Veysel Tokatlıoğlu SAMSUNSPOR'umuza Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı.

Başlatan _SoN_, 21 June 2012, 20:03:42

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: yirmiuc - 23 June 2012, 00:09:21
Hatirlayanlar vardir belki; Kocaelispor Super ligden
kume dustukten sonra daha once hic adi duyulmamis biri
ici para dolu bir cantayla basin toplantisi duzenlemis, cantadaki paralari gostererek
kulubun butun borclarini odeyebilecek kaynaga sahip oldugunu soyleyip baskanliga adayligini aciklamisti.
(Daha sonra basin toplantisina canta icinde getirdigi paralarin hepsinin sahte oldugu ortaya cikmisti. Baskan oldu mu
olmadi mi bilmiyorum.)

Kulüp başkanı hastanelik edene kadar dövmüştü  ;)

GurbetciFanatik

Niye dalga geciyorsunuz adamla.
7 Yildizli Otel yapacak Carsambaya nerden baksan Carsambaya her sene  500 000 Turist geliyor.
Ya bu adam komedi galiba yada bizi salak yerine koyuyor affedersiniz.

O dedigi proje degil iflas etmek icin garanti olan bi yatirim.

Bize atip tutan Baskan lazim degil, bu Takimi düzlüge cikarsin kimsenin masasi olmasin yeter.
S_kmisim Süper Ligini ben Samsunsporu izlerken zevk almak istiyorum o kadar.
Her sezon sonu ayni hikayeleri ayni palavralari dinlemek istemiyorum.
Teknik Direktörden  cok Baskan degistirdik son senelerde bu nasil bi Büyük Sehir anlamadim.

Kismet olursa 26 Agustos da Samsundayim ve macina gidecegim zevkle bi mac izlerim insallah.

amasra

1 antalyanın sattıgı evlerın yuzde 60 oranı bizi taokatladı dıyor öle bi duyumlar geldi

2 kimin adamı olduğu belli oldu

3 samsunspor üzerınden de kendi reklamını yapıyor sayın tokatcı oğlu :))

Cheregi

Alıntı yapılan: amasra - 23 June 2012, 07:44:32
1 antalyanın sattıgı evlerın yuzde 60 oranı bizi taokatladı dıyor öle bi duyumlar geldi

2 kimin adamı olduğu belli oldu

3 samsunspor üzerınden de kendi reklamını yapıyor sayın tokatcı oğlu :))

Mesela Metro'nun 750 bin TL alacağı var, adam göndereceğiz, alma diyeceğiz, 1 milyon TL daha gönder diyeceğiz  :)

Hurşiiiiiiiiiiiiiiitt, oğlum koş git Galip amcana, 750 bin TL alacağını almasın, 1 Milyon Lira daha göndersin  :D

brigand

Son kez izledim. Bir daha da görmek istemem böyle bir tipi. Fena gaz almış bu bir yerlerden. Çünkü ne Samsunsporlulukla ne de camia anlayışıyla uzaktan yakından alakası yok. Bu kadar insan kendini bildiğinden beri takıma her anlamda destek vermeye çalışırken sen nerdeydin? Bundan önce neydin? Neler yaptın? Bir açıklasana. Kimlerle görüştüğünü sormam zaten belli. Ama ne konuştun sorarım. Benim kulübüme başkan adaylığını açıklıyorsun ama daha adaylık aşamasında muhtar bile olamayacağını belli ediyorsun.

red_white

2+2=4 ediyormuş sağolasın tokatlıoğlu sen olmasan bilmiyorduk

Gorkem

atalanta8

sadece55

İtici Mitici adam reklamını yaptı.1 maça bile gelmemiştir ama o şuan en büyük Samsunsporlu Helal olsun!!!

FaTiH_HaN

4 yaşındaki çocuğa kurşun kalem gösterip bunla ne yaparsın diye sormuşlar; dünya ile ay arasında köprü yaparım ordan aya giderim demiş. Bu çocuğun bile dedikleri kafama yatıyorda senin o söylediklerinin hiç tutulacak tarafı yok tokatlıoğlu, büyük lokma ye büyük konuşma yapabilecekmiş gibi, bi kere konuşurken o ağızının kayışından belli sahtekar olduğun, gelmiş basın toplantısında esnaf ağızı yapıyor.

doðan

Görünen o ki ; sağlamından muhalefet kanadı oluşturma vakti geldi ( en iyi yaptığımız iş  :ok ;D :D ) ; değilmi maraton başkan  :kanka: ;
inşallah o günleri görmeyiz ama yine çok konuşan , herşeye karışan , istedikleri gibi at oynatamayacaklarını zaman zaman hatırlatan muhalif kanat SAMSUNSPOR.BİZ ... tek düşüncemizin SAMSUNSPOR ' un çıkarları olduğunu her platformda dile getirmekten asla kaçınmadık kaçınmayacağızda ... Yüreğimizdeki sevginin temsilcisi olan sizlerin , kongre üyesi olan kardeşlerimiz tarafından yakışan şekilde temsil edileceğinden hiç şüphem yok .
TOKATLIyanOĞLU  başkan olacaksa bu kulube; hesap vermesi gereken (ZEHİR gibi) gençlerden oluşan , dimdik ayakta duran , her türlü platformda SAMSUNSPOR 'umuzu layığı ile temsil eden bu ekibe hesap vermesi gerekliliğinide bilecektir ...

ahmetsefa55

acilen üye sayımızı artırmamız gerekiyor ss.biz olarak tabi ki.

cembaba

"Ver diyeceğiz verecek"  diyor ya. Çıldırmamak elde değil. Lan biz yıllardır sürünüyoruz. Temlik kalksın, tahta kalksın. Birilerine borcumuz olmasın. Beş yıl boyunca transfer yapamadık. Sonuncu senemizde yaptık. Onda da süper lige çıktık. Nasıl ver diyeceğiz verecek nedir?

cem

bu adayla olmaz yönetimdeki abimizden biri hayırlı olsun demiş tlfda paran var galiba demiş oda yok ne parası demiş
....bu arada kazım başkan şehir dışındaymış ben gelene kadar hareket etme demiş ama o dinlememiş adaylığını açıklamış
kazım başkan yarım bıraktığın işi bitir

Forvetim

çarşambada termal su bulunmuş 7 yıldızlı otel yapacak, havzada ezelden beri termal su var gel havzaya 3 yıldızlı yap, stadımızda yenilendi bölgede suni çim olan en büyük stad oldu, antrenman ve kamp amaçlı 2.lig ve bal takımlarını davet edersin, vizyon kazandırırsın, projelerine bir katkıda bulundum bak