2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Desiqner

SSKLA

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 30 July 2012, 02:16:10
sn. Muhalif abi bu adam sence siyahi mi :o

Yanlış resimmiş kendini buldum siyahi denebilir :)

grkn55

Duško Milinković

abiler , inşallah dediğiniz isimerden biridir... ama süper ligde forma giyenlerin maliyetleri düşünüldüğünde ..henrique mantıklı gibi..

germencisse

Jnr.Serkan

Luis Henrique aklımda çok hata yapan birisi olarak yer ediyor.Eğer gelirse hayırlısı olsun umarım hatasız bir sezon geçirir.Ben nedense bu adamın hiçbir kafa topu aldığını hatırlamıyorum.Boyunu bilmiyorum ama kısa boylu bir stoperdi.Ama atletik yapısı var.Yanına uzun bir stoper ile ikili olabilirlerse güzel olabilir

emre

Yönetim fena çalışıyor, futbolcuların yapacakları hataları dert etme Serkan. Hatasız transferler gelir inşallah  :)

celebi

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 30 July 2012, 09:45:20
Luis Henrique aklımda çok hata yapan birisi olarak yer ediyor.Eğer gelirse hayırlısı olsun umarım hatasız bir sezon geçirir.Ben nedense bu adamın hiçbir kafa topu aldığını hatırlamıyorum.Boyunu bilmiyorum ama kısa boylu bir stoperdi.Ama atletik yapısı var.Yanına uzun bir stoper ile ikili olabilirlerse güzel olabilir

Luis Henrique  değil

Kodalak

celebi

Kodalak

Ertuğrul Sağlam

30 July 2012, 10:20:42 #642 Son düzenlenme: 30 July 2012, 11:56:47 Ertuðrul Saðlam
Bugünki Haber gazetesinde bayağı bir isim var.
Turgay Gölbaşı ve Giresun'un eski kalecisi bugün geliyormuş.
ts ile sözleşmesini fesh eden Murat Tosun,
Alemannia Achen'dan Benjamin Auer,
Gurbetci Hakan Çankaya,
Kasımpaşa'dan Luis Henrigue ve ayrıca Ahmet Arı ve İsmai Haktan Odabaş'ın istediği ücreti indirmeye çalışılıyormuş...

muzaffer4

germencisse

Benjamin Auer gelirse çok çok iyi olur,bank asya'ya fazla bir topçu  :ok