Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Yönetim orda var olsun  yeter!  :evet:

Theofanis Gekas

yönetici abilerimizden hoca konusunda acıklama bekliyoruz.hiç bişey yapılamıyorsa hocayla oturup konuşulmalı buranın giresun olmadığı söylenmeli berabereyken kalecilerımizin vakit geçirmeye çalismasının bizi yaraladığı,armamızın değerini düşurdüğu belirtilmeli

deli 55

Theofanis Gekas

taraftar açıklama bekliyor hoca konusunda,gönderememizin bir nedeni varsa duymak istiyoruz yoksa kanser olcaz

lato

Klubün kapısına vurun kilidi bu insanlara bu takım fazla yok hocayı gönder yok şunu al bunu al pazardan alışveriş yapıyorlar sanki yeter da kötü günde de susmayı öğrenin bi taraftar maçta topçuyu yuhlasın yönetim hocayı yolla ayıptır valla ya Emin Kaptan adam gibi adamsın doğru da yapsan yanlış da yapsan Samsunsporlusun herşey için canın sağolsun

Ertuğrul Sağlam

Bu takima Guardiola gelse hic bir sey degismez takimin limiti bu, helal olsun cucuklara canla basla mucadele ediyorlar...

kumköylü ahmet

dessperadodo

bence başlıgı degiştirin.yeni yönetime sahip çıkmayanlara ve bırakıp kaçanlara ne söylemek isterdiniz diye yazılmalı.işte o zaman herkesin bir kelamı olucakdır.

Atakumlu

hoca gonderilmeli - stadın ısık problemi cozulmeli ...

ult55ras

yeter da artık. bi değişim şart bence. acilen genç hırslı bir hoca alınıp devre arasına kadar eksikler tespit edilip transfer yapılması lazım.

cembaba

Erhan Hoca'yı çok sevsem de bir kan değişikliğine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. 12 haftada 9 beraberlik gerçekten şanssızlık olamaz. Tamam elimizdeki malzeme bu da taktik ve kenar yönetim bakımından çok zayıf olduğumuz aşikar. Oyun okumada güçlük çektiğini görüyoruz hocamızın. Kim gelirse gelsin ama Ankaragücü maçı ile gelsin. Çünkü hem kendimizi ispat için iyi bir maç. Hem de gelen hoca için moral olabilecek bir maç.

KotuCocuk55

O zaman Metin Diyadin çok uzak bir ihtimal mi?

babasamsunlu

KotuCocuk55

Ohh Yeah,good to know! :evet: Allah kolaylık versin valla!!! 

Ahmeti

Metin Diyad'in ve devre arası yapılacak nokta transferlerle bu ligte coşarız ama kulübe önce para basma matbaası kurmamız gerekiyor