STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

55erhan55

Samsun kümeye diyen beşiktaş taraftarı biz sizden her zaman daha büyüktük öpün elimizi

ender

Kurban adanmistir. Küme kalırsak kesiyorum koyunu.

usare

Site olarak dana kesmemiz lazım.
Zenke yi öneriyoruım dana olarak(ekhigo da olabilir)

Jnr.Serkan

Ben Serdara  o gün sövmesem toparlanmazdı o adam : ) Allahım sana şükürler olsun

forever5557

inşallah bir aksilik yaşamayız.artık hepimiz yıprandık.bu kabus haftaya son bulsun bayram olsun tüm samsunsporlulara...

alperen

Şu 90 dakikada 1 sene daha yaşlandım vallaha

ethm55

kumköylü ahmet

samsunda olmak sart oldu..son hafta aranizdayim insallah suan hollandadan bilet bakiyorum..

Musti

Maç öncesi taraftarımız

Maç sonunda taraftarımız

>l< >l< >l<

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 01 April 2012, 03:44:07
Valla ben rüyamda önce Antep maçını gördüm 4-0 gibi bir skorla yeniyorduk adamlarla berabere kaldık.Kayserispor maçını gördüm 2-0 yeniyorduk adamlara aynı skorla yenildik.Bu aralar maça dair hiç bir şey görmedim en küçük bir izlenim bile yoktu.Sanırsam bu bir galibiyet işareti  :) :evet: :evet:

Dedim yaa Allaha şükür bu maçı rüyamda görmedim şükür ki yendik :) Umarım sivas maçını felan da görmem 1 hafta dayanmak gerek :)

ismail

nasılsa şike yapan düşmüyo, verin sivasa ne kadar istiyosalarsa,uefa dan alacakları parayı falan versinler maçı  :D :D :D

buraks

bence ligde kaldık artık sivası ne yapıp edip yeneriz e artık fenerde yensin yani

Ahmeti

Alıntı yapılan: lucarelli - 01 April 2012, 17:05:59
En çok akşam Şansal ne diyecek onu merak ediyorum. Geçen hafta defalarca Samsun düştü deyip deyip durdu.

Onlar kıvırmasını iyi bilir merak etme

selahattin55

5trawberry