2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 August 2012, 12:21:06
BUNA DAYANAMIYACAM.ÝSTÝFADE EDÝYORUM  ;D ;D ;D

Yoksa... Günelerdir alınmaya çalışılan forvet sen misin abi?  :o

Desiqner

yönetim artık harbiden istifa halısahadan oyuncumu transfer edilir torpilin bu kadarı :)  1dk!!!

Serkan

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 09 August 2012, 12:23:18
Yoksa... Günelrdir alınmaya çalışılan forvet sen misin abi?  :o

Ula berkay niye açık veriyon olm.Şimdi ücret artırmak zorunda kalacam  :kanka: :kanka: ;D ;D

King1965

GERCEK ISTE TAM MANSET BU ARENA BUGUN ARSIVE ALALIM ... Bır gazetenın Skibbe bıraktıgında mansetı gıbı hatırlanır :D Skib bıraktı

babasamsunlu

yemin ediyorum bunların yüzünden kimliğimde ki Samsun ibaresini kaldırtacam ..
Yok böyle bomba habercilik yokk  ;D ;D ;D ;D

King1965

mehmet abıden acıklama beklıoruz forumda

55.hakan

Transferde 12'den vurma diye buna derim ben.

Sol Açık

Ama harbiden süper olmuş. Fotoğraf falan da var, yani dil sürçmesi de değil.  ;D ;D ;D

Neyse, Samsunsporumuza hayırlı olsun...  ;)

King1965

King1965

acaba bu gazeteler yöneticileri tanımıyormu nasıl samsunspor'la ilgili haber yapıyorlar.. ?? yanı bu haberlerı yapan kısı samsunspor'lu degıl o kesın %100 Çünkü insan fotografdan da mı anlamaz bu adamın yönetici oldugu

ali ihsan

Mehmet ile gorustum.Kampa katilmak uzere bavulunu topluyor. :holey:  5 yili opsiyonlu 65 yasina kadar sozlesme imzalayacak.Malum devlet memurlugunu birakacak adam...Neyse biz en iyisi dağılalım bu haberden sonra  :deli:

_Jack Daniels_

Google'den yeterli olmasada olduğu kadar bir araştırma yaptım Gambo hakkında. Gol kralı ünvanı taşıması çok önemli bir nokta. Heyecan yarattı bende şahsen. Youla geleceğine Gambo gelsin çok daha iyi olur bence.  :evet:

berusa55

Birisi bu haberi yapanın üzerine beton döksün; kurumaya bıraksın.

özkan

Öldüm,öldüm.. Samsun medyası işte..Napcan ?  >l<     :rulet: