Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneğini Kurduk.

Başlatan bengülü, 28 May 2012, 23:55:51

« önceki - sonraki »

bengülü

28 May 2012, 23:55:51 Son düzenlenme: 11 June 2012, 13:13:48 bengülü
Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneğini Kuruyoruz. :_nazar
bursadaki samsunsporlu taraftarlarımızı aynı çatı altında topluyoruz ikinci toplantı yaptığımız sayımız 50 kişiyi bulduk önümüzdeki hafta pazar günü saat 18 :00 de toplantımız vardır sayımız artıcaktır tüm samsunsporlu taraftarlarımıza duyurulur

erkutdem55

Hayırlı olsun.Samsunspor derneğinin çok yakışacağı bir şehir Bursa.Şehrin de desteğini alacağınızı düşnüyorum.

berusa55

Bursa gibi Samsunsporluların çok olduğu bir şehirde bu zamana kadar geç bile kalınmış bir durumdu. En azından Samsunsporluluk bilincinin uyanık tutulması hususunda çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Şimdiden hayırlı olsun Recep dostum; çalışmalarınızda kolay gelsin.

King Of The North

Böyle bir zamanda dernek kurmak gerçekten fedakarlık isteyen büyük bir iş bence, darısı Ankara'ya, kimbilir belki biz de yakın zamanlarda bir girişimde bulunabiliriz...

cembaba

Çok güzel olmuş. Müthiş bir gelişme. Helal olsun diyorum.

lucarelli

Hayırlı ve uğurlu olsun. Darısı başımıza

celebi

burakbas

Ekrem

mehmet yılmaz

Bursa'ya oldukça yakışacak bir dernek olacağına inanıyorum.
Şimdiden hayırlı olsun.
Şahsım adına bir katkım olursa birşeyler yapmak isterim, inanıyorum ki siteden de yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır...

babasamsunlu

Recep abi bursasporlu arkadaşlardan da açılışa katılmak isteyenler olacaktır.
sanıurım bu pazar saat 18 de yapacaksınız ama yerinide belirtirsen güzel görüntüler oluşacağından eminim ;)

BigBadMama5552

Bursa'daki Samsunsporlulara hayırlı olsun  >l< :_nazar  samsunspor_x

özkan

Büyümek adına bu tür girişimler önemli.Kalıcı,daimi olması temennisiyle,yürekten kutluyorum bu girşimi.Ellerinize sağlık.

bengülü

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 May 2012, 09:14:22
Recep abi bursasporlu arkadaşlardan da açılışa katılmak isteyenler olacaktır.
sanıurım bu pazar saat 18 de yapacaksınız ama yerinide belirtirsen güzel görüntüler oluşacağından eminim ;)

akan kardeşim açılış yapmıyoruz sadece kendi aramızda toplantı yapıcağız açılış olduğu zaman bursasporlu kardeşlerimizi de davet ediceğiz

twitter