STSL 2011-2012 / 34.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - Sivasspor

Başlatan Stelea, 01 April 2012, 17:45:45

« önceki - sonraki »

isa55

Biz kendi maçımıza bakalım. FB her şekilde yener. Adamlar şampiyonluk peşinde, Antalya'yı mı düşünecek?

yirmiuc

yarın bu saatlerde herşey belli olacak.
hakkımızda hayırlısı olsun.

King Of The North

Az önce zap yaparken tesadüfen Meltem TV denk geldi, Samsunsporumuzu ve Antalyasporu konuşuyorlardı, adamlar bizi öve öve bitiremediler, açık açık bizim ligde kalmamız gerektiğini, her yönüyle lige yakıştığımızı ve kalmamız gerektiğini söylediler, tarafsız insanların açıkça bizim tarafımızda olmaları maç öncesi iyi moral oldu..

twitter

beyler o değilde 39 puan ile ligden mi düşülür arkadaş  ;D

King Of The North

40'la Bursa düşmüştü, fener inbelik yapmasın yeter.

minci

Fenerde Alex oynayabilecek düzeye gelmiş ve hocanın istememesine rağmen Alex Antalya maçında mutlaka oynamak istediğini söylemiş. Kaynak Mynet spor.

SametYılmaz55

Alex olsun yada olmasın fener ilk yarıda bitirecek gibi geliyor işi

isa55

Sivas, üçlü averajda Belediye ve Eskişehrin altında kalıyor. Şuan 7. ama aslında 9. sırada. Bizim maçtan puan çıkarmaya mecbur. Evet, Sivas çok gol atan fakat attığı kadar da yiyen bir takım . Kontrollü oynarsak bu maçı kolaylaştırırız. Hemen ilk yarıda vatan-millet-sakarya dersek sonumuz pek hayırlı olmaz.

Uğur Yıldız

meloyla riera kavgası bile işimize geldi bakmayın bunlar hep fb'yi gazlayacak şeyler

Kaya

Gün bizim günümüz,gün bunca çekilen çileden sonra mutlu olma günü..Haydi SAMSUNSPORum...

CurvaSs

allahım 24 saat sonra ligde kaldık demeyi nasip etsin...

cembaba

celebi

uyunmuyor be Samsunsporum.Allahım sen yardım et Rabbim.

King1965

Biz böyleysek futbolcular nasıldır kım bılır

Bugun tezaurat yapmayalım top rakıpteyken.. ne olursa olsun bu son mac  fena halde onlara 12. adamı gosterelım. ISLIKLARLA sivasspor top oynayamasın sahada.. 

BURAYA YAZIYORUM Fenerbahce ilk yarıda ısı bıtırcek

Kadir ÇELEBİ

Sabah Saat 07:00 gibi geldim güzel memleketime Saldır Şanlı Samsunum....