2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

55.hakan

Arkadaşlar orta saha diyor Samsun'da daha önce oynamış Süper Lig tecrübesi olan diyor.Buna göre araştıralım.Ben hala işin içinden çıkamadım ama Musa değilse Krita olabilir gibime geliyor.

Sercan

Alıntı yapılan: uçarlı - 30 August 2012, 20:35:19
adnan olmasında.:) mehmet nas falandır.

Mehmet Nas bu takıma gelsin ben Samsunspor'u bırakırım !.. Zaten yönetici abilerimiz, onu düşünmez bile ;)

SSKLA

Alıntı yapılan: uçarlı - 30 August 2012, 20:35:19
adnan olmasında.:) mehmet nas falandır.

mehmet nas  :kafa: al_sana ilk gördüğüm yerde öldürürüm boşuna transfer edip benide katil etmiş oluruz(bu arada abilerimiz böyle saçma şeyler yapmaz :evet: )

Ertuğrul Sağlam

Mehmet Nas :deli: Emin Baskan oyle bir iyilik yaparmi acaba hatta imzasini statta attiririz binlerce taraftar ile birlikte  ;)

mehmet yılmaz

Mehmet Nas ne Samsunludur ne de Samsunsporlu!
Daha önce de yazdım.
Onun adını yazan üyeler geçen sezon uzayda mı yaşıyordu? Görmediniz mi neler yaptığını?

beşnumara

Mehmet abi denenen çağrının durumu nedir biliyormusunuz?

minci

Arkadaşlar başkan olmayacakları kesin bir dille açıkladı. Musa için olmayacağı ile ilgili hiçbirşey demedi. Bence Musa olacak gibi.

55.hakan

Bir tüyo daha alabilir miyiz kaçırmış olabilirim bu orta saha yerli mi olacak yabancı mı? Süper Lig'de oynamış Samsun'u bilen yabancı ihtimalini azaltıyor ama yine de biraz daha eleme yapmamıza yardımcı olur.

cembaba

55.hakan

Theofanis Gekas

SSKLA

cembaba

Ortalığı karıştırıp kaçmak istedim. ;D

Desiqner

tam yönetimi istifaya çağırıyodum cem reyiz.  >:(

55.hakan

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 August 2012, 21:36:54
Ortalığı karıştırıp kaçmak istedim. ;D
Cem sen ne zaman transfer bitti desen diğer gün 2 transfer yapılıyor  ;D