Kocaman Samsunspor'lu Babaların Babalar günü Kocaman Kutlu Olsun :)

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 17 June 2012, 10:09:15

« önceki - sonraki »

amasra

BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Zamanının tamamını vatanını kurtarmaya adadı.kısacık ömründe millet satsın ve rant sağlasın diye koskoca ülke yarattı..

burakbas

bizi ilk stada getiren babalarımızdır...

Babalar gününüz kutlu olsun...

kamuri

bana memleket sevgisini samsunspor sevgisini daha ufak bi çocukken aşılayan beni omuzunda kucağında maça götüren babama sonsuz sevgiler

cgr

Daha okula başlamadan, okuma-yazma ögrenmeden bana Samsunspor'u ögreten babama sonsuz sevgiler....

mimar55

Baba bir asalettir cocugunun gozunde bir kahramandir. Kendisi yemez yedirir hic bir zaman sikayet etmez. Babasi samsunsporlu olan bir adamin ogluda samsunsporludur.kim ne derse desin! deplasmana tek yollayamaz cocugu ama tek basina kafa tutar bir stadyum adama. Ne cocugunun basina birsey gelsin ister ne tuttugu takimi yanliz birakmak.alir getirir cocugunu herkesin onemsiz dedigi maclara.!uzulursun der ogluna haksizliklara ugrar bir spor ugruna ama vazgecmez sevdasindan. Samsunsporlu baba olmak yurek ister.o yuzdene herkes baba olabilir ama herkes samsunporlu bir baba olamaz.İste oyuzden BUTUN SAMSUNSPORLU BABALARİN BABALAR GUNU KUTLU OLSUN.

atalanta8

kumköylü ahmet

Canim Babam Mekanin Cennet Olsun Insallah...Ben babami cok erken Kaybettim ama o yanimizda olmasa bile Herzaman kalbimizde ve biz bu cani teslim edene kadar böyle devam edecek insallah..Tüm Babalarin babalar günü kutlu olsun.365 Günde birgun hatirlanmasin lutven..Herkez Anasinin ve babasinin degerini Bilsin.Cünkü keske demek zorunda kalmasin kimse..Baba Olmak ise ap ayri bir duygu 1 oglum var Kadir 2.Oglum nasipse 7.ayda Aramiza Gelecek..ALLAH`im eksikliklerini Göstermesin..ALLAH herkezede nasip etsin insallah..Tekrardan Hepinizin Babalar Günü kutlu Olsun.Kalin Saglicakla