STSL 2011-2012 / 34.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - Sivasspor

Başlatan Stelea, 01 April 2012, 17:45:45

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

Birde gereksiz polimik konusu açmak istemiyorum ama bunu taaa ne zamandır yazmak istiyordum ve bugün artık yazacam. petkoviç bize hüseyin kalparın ahından başka birşey değildi. konuyu daha fazla derinleştirmeden ne zamandır içimde olan bu konuyu da paylaşmadan geçmek istemedim.

teksaslı avukat

Bugün Bursasporum-G.Antep maçındaydım ama kulağım Samsun'daydı. Olmadı işte olmadı, olamadı.Bu takım ligde kalmalıydı, küme düşmemeliydi. Hüseyin Göçek denen provokatör bu maça atanırsa böyle olacağı belliydi. 224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği olarak kardeşimiz Ankaragücü için bir pankart hazırlamıştık: "Sevdanın ligi olmaz aldırma Başkent" Aynı duygularla Samsunsporlu sevdalı kardeşlerime söylüyorum: Sevdanın ligi olmaz aldırma Samsunum..

ChucKeR

twitlere bakıyorum, tslisi fblisi bjklisi  bir ağız olmuş dalga geçiyorlar.

1 senede düştük ama 4-5 senede yapılmayacak etkiyi yaptık bu sene. emeği geçen herkese özellikle de ss.biz'in kareografi ekibine teşekkür ederim.

gerilim dolu sürükleyici bi film gibi geçti 1 yıl. üzüldük sevindik sonu kötü bitti malesef. çok da mühim değil diyebiliyorum ardından ne mutlu .

aaa55

Zar zor bulunan iki bilet. Gurbetten sılaya gidilen onca yol. Bu sefer olacak, son finali alacağız umudu-inancı.
Ama olmadı, olmadı be Samsunum. Kurdun ensesi neden kalındır. Kendi işini kendi yaptığı için. Biz yapamadık bugün.
Aslında bu maçı hiç oynamamamız gerekirdi. Karabük, Ordu ...  gibi takımların olduğu ligde olmamak da en çok koyanı.
Ama olsun, yine ve sadece SAMSUNSPOR... Yiğit düştüğü yerden kalmasını bilendir. Elbet daha güçlü bir şekilde döneceğiz.
Ben bu inancı bugün türübünlerde gördüm. Ama sadece tirübünlerde. Yani bu şehrin gerçek çocuklarında.
Ve bizi tekrar ayağa siz kaldıracaksınız.

mimar55

ngonge

İlk golden sonra biraz sabredebilseydik, gardımız artacaktı ama beraberlik golü biz de stres yaptı, ikinci yarı daha vakit varken panik yaptık ve yenildik.

Aslında şu son maç bu sezonun özetiydi.

oguz_5528

sadece sizi izliyorum o kadar alıştım ki....nisan ayında ligi bitirdiler...uyuyamıyorum boğazım düğümlü..neyse iyi geceler

binikalamadım

petkopiç yerine kalparla devam edilmeliydi iyi bir hoca kollanıp kalpar gönderimeliydi

baha55

twitter

kalpar malpar hikaye
tek artisi onu 5. hafta yollardik 25. hafta degil

samsunmania

Kendimi bildim bileli böyle gudubetliklerle geçen bir sezon görmedim. Hele takımım için. Şu maçta bile milimle girmeyen bir golün dönüşünde yediğimizle küme düştük. Bu sezon çok yıprattı beni. Neden böyle oldu diye sorgularsak bir çok nedeni sıralayabiliriz ama bana çok ağır geldi bu durum. Ne yapacağım, nerelere gideceğim bilmiyorum. Aldığım nefes bile şu an fazladan. Bizi bu hallere sokanları asla ve asla unutmayacağım ve hakkım var üstlerinde, hepimizin hakkı var. 3 metreden gol yapamayan, takımı sabote edenlerden alınacak haklar var.Bu haklar HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN...

Ahmeti

Bugün Ercüment Gül'ün yazısını okuyun arkadaşlar

Samsunsupor'u madımakta yakar gibi yaktılar

Eski beşiktaş başkanı şimdi federasyon başkanı tüpçü YILDIRIM DEMİRÖREN

Eski beşiktaşlı futbolcu MEHMET ÖZDİLEK

Eski beşiktaşlı futbolcu RIZA ÇALIMBAY

Akşam Hakan Şükür'ün yorumunu dinlyorum penaltı verilebilirde verilmeyebilirde diyor ama verse kimse niye verdi demezdi diyor, yine Ekigho'nun Sivassporlu futbolcu tarafında iki ayağı yerden kesiliyor adamın sarı kartı var ikinci sarıdan atamıyor biz ne kadar söversek sövelim kendimiz günaha giriyoruz şike bu kansızların  kanına işlemiş Minareyi yapan kılıfınıda hazırlıyor bu sahtekarlığı bu sene her yönettiği maçı olay olan  numudokanıma HÜSEYİN GÖÇEK ten başkası yapamazdı.

Bugün ELE İNAT Samsunspor formasıyla çalışıyorum Samsun'da yaşayıpta kim Samsunspor'un bu haline sevinyorsa onunda yedi ceddine selam söylüyorum

babasamsunlu

ERCÜMENTGÜLÜN TA AMINA KOYİMÖ.
GÖRDÜĞÜM İLK YERDD D KOYACAM.
BURAYI OKUYORSAN BENDEN KORK ERCÜMENT GÜL DENEN EREFSİZ PEZEVENK.

saim55

Saldıracak yer arıyorum. Gençliğime kaydı.

FaT1h

şu secilmiş çakma samsunlu trabzonlu bi vekil denen şahsiyet var zamanında secilmek göz boyamak için  trt de ki mac yayınını değiştirtmişti iyi de göz boyadı şimdi nerde idi bu yavşak ******* hakem bizim maca atanırken lanet olsun şikecilere...