2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

55.hakan

samsunsporlu1994

Samsunsporumuz Emmanuel N'Sumbu ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Ollivanders

samsun 55

samuray

N.sunbu hayırlı olsun görüntülerde bayağı iyi topçu tekniği pas trafiği bizim orta sahadaki sıkıntımızı giderecek diye düşünüyorum öyle tansfer yapılsın diye tansfer yapılmıyor gayet güzel nokta transferler takımın ihtiyaçları gözönünde bulundurularak teşekkürler başkan yönetimdeki arkadaşlara teknik ekibimize musada imzalarsa eksiğimiz kalmayacak papazlık yapamaz yaparsa kendi kaybeder

fanatik samsunsporlu

transferler heyecanlandırıyor bizleri ama inşallah ödemelerde gerekli desteği alırız

cezayir55

elazığspor bizim sene başında beğenmediğimiz serdar gürleri almış

Ollivanders

Abilerim nsumbu dan başka transfer çalışmamiz var mi?

teksas3455

Arif Şahin ve Sinan Özkan'ı göndermiş Elazığspor. İkisi de çok iyi oyuncu.
Birini alabilsek mükemmel olur. İnşallah görüşülen iki oyuncu arasında vardır bu isimlerden biri.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/elazigspor/elazigsporda-uc-futbolcunun-bileti-kesildiSXHBQ293931SXQ

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serpico - 04 September 2012, 19:57:59
Abilerim nsumbu dan başka transfer çalışmamiz var mi?
ali kemal gedikli 1-2 transfer daha yapabiliriz demiş.

maşallah adam neredeyse tek başına çok iyi bir kadro verdi hocaya hemde kısıtlı ımkanlara ragmen.
bir teşekkürü de ali kemal gedikli hak ediyor..

twitter

soner(atilla)
ozan(canberk)
lokman(gurur)
kere(turgay-nsumbu)
şaban(başaran-mehmet)
orta saha (nsumbu-turgay-hakan-erdem)
ahmet(canberk-halil)
mehmet(musa sinan)
roberts(adem-uğur)

bir de yapılacak denilen 2 transfer söz konusu.

hem alternatifi bol, hem de düzgün bir kadro kuruldu.

sol açık sıkıntı gibi. mehmet'i göremedik gerçi.

55.hakan

Geleceklerden biri ofansif orta saha olacak ona eminim Arif Şahin insiyatif alan topu ileri taşıyabilen aranan kan durumunda şu an.Olsun isterim.Aynı zamanda frikikleri de o atıyordu Elazığ'da hatırladığım kadarıyla.

maviay55

bi nokta atışı daha..camiamıza hayırlı olsun bizi yoktan var edenlerden Allah razı olsun  >l< >l<

minci

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 04 September 2012, 19:55:58
transferler heyecanlandırıyor bizleri ama inşallah ödemelerde gerekli desteği alırız
Endişe etme. Bu akşam yönetim kurulundaki arkadaşımla görüştüğümde aynı konuyu ben de sordum. Verdiği yanıt 2 trilyonluk bir reklam aldıklarını dolayısıyla bunun bir sorun olmayacağını söyledi. Yoksa başka türlü bu kadar transfer yapabilirlermiydi.

isyankar

hayırlı olsun inşallah takıma katkı sağlar.