STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

Stelea

Şirinler takımı karşılamak için havaalanına gidiyormuş.

Jnr.Serkan

Maçı rüyamda gördüğümü yakın çevreme ve td'de yazmıştım.Burayada yazmıştım ama nasıl olduysa mesaj gekas başlığına yazılmıştı sonra silmiştim tekrar yazmaya erinmiştim telden girdiğim için.Hayatımda gördüğüm ilk maç rüyası tuttu 1de 1 oldu.Kalbimiz temizmiş şükürler olsun

mehmet yılmaz

Ortada bir maçtı. İki takım da fırsatlar yakaladı. Tarafsızları bilemem ama taraf olarak benim adıma heyecan dolu bir 90 dakika oldu. Murat o golü atarak Uğur ve Ekigho'yu da ipten aldı bence. 1-0'dan sonra oyun tamamen bizim kontralarımıza uygun hale geldi; farkı açabilirdik. Bugün Ertuğrul ve Kemal kusursuz oynadılar. Hatta hiç beğenmediğim Hakan Aslan ve Akaki de hayatının topunu oynadı. Eğer ligde kalmayı başarırsak -ki inşallah olacak- bizim için tarihi bir zafer oldu her anlamda. Akşam Şansal ve Hakan Şükür'ü özellikle oturup seyretmek niyetindeyim.

Direnmeye devam...

celebi

foto yok mu şöyle taraftarımızın karşıdan

CurvaSs

mehmet yılmaz

Şöyle birşey paylaşılmış 40. sayfada...

celebi

eyvallah kardeşim daha geniş bir açıdan olan fotoyu koyar arkadaşlar inşaallah

mehmet yılmaz

Bu arada maç sonu basın toplantısında Adem ve Murat'a 'Bursaspor, Antalyaspor maçında 7 yabancı ile oynadı' denilerek 1 Nisan şakası yapılmış.

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewforum.php?f=1#ixzz1qnwF31LW

**KaR6**

yürüyerek gittiğim ilk deplasmandan 3 puanla dönmenin gururunu yaşıyorum  :)

otobuslerimiz de sağ salim döner inşallah, her şey tatlı tatlı bitmiş olur..

samuray

of ya şükürler olsun allahıma yeniden diriliş başladı bizim için haftaya sivası yenip f.b.nin antl.yı yenmesini bekleyeceğiz inşallah böylelikle ligte kalacağız fark yapacağmız maçı 1.0 da olsa kazandık önemli olanda buydu ama şu ekigho ve uğur borala.da ya siz nasıl gol atacaksınız arkadaş ya ekigho opozisyonda abanmana gerek yok ayağını sabit tutsan sana ayağına çarpıp gol olacak öküz gibi ne abanıp ıskalıyorsun topu uğur mbence atamadığı golleri saymassak iyi top tutu iyiydi genelde ben sedar özkan hariç iyi oynadı takım hele ertuğrul bizi ipten aldı helal olsun murat helal olsun sana senbşk.ı atmayı seviyorsun sanki ya anıl sana ne demeli yüzde yüzlük pozisyon ya ayğının dibine vuruyorsun topu neyse kazandık mutluyuz sevinçliyiz  ;D ;D ;D ;D ;D samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

emre

Allah'ım sana şükürler olsun ! Ne denir ne söylenir, böyle sevinçten ağladığımı, bu kadar mutlu olduğumu,böyle sırılsıklam ıslandığımı hatırlamıyorum. İnönüyü seviyoruz yıkmasınlar  :)

elexir

SAMSUNLU ORUMA 55

İnönü zaferini kazanmak için; elini açıp dua eden yüreklerin duasını kabul ettin yarabbi.. ;)

kavak_55

MUCİZE İDİ AMA MUCİZELER BAZEN GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR.AMA NE YALAN SÖYLEYEYİM UMUDUM AZ OLSADA BİRŞEYLERİN OLACAĞINI SANKİ HİSSETTİM BUGÜN ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH HAFTAYA BİZ KAZANIP ANTALYANIN YENİLMESİNİ BEKLEYECEĞİZ.