2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

jean

germencisse

Volkan'ı anladıkta Soner cok sac bas yoldurur canlı bomba..

Ollivanders

Mevcut şartlar değerlendirildiğinde soner iyi transfer olur. Bu sene hedefimiz ligte kalmak. Erhan Altının tanıdığı , bildiği bir kaleci. Ayrıca Atilladan iyi olacağını sanıyorum . Kimleri gördük karabulut mu dersin , eray mi dersin. Bence yeterli yetenekte kaleci.

Stoper

Umarım banko oynayacak 5-6 futbolcunun transferi, kamp tarihine kadar biter.

Alıntı
Teknik Direktörümüz Erhan Altın, takımın 3-17 Ağustos tarihlerinde kamp yapacağını da sözlerine ekledi.

Shane_Falco

''Başkanımız Emin Kar, toplantıda bir soru üzerine, Kulübün yYardımcı Antrenörü Kenan Yelek'e görevine devam etmesi konusunda teklifde bulunduklarını, ancak kendisinin kabul etmediğini de söyledi''

Nedenini bilenimiz var mı acaba ?

samsunsporlu1994

Arkadaşlar geçen sezon Giresunsporda oynayan Kaleci Soner Şahin ile anlaşıldı.Ayrıca geçen sezon Giresunsporda oynayan Samsunlu Volkan Koçaloğlu ile de büyük oranda anlaşıldı.

samsunsporlu1994

Soner Atilladan daha iyi ve bu ligi bilen kaleci,tecrübeli.Volkan Koçaloğluda Samsunlu ve tecrübeli bir futbolcu. İkiside Erhan Altının istediği oyuncular ve bu oyuncuların Pazartesi günü sözleşme imzalaması bekleniyor. Son olarak Zenke Fransa 1.Lig ekibi Nancy ile anlaştı.

samsunsporlu1994

Arkadaşlar Hakan Bayraktarlar, Musa Aydının geleceği konuşuluyor. Bilgisi olan var mı? Bildiğim kadarıyla Hakan Bayraktar ve Musa Aydın şu an boştalar.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 28 July 2012, 17:39:31
Arkadaşlar geçen sezon Giresunsporda oynayan Kaleci Soner Şahin ile anlaşıldı.Ayrıca geçen sezon Giresunsporda oynayan Samsunlu Volkan Koçaloğlu ile de büyük oranda anlaşıldı.
Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 28 July 2012, 17:43:20
Soner Atilladan daha iyi ve bu ligi bilen kaleci,tecrübeli.Volkan Koçaloğluda Samsunlu ve tecrübeli bir futbolcu. İkiside Erhan Altının istediği oyuncular ve bu oyuncuların Pazartesi günü sözleşme imzalaması bekleniyor. Son olarak Zenke Fransa 1.Lig ekibi Nancy ile anlaştı.
Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 28 July 2012, 17:55:23
Arkadaşlar Hakan Bayraktarlar, Musa Aydının geleceği konuşuluyor. Bilgisi olan var mı? Bildiğim kadarıyla Hakan Bayraktar ve Musa Aydın şu an boştalar.

Döndün mü Çamot ??

Gaziosmanpaşalı3455

28 July 2012, 18:24:31 #564 Son düzenlenme: 28 July 2012, 18:28:25 Gaziosmanpaþalý3455
birde giresunda ordudan kiralık EMMANUEL OSEI BANAHENE keşke oda alınsa sanırım orduylada sözleşmesi bitti diye biliyorum inşallah başka takımla anlaşmamıştır.http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1431362

Desiqner

Bildiğim kadarıyla Karşıyakaya bedelsiz verildi.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 28 July 2012, 18:24:31
birde giresunda ordudan kiralık EMMANUEL OSEI BANAHENE keşke oda alınsa sanırım orduylada sözleşmesi bitti diye biliyorum inşallah başka takımla anlaşmamıştır.http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1431362

karşıyaka ile anlaştı diye biliyorum

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: Serpico - 28 July 2012, 18:32:28
karşıyaka ile anlaştı diye biliyorum

imza törenine basın mensuplarını çağırmışlar son anda sorun çıkmış şu an için iptal diye biliyorum ksk olayı için.

SSKLA

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 28 July 2012, 18:35:02
imza törenine basın mensuplarını çağırmışlar son anda sorun çıkmış şu an için iptal diye biliyorum ksk olayı için.

Her neyse zaten ksk nın anlaştığı adam yıllık felaket bir paraya oynayacağından öyle bir transfer olamaz ama Adem Büyük boşta :) gerçi onunda yıllığı bayağı tutar :(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 28 July 2012, 18:42:28
Her neyse zaten ksk nın anlaştığı adam yıllık felaket bir paraya oynayacağından öyle bir transfer olamaz ama Adem Büyük boşta :) gerçi onunda yıllığı bayağı tutar :(

''Brezilya asıllı Azeri Ramim'le de 200 bin Euro karşılığında el sıkışıp Adanasporlu Adnan'ı 490 bin, aynı takımdan Onur ile Kasımpaşa'dan gelen Erdi Öner'i 450'şer bin TL'ye mal eden Karşıyaka'nın Orduspor'dan kiralanan Ganalı forvete toplam 90 bin Euro ödeyeceği öğrenildi. ''

Fiyat bu ise ve Karşıyaka transferi gerçekleşmediyse bu adamı almak gerek :)