Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

jurista

http://www.haber61.net/bakan-kilica-sozlu-satasma-155516h.htm  bize samsunluyum onlara trabzonluyum diyor nasıl iş anlamadım , bu nasıl samimiyetsizlik nasıl ciddiyetsizlik ?

lato

Alıntı yapılan: jurista - 27 August 2013, 20:15:31
http://www.haber61.net/bakan-kilica-sozlu-satasma-155516h.htm  bize samsunluyum onlara trabzonluyum diyor nasıl iş anlamadım , bu nasıl samimiyetsizlik nasıl ciddiyetsizlik ?

Siyaset=Yalan

twitter

Trt3 haftanin takimi olarak samsunspor'u secmis

Tanjuda balikesiride koyalim diyor haftanin takimi olarak

ismail

tanju maçı öyle bi yorumladı ki sanki samsunspor 90+5 de gol atıp 1-0 zor yendi..abartıyorum tabi ki ama beğenmedim yorumunu

celebi

Alıntı yapılan: jurista - 27 August 2013, 20:15:31

Ben görüntülerde yazdıklarının söylemediğini gördüm orada sakin sakin konuşuyorlar. Yani yazdıklarının video ile ilgi yok yalan yazmışta olabilirler

teksas3455

27 August 2013, 22:20:12 #470 Son düzenlenme: 27 August 2013, 22:25:42 teksas3455
Günahım kadar sevmem Trabzonspor'u ama adamın biri çıkmış nasıl da hesap soruyor.
Biz de acaba son iki üç yılda yaşadığımız hezimetlerin herhangi birini bakana böyle sorabilen
olmuş mu? Videoda bakan ne diyor "Bu stad Trabzonsporun kurtuluşu olacak". Olay bitmiştir.
Adamlar tepkisini ortaya koyuyor ve karşılığını alıyor. İstediğimiz kadar kızalım.

Şu videoyu izledikten sonra oturup kendimize soralım: "Biz stadyumun Tekkeköye yapılmaması
için ne yaptık?". Videoda adam resmen hesap soruyor bakana nerde stad diyor?
Tabela var iki tane kamyon bile çalışmıyor diyor noldu diyor?

SUAT KILIC HD

yirmiuc

Mevcut yönetim Suat Kılıç'ın a dediğine b diyebilecek , tepki gösterebilecek bir yönetim değil.
Yönetimi tek bir kelime bile eleştiremeyip , Suat Kılıç'ı yerden yere vurmaya gerek yok.

jurista

Alıntı yapılan: celebi - 27 August 2013, 21:52:09
Ben görüntülerde yazdıklarının söylemediğini gördüm orada sakin sakin konuşuyorlar. Yani yazdıklarının video ile ilgi yok yalan yazmışta olabilirler
Suat kılıcın Trabzonluluğunu tartışmaya gerek var mı çelebi arkadaş , gençliğini Trabzonspor taraftar gurubu gurbetçi gençlerin içinde geçirmiş oğlunu fanatik Trabzonsporlu yetiştirmiş suat kılıcın ! şimdi bana yalan konuşuyorsun mu demek istiyorsun ! videoda değil linkteki haberde açıkça yazıyor , suat kılıcın trabzonda ben de Trabzonluyum dediği alenen biliniyor şimdi videoda söylemedi diye suat kılıcımı akladın.

trabzonsporu da tutsun Trabzonlu da olsun zerre kadar umurumda değil , bu kentin vekili olup benim hakkımı savunacağı yerde trabzonsporun haklarını savunuyor ya işte onun için hakkım haram olsun !!!

ismail

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/bakan-suat-kilica-trabzonda-tepki-trabzona-hangi-yuzle-geldiniz-haberi-78638

görüntü burada var arkadaşlar. suat kılıç ne demiş anlamadım ama trabzonlularla husumeti bitirin artık diyenlere protesto eden adamı izletmek lazım

mimar55

Valla yönetimden kimse bu olaylardan memnun değildir ama dayı ile köprü meselesi yönetim ne yapsın mesela geçen sene toplanan para ortada taraftar olarak hepimiz haklıyız peki yönetimde olsaydık şuanda ne yapardık mesela zayıflar güçlülerle mücadele edemez bizde güçlü olalım bakalım şu yönetimle kimse şu olanları sineye çekiyormu ben yönetimdeki hiçbir kişinin samsunsporluluk ruhunu kaybettiğini düşünmüyorum buda benim düşüncem

özkan

Yönetim kufurlerle ılgılı açıklama yapabilecek mı acaba travzanlı büyüklerinden ızın alıpta?

berusa55

28 August 2013, 22:34:27 #476 Son düzenlenme: 29 August 2013, 12:06:31 berusa55
Alıntı yapılan: özkan - 28 August 2013, 22:16:11
Yönetim kufurlerle ılgılı açıklama yapabilecek mı acaba travzanlı büyüklerinden ızın alıpta?

Samsunspor'dan, Trabzonspor'a kınama

Samsunspor taraftarları, yaşanan bu olayı kınarken Samsunspor Kulübünden de konu ile ilgili bir açıklama geldi.

Futbol Şubesi Sorumlusu Nihat Soğuk, Trabzonspor taraftarlarının maç sırasında Samsunspor'a küfürlü tezahüratda bulunmalarına anlam veremediklerini belirterek, "Süper Ligde mücadele eden iki Karadeniz takımının karşılaşmasında Samsunspor'a küfürlü tezahürat yapılması üzüntü vericidir. Taraftarların bu gibi davranışları şehirler arasında ve taraftarlar arasında kin, nefret ve şiddet gibi unsurların ön plana çıkmasına neden olmaktadır. Karadeniz takımları olarak Samsunspor Kulübü her zaman sağduyudan ve beraberlikten yana olmuştur. Bu üzüntü verici olayı kınıyoruz. Stadlarda artık küfür çıkan yasa ile de yasaklanmıştır. Bu gibi davranışlarda taraftarlar hem şehirlerinin kimlikleri zedelemekte hemde kulüplerine zarar vermektedir.

Samsunspor taraftarlarına da sağduyu çağrısı yapıyoruz. Kötü söz sahibine aittir. Trabzonspor Kulübü yetkililerinin de taraftarlarına bu konuda olumlu açıklamalarla sağduyu çağrısı yapacağını ve küfürlü tezahüratın artık yapılmaması yönünde uyarılarda bulunacağına inanıyoruz." dedi.

Kaynak

sadece55

Kaydedelim de Bakan bey baskı ile kaldırtmak ister :)

teksas3455

Nerden kaldırıyoruz ki? Resmi sitede birşey var da ben mi göremedim  :o

sadece55

Ben resmi siteden yayınlandı sanmıştım