Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

RT55

bunun adı satış..dedim demek istemiyorum ama emin olun alacakları konusunda da kapıda yatacaktır..hiç şaşırtıcı değil..samsunspordan,spordan,reklamdanada öte paraya tapıyor..karakteri bu..1.ligdeki rant bitti şimdi tüyme vakti..güzel bir ata sözü "hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermiyeceksin"

cembaba

Acaba yapılan toplantı da Tutu ve ekibi listeyi yaptı mı ki? Yeni yönetimin önünü açmak için falan yazılmış. Pazar günü göreceğiz hepimiz.

cem

kazım başkanın başından beri aday olmayacağını bilenlerdenim yönetimde olan arkadaşımız bunu bana belirtmişti,neyse yolumuza bakacaz...

samsunmania

Aynı film, aynı senaryo. Küme düşmemize 5 kat üzülmemin nedeni bu olacakları görmemden ileri geliyor galiba. Yine günlerce internetin başında kal, kim geldi, hangi insanlar yardım etti kimler teveccühte? bulundu, bunları kovala. Bıktık be kardeşim artık.Bu kadar mı ucuz lan bu takım. Bizim hislerimizin 10 da 1 i de sizde olsun be.

ChucKeR

Alıntı yapılan: ultrasamsun55 - 09 July 2012, 19:35:06
devrim çetinde twitterde yazmıştı 7 milyon tkl borç var diye transfer için ödenmesi şartmış

arkadaş takımı 0 borçla aldılar. lig tv den dünya kadar para geldi. şimdi 7 trilyon içerde bırakıyosun bi de para verdim klübe diyosun. sen dünyayı bağışlasan neye yarar. safi zarar. nereye gtti o kadar para.

2 adam gibi topçu izlesek canım yanmayacak yemin ediyorum. sarplara sezginlere teberlere yedirdiler dünyaları. onları geçtim yine de istesen harcayamazsın bu kadar parayı, bu para bi yere akmış arkadaş

Lusage

Çok şey diyesim geliyor ama diyemiyorum. Boğazım düğümleniyor.. Seneler geçti hala taraftarı yok sayıyorlar ya Allah'ınızdan bulun ulan!

Theofanis Gekas

sanırım tutu gelecek çokda isabet olur kazımda para çok ama beyin yok

celebi

55.hakan

Son dakika yapılan transferler bekliyor bizi.Hatta son dakika bile yapılsa dua edeceğimiz anlar gelecek galiba.Yazıklar olsun Kazım
gece rahat uyuyabilecek misin...

ibrakadabra55

Fethi Eldemir aday olucakmış As Başkan.

FaTiH_HaN

Arkadaş madem gidicektin ne diye bekledin, millet kampa giriyor, transfer yapıyor hey Allahım ya. Bıraksaydınya küme düşünce hemen, senin triblerin yüzünden 1 senemiz daha gitti. Her fırsatta söylediğin 25 trilyon varya ..

Stoper

Ulan sanki silah zoruyla , düşsek bile devam edeceğim lafını biz söylettik.İnsanları beklenti içine sok,sonra kaçıp git!

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 09 July 2012, 20:10:13
Fethi Eldemir aday olucakmış As Başkan.
as başkanken adını doğru düzgün duymadığımız adam başkan mı olacakmış >:(

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 09 July 2012, 20:15:31
as başkanken adını doğru düzgün duymadığımız adam başkan mı olacakmış >:(

Ben bilmiyorum liste yapmaya hazırlanıyormuş pardon yanlış söylemişim başkanvekiliymiş :(

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: ChucKeR - 09 July 2012, 19:48:34
arkadaş takımı 0 borçla aldılar. lig tv den dünya kadar para geldi. şimdi 7 trilyon içerde bırakıyosun bi de para verdim klübe diyosun. sen dünyayı bağışlasan neye yarar. safi zarar. nereye gtti o kadar para.

2 adam gibi topçu izlesek canım yanmayacak yemin ediyorum. sarplara sezginlere teberlere yedirdiler dünyaları. onları geçtim yine de istesen harcayamazsın bu kadar parayı, bu para bi yere akmış arkadaş

bide aldıklarımız ya kiralık yada bonservisi elinde olanlardı o kadar para kime harcandı anlamış değilim