1 - Soner Şahin

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:53:09

« önceki - sonraki »

lato

Soner sakatlanınca ayvayı yedik dedim yine. Furkan gol yemedi daha ama şansı yaver gitti. Oynadığı maçlarda adam akıllı şut gelmedi hiç. İkinci golde üç tane savunmacı önünden geçen topu izledi Soner'in hatasından daha önemli bence bu rahatlık :(

samsun 55

03 March 2014, 23:57:19 #361 Son düzenlenme: 04 March 2014, 00:18:03 samsun 55
1.5 ay yokmuş

Ollivanders

Buyur burdan yak kalpar .

Dartagnan

Duyumlara göre soner devre arasında sakatlandıgını oynayamayacağını söylemis ama kalpar kabul etmemis iğne ile oynamıs.  Sonuc ortada 3 puanı da kaybet kalpar sonra 1.5 ay sonerı kaybettın kalpar al kına yak!!!

orucreis

Inşallah atilla iyi durumdadir

GençKozluklu

Hiç bir hocanın ben oynayamayacağım diyen bir oyuncuyu oynatacağına inanamam. Mümkün değil. Neden böyle bir riski alsın ki buna hakkı da yok zaten. Soner oynayabileceğini söylemiştir oynatmıştır ki Soner'de böyle olacağını beklemiyordur eminim. Eminim fedakarlık yapmak istedi ama olmadı

Dartagnan

Duyum abı sadece.  Ama kalparın furkan kalede oldugu dönemde  ne ölcüde tedirgin olduğu da ortada.  Ben sonerı oynaması yönünde yönelttiğine inanıyorum.  Soner kendi içinden gelerek kaleye gececem deseydi ne yapıp eder sakatlanma pahasına atlardı o toplara.  eger aksı duygulardaysa soner,  ben de olsa atlamazdım.

55.hakan

Bunun sorumlusu kimse alınamayan 3 puanın ve bundan sonraki sakatlığın uzamasının da sorumlusudur.

cakir55

Kalpar ile ne alâkası var, Soner oynarim demiştir.

# tapatalk #

Burak

Vallahi ben sakatım diyen birini aklı selim birisi oynatmaz kendi ayağına kurşun sıkmak demektir o yüzden pek ihtimal vermiyorum.Geçmiş olsun ne diyelim Kale Furkan 'a emanet artık

brigand

Hocanın zorla oynattığını yada Soner'in de böyle bir deplasmanda bile bile lades çektiğini düşünmüyorum. Yeni sakatlıklar çok iyi hissetseniz de nüksediyor. Ki tekrar dönse bile sezon arası olmadan tam iyileşmesi mümkün değil.

kamuri

klubun doktoru yok mu ne işe yarar klup doktoru eğer boyle bişey varsa

Atakumlu

twitter Samsunspor sayfasında sakatlığından dolayı 1.5 ay olmayacağı yazılmış ...

jean

bu nasil sacmalik adamin sakatligi gecmemis tam olarak oynuyor hatali gol yiyor birde 1.5 ay sahalarda olmicakmis madem bu mactada oynamasaydin da 1.5 ay ayri kalmasaydin furkan gol yemedi ama bence sansi yaver gitti cok tehlikeli pozisyon olmadi simdiye kadar ins olmaz yine

Levent ÖCAL

ANKARASPOR MAÇINDA KALEDE...

Kulüp Doktorumuz Mehmet Özden, Balıkesir maçında kasığında zorlanmaya bağlı kanama ve ödem tespit edilen kalecimiz Soner Şahin'in Ankaraspor maçında takımdaki yerini alabileceğini açıklandı

1,5 AY NEREDEN ÇIKTI ?
Samsunspor'umuzda Soner Şahin'in Ankaraspor karşılaşmasında kalesindeki yerini alacağı açıklandı. Kulüp Doktorumuz Mehmet Özden, tecrübeli kalecimizin kasığında zorlanmaya bağlı kanama ve ödem tespit ettiklerini ve bunun da tedavi sürecinin 2 hafta olduğunu dile getirdi. Kulüp Doktoru Özden, "Her şey yolunda giderse Soner, Ankara maçında kalesindeki yerini alabilecek" dedi.

TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR
Başarılı kalecimizin tedavisine hemen başlandığını dile getiren Kulüp Doktorumuz Mehmet Özden, "Korktuğumuz şey olmadı. Şu anda her şey kontrolümüz altında" diye konuştu. Doktor Özden, Musa Sinan Yılmazer'in ise sakatlığının tam olarak geçtiğini ve teknik ekibimizin şans vermesi durumunda Bucaspor karşılaşmasında kırmızı beyazlı formayı giyebilecek durumda olduğunu söyledi.

SONER TEPKİ GÖSTERDİ
Yıldız kalecimiz, bazı yayın organlarında kendisinin ilgili olarak çıkan '1,5 ay sahalardan uzak kalacak' yönündeki haberlere büyük tepki gösterdi

HABER DOĞRU DEĞİL
Soner Şahin, sakatlığının süresiyle ilgili olarak bazı yayın organlarında yer alan haberlere çok üzüldüğünü ifade etti. '1,5 ay sahalardan uzak kalacak' yönünde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren başarılı kalecimiz, "Bir aksilik olmazsa en geç Ankaraspor maçında kalemdeki yerimi alacağım" dedi.