Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

bengülü

iş adamı eyüp aksoy adaymış ben kimsenin adamı değilim diye bir demeç vermiş tanıyanız vardır umarım.

Theofanis Gekas

cembaba

Hayır arkadaşlar. Sadece kulübe üye iseniz kongreye katılabilirsiniz.

beşnumara

Alıntı yapılan: CemBaba - 10 June 2012, 13:44:06
Hayır arkadaşlar. Sadece kulübe üye iseniz kongreye katılabilirsiniz.
Peki cembaba kulübe nasıl üye oluyoruz bir büyüğümüzle mi gitmemiz gerekiyor :-*

maviay55

AlıntıYILMAZ DESTEK İSTEYECEK

Adım adım yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesi Kazım Yılmaz'ın yeniden aday olup olmama yönündeki tavrının Vali Hüseyin Aksoy ile yapacağı görüşme sonrasında netlik kazanacağı açıklandı

VALİ İLE GÖRÜŞÜLECEK

Samsunspor'da mevcut yönetim dün akşam Kazım Yılmaz başkanlığında bir araya geldi. Adım adım yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesi Kazım Yılmaz'ın yeniden aday olup olmama yönündeki tavrının bu hafta içi yapacağı ziyaret turları sonrasında netlik kazanacağı açıklandı. Şehrin Valisi başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ile birlikte alt kademe belediyeler, sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağı görüşmeler Başkan Yılmaz'ın devam edip etmeyeceğini belli edecek.

KARAR VERMEDİ

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yılmaz özellikle Vali Hüseyin Aksoy ile yapılacak görüşmelerden olumlu bir sonuç aldığı taktirde 29 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongrede adaylığını koyacak. Aksi taktirde Kazım Yılmaz bu görüşmelerden tatmin olmadığı taktirde 'ben yokum' diyeceği dilden dile dolaşmaya başladı. Şimdi gözler Samsunspor yönetiminin, bir kaç içinde yapacağı ziyaret turlarına çevirdi

denge gzt.

burakbas

yapma başkan , düştük zaten ; sende bırakırsan sezon başlamadan düşeriz...

Desiqner

Başkan şuan taraftar bu kadar kötü duruma gelmemize , küme düşmemize rağmen sesini çıkarmıyorsa sana güvendiği yeniden takımı Süper Lig'e çıkaracağını düşündüğü içindir.Kalırsan efsane olursun gidersen "hiç"...

jean

Baskan sen birakirsan oyuncularda gider batariz yazilan 5 oyuncuyu tut aday ol

yirmiuc

Son açıklamalara göre kaçacak galiba.
Artik bir klasik haline gelen "yalniz birakiliyoruz, kimse destek olmuyor."
bahanesini kullanacak.

burakbas

Alıntı yapılan: yirmiuc - 14 June 2012, 17:01:30
Son açıklamalara göre kaçacak galiba.
Artik bir klasik haline gelen "yalniz birakiliyoruz, kimse destek olmuyor."
bahanesini kullanacak.

ağzını hayıra aç...

mimar55

Kazim baskan adnan olmeze benzemez bence benzerse bu camia ikinci bir adnan vakasini kaldiramaz

deli 55

inş.bırakmaz.yoksa düştüğümüz yerde bi beş sene daha bekleriz ne yazık ki

babasamsunlu

öyle mal mal harcamalar yapıpda ben bıraktım verin benim para mı diyemezsin kazım efendi..
ya aldığın yerde bırakırsın ya da yaptığın saçma salak transferlerin bedelini kendin ödersin..
35  milyon sana koymaz ama Samsunsporun batışı anlamına gelir..

FaTiH_HaN

Son yaptığı açıklamalardan sonra ben Kazım Başkanın bırakacağını düşünüyorum, 'ben aday olurum yada olmam ama mevcut futbolcuları satmak Samsunsporun menfaatine olmaz' cümlesi herşeyi açıklıyor, tabi haber gazetesinde yer alan bu açıklama doğru ise.

red_white

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, 20 Haziran Çarşamba günü saat 10.00' da Midilli Restorant' ta düzenleyeceği basın toplantısı ile Samsunspor' un kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulunacak.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber/4122-samsunspor-baskan-yilmaz-basin-toplantisi-yapacak.html