Alaçamdaki Direk(!)

Başlatan kumköylü ahmet, 31 May 2012, 10:49:10

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

bu diregin ustune oturtcan bu adami terbiyesizler

baha55

Alıntı yapılan: Desiqner - 31 May 2012, 10:45:24
Bir Alaçamlı olarak utanaraktan bu paylaşımı yapıyorum.Samsunspor Fan Page'da paylaşılmış keşke elimden birşey gelse...

Gelenek gibi her sene şampiyon olan takımın renklerine boyanır direk.Bir ilk olarak geçen sene en alta samsunsporun renkleri koyuldu.Belediye başkanımız Samsunsporlu olsaydı belki bu rezilliği çekmezdik ama maalesef :/

ilgili belediyeyi aradım , direğin elektrik idaresine mi yoksa belediyeye mi ait oldugunu sordum...eger belediyeye ait ise  boyanması ile alakalı belediye meclis kararının alınıp alınmadıgını sordum...belli ki alınmammıs...telefona cıkan arkadas olaydan bihaberdi...ilgiliye baglamasını istedim, müdür beyde yerinde yoktu...eger karar alındı ise karar sayısını bir dilekçe ile alıp hukuki yollara basvurabiliriz...konunun uzmanı arkadaslardan yardım bekliyorum....

Desiqner

Bu olayın Belediye ile alakası yok yani Belediye boyatmıyor ilçedeki o takımın taraftarları boyatıyor.Ama çözebilecek tek kurum Belediye.

baha55

belediyedeki arkadas biz boyatıyoruz dedi..

Desiqner

Alıntı yapılan: baha55 - 31 May 2012, 11:04:05
belediyedeki arkadas biz boyatıyoruz dedi..

Yok artık ! geçtiğimiz senelerde dediğim gibi işliyordu vay arkadaş o kadar kurumsallaştık mı biz ya :) Töbe Töbeee...

red_white

aradım birde d**** d**** konuşuyor  :kafa:

emre

Selo Reis Alaçam'da olsa yıkardı o direği..

baha55

Alıntı yapılan: red_white - 31 May 2012, 11:05:39
aradım birde d**** d**** konuşuyor  :kafa:

ne diyor...

selahattin55

alaçamda yıllardır o lanet olası direği  şampiyon olan takımın rengine boyarlar.bana sorarsanız ben rahatsız oluyorum.ama malesef öyle tek takım tek renk.kırmızı beyaz samsunspor.

kumköylü ahmet

Bu konuyu ben acmadim sadece konuyu gödüm sinirdende böle yazdim konuyu ben acmisimki oldu  :D olsun fark etmez yinede..Bunlar sasirdilar zaten artik bunlarin hattini bildirmek lazim kani bozuklar ya

binikalamadım

bir foto atsanız ne ayaktır bu iş görsek hadi Alaçamdakiler  :x((

Desiqner

Arkadaşlar bu işte Alaçam hedef gösteriliyor ama bütün ilçelerde durum bu.Ayrıca belediye ile alakası yok boyama işinin.Direk galiba Tedaş'a aitmiş.Şampiyon kim olursa onun taraftarları kendi aralarında para koyup boyatıyorlar... Bafraya gidin heryerde galatasaray bayrakları kocaman kocaman meydanı dahil... Onu geçtim Samsun Merkezde öyle.Alaçamda sadece samsunsporlu olan sayısı bir elin parmaklarını zor geçer.Herkes istanbullu anlayacağınız.Kendimi bildim bilelide bu direk şampiyon olan takımın rengine boyanır.Yani ne fblisi , ne gslisi , ne bjklisi bu durumdan rahatsız.Öyle üç beş kişinin isteğiyle kimse değiştirmez geleneği.Ben Alaçamda yaşayan bir insan olarak söylüyorum.Gönül isterki kırmızı beyaza boyansın başka renk görmesin meydanımız ama insanlara bunu anlatacağım diye kaç kişiyle ağız dalaşına girdim burada.Ben kırmızı beyaza boyansın diyorum.Adam bana diyorki bizde samsunsporluyuz ama galatasaraylıyız saygısızlık sizin yaptığınız şampiyon siz olun kırmızı beyaza boyansın.İşte gelde böyle adamı .... Olaylar olaylar... Yapacak birşey yok...

twitter

Biz tuttugumuz takimin stadini kirmizi beyaza boyariz, bu angazlarda yolun karsisinda ki diregi.. He bi de lig tv izledikleri televizyonun ustundeki dantellere degisik renk kombineleri uygulayabilirler iste.

Put hesabi kafaya takmaya bile gerek yok.