşünüyorum.

Ladikli

iki haftadır 2-0 dan maç veriyoruz,hemde 5 dakikada içerisinde,bu hafta ise 1-0 dan 35 dakika tık yok otorup düşünmek lazım hocam