6- Erdem Şen

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:55:31

« önceki - sonraki »

yavuzselim

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 19 May 2014, 16:07:38
yolun açık olsun adamı harcadılar bir adnan dan neyı eksıktı ?
bence adamı (adam denir mi bilmem ama)harcayan yok sezon ortasında takımı sattı arkadaşlarına ihanet etti eğer ki adam olsaydı sezon sonunu bekler nereye gidecekse o zaman gider di

Ellibeş Numara

Direk anteple anlaşmadı erdem. İlk önce bizim takımla görüştü. Başkan emin kar, erdemin menejerine rest çektikten sonra menejeri anteple görüştü. Daha sonra ön protokol imzaladılar. Eğer ilk önce Samsunsporla değilde, anteple görüşseydi o zaman buradaki birçok site üyesinin yazdıklarına katılırdım.

55.hakan

Ayrıca bu işlerin bir zamanı vardır takım lige çıkmaya oynarken gidip başka işlerle uğraşılmaz.Sezon sonunda çeker gidersin.

yavuzselim

Tamam da bu takım kafaya oynarken ne menejeri ne görüşmesi her şeyin zamanı ve yolu yordamı var Erdem kim küme düşmüş takımdan gelmiş sıradan bi futbolcu yemişim menejerini Başkan Emin Kar'ın yapmış olduğu en isabetli kararlardan biri erdem efendi ve menejeri cin olmadan adam çarpmaya çalışmışlar taksimden aşşaağa kasımpaşa cehennemin dibine kadar yolu var

samsun 55

HELAL OLSUN SANA

G.Antepspor'la anlaşan Erdem Şen'den örnek davranış. Yıldız oyuncunun, aylardır maaş alamayan kulüp personeline maddi destekte bulunması çalışanların bir nebzede olsa yüzünü güldürdü

DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Yeni sezonda Gaziantepspor forması giyecek Samsunspor'un yıldız orta saha oyuncusu Erdem Şen'den örnek davranış. Başarılı futbolcu, aylardır maaş alamayan kulüp personeline maddi destekte bulundu. Erdem Şen kulüp personeliyle helalleştikten sonra Samsun'dan ayrıldı.

İHANET ETMEDİM ETMEMDE
Samsunspor ve Samsun'un kendisinde önemli bir yerinin olduğunu dile getiren başarılı futbolcu, "Kırmızı beyazlı formayı giydiğim sürece takımıma ihanet etmedim etmemde. Ben her zaman Samsunspor'un daha iyi yerlere gelmesi için çabaladım. Bunun böyle bilinmesini istiyorum" dedi.

SÜPER LİG'E YAKIŞIR
Kırmızı beyazlı ekibe yeni sezonda da başarılar dileyen Erdem Şen, "Belki Gaziantep'te olacağım ama gözüm kulağım Samsun'da olacak. Uzaktan da olsa Samsunspor'u takip etmeye devam edeceğim. Samsunspor'un en kısa sürede hak ettiği Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum" dedi. Mustafa ATASEVEN

Kaynak: www.gazetegerçek.com 

eprianu

Adam ligin yarısında Samsunspor'u kafasında bitiriyor, aldığı paranın hakkını vermiyor
Biz de adamı kral ilan ediyoruz. Güzelmiş...

55.hakan

Ben de gazetenin başlığına katılıyorum helal olsun sana Erdem!!

5trawberry

Erdem bu klüpte gündem olabilecek kapasitede bir adam değil. Gaziantep her sene son anlarda kıvırıyor, Erdem gibi adama kalırlarsa bu sefer zaten düşerler. O yüzden sıkıntı yok. Varlığı ile yokluğu arasında değişecek bir şey olmayacak. Kırmızı gruplardan süper liglere gidiyorumun kalkıklığını yaşıyor kanımca.

Burak

Aylardır maaş alamıyor ne abi bende bunu anlamıyorum . Prim alıyorlar sonuçta çalışanlar az paralar da almıyorlar bildiğim kadarıyla primlerden yoksa ayda 1000 tl kazanacak adam 4-5 ay mümkünatı yok dayanamaz

sadece55

Alıntı yapılan: samsun 55 - 24 May 2014, 18:52:34
HELAL OLSUN SANA

G.Antepspor'la anlaşan Erdem Şen'den örnek davranış. Yıldız oyuncunun, aylardır maaş alamayan kulüp personeline maddi destekte bulunması çalışanların bir nebzede olsa yüzünü güldürdü

DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Yeni sezonda Gaziantepspor forması giyecek Samsunspor'un yıldız orta saha oyuncusu Erdem Şen'den örnek davranış. Başarılı futbolcu, aylardır maaş alamayan kulüp personeline maddi destekte bulundu. Erdem Şen kulüp personeliyle helalleştikten sonra Samsun'dan ayrıldı.

İHANET ETMEDİM ETMEMDE
Samsunspor ve Samsun'un kendisinde önemli bir yerinin olduğunu dile getiren başarılı futbolcu, "Kırmızı beyazlı formayı giydiğim sürece takımıma ihanet etmedim etmemde. Ben her zaman Samsunspor'un daha iyi yerlere gelmesi için çabaladım. Bunun böyle bilinmesini istiyorum" dedi.

SÜPER LİG'E YAKIŞIR
Kırmızı beyazlı ekibe yeni sezonda da başarılar dileyen Erdem Şen, "Belki Gaziantep'te olacağım ama gözüm kulağım Samsun'da olacak. Uzaktan da olsa Samsunspor'u takip etmeye devam edeceğim. Samsunspor'un en kısa sürede hak ettiği Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum" dedi. Mustafa ATASEVEN

Kaynak: www.gazetegerçek.com 

Bende geçende arkadaşlarımla personelin maaşına yardım ettim.Niye beni yazmamışlar, Taraflı basın!!!

yavuzselim

bana ne arkadaş ona yardım etmiş buna yardım etmiş beni ilgilendiren ligler oynanırken yapmaması gereken görüşmeyi anteple yaptımı kapora aldımı bunları yapan kişi bu kulubün parasını haksız bir şekilde almıştır hak etmediği parayı ise ona buna dağıtmış reklam kokan hareketler bunlar
Bende gideyim gasp yapayım  o parayı hayır olarak dağıtayım oh ne güzel memleket

beşnumara

Sene başında daha lig başlamadan erdem ile ikili ilişkileri olan feti çalık yazmıştı erdem sezon bittiğinde burda kalmayacak diye. Adam sezon başından ayrılacağını kafaya koymuş zaten.

##kdc##

Adnan, Serkan Çalık, Ozan, Zafer, Turgay, Şaban... gibi adamlar bu takımdan para yerken Erdem'e laf edilmesi bence çok ama çok garip.

Sat hem sen para kazan hem de adam gitsin, satmazsan böyle elinde patlar bedavaya uçar gider.

kumköylü ahmet

Yolun Acik Olsun Erdem sen..Sanliurfa maciyla Girdin Aramiza son dakikada Birakdin Golu Yedik..Erdem sen Samsunspor`la oldun..Yolun Acik olsun

SametYılmaz55

İçerde ne yaşandı neler oldu bilmiyorum ama Erdem'e haksız bir linç kampanyası yapılıyor.gitmek istedi,o yüzden oynamadı deniyor ama ikinci yarı doğru düzgün sahada yer almadı.Ordu maçındaki tek maçlık performansa bakıp ihanet etti demek haksızlık gibi geliyor