STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

Stelea

Adamlarda Quaresma ve Almeida da iyileşmiş  :-\

nomak55

bjk maçını alırsak ligde kalırız ah ulan şu kayseri maçına yanmamak eldemi oradan bi üç puan alsaydık son hafta sivas maçına bağlıydı herşey yanmamak eldemi boş kaleye sıfır sıfırken kaçan pozisyon yaaa of ekigho of

Kadir ÇELEBİ

Gekas gelmiş fakat bugünki antrenmana katılmamış izlemiş.

GurbetciFanatik

Gekas sezonu kapatdi malesef

Samsunspor, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün oyuncular katıldı. Koşunun ardından istasyon çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Antrenmanı, dün gece ülkesinden dönen Samsunspor'un Yunanlı golcü oyuncusu Theofanis Gekas da izledi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına durumuyla ilgili açıklama yapan Yunan golcü, sakatlığının beklediğinden ciddi çıktığını söyledi.

Tedavisi için tekrar Yunanistan'a döneceğini belirten Gekas, ''Teknik direktörümüz Mesut Bakkal ve doktorumuzla konuştuk. Durumum beklediğimizden daha ciddi çıktı. Son maçı oynarım hesaplamaları yapıyorduk ama maalesef son maça da yetişemiyorum. Dört-beş hafta sahalardan uzak kalacağım. Yarın başkanımızla da bir görüşme yapacağım'' dedi.

Cumartesi gününe kadar Samsun'da olacağını ifade eden Gekas, ''Cumartesi günü takım arkadaşlarımla birlikte İstanbul'a gidip, Pazar günü de takım arkadaşlarıma tribünden destek vereceğim'' diye konuştu.

Samsunsporlu taraftarların, ülkesine gitmesinden dolayı üzüntülü olduğunun belirtilmesi üzerine Gekas, ''Ben de çok üzüldüm. Hayatım boyunca geçirmediğim üç ayı burada geçirdim. Bu kadar sevgiyi, desteği ilk defa gördüm. Yabancı kişiye duyulan sempatiyi ilk defa burada gördüm. Ligde son hafta oynanacak Sivasspor karşılaşmasına da mutlaka geleceğim. Orada taraftarlara veda edeceğim'' dedi

Senin bizde oynadigin 3 ayi bizde asla unutmayacagiz Gekas.
Biz sevgiye layik olani fazlasindan cok severiz.
Sen herseyi hakketdin SIRTAKI

Stelea

''Taraftaralara veda edecegim'' seneye aramizda olmayacagini gosteren gayet acik bir cumle olmus :(

özkan

burakbas

emre__ss

Adam 2.lige düşen takımda oynamam dememiş de veda edeceğim demiş iste  :( düşmezsek gitme be GEKAS :( :( :(

Serkan

mehmet yılmaz

Bugün tesislerdeydim. Gekas'a imzalatmak için bir forma aldım. İstanbul'dan değerli bir Samsunsporlu için...
Fanis'i görünce çok üzüldüm çünkü harbiden sakat. Sekerek yürüyordu. Sezonu kapattığı söyleniyor.
Derginin ikinci sayısının ön çalışmalarını gösterdim. Tabii sitede kendisi için yazanları da görmüş oldu.
Alabilir miyim? diye sordu.
Tabii henüz taslak olduğu ve üzerinde çalıştığımız için veremedim. Ama ayın 3-4'ü gibi dergi çıkacak, o zaman alabilirsin dedik.
İnşallah biz ligde kalırız, Gekas da bizde kalır.

maviay55

abi aranızda muhabbet geçti mi ligde kalırsak gidecek misin gibisinden?  :'(

mehmet yılmaz

Yok, o tarz bir sohbet olmadı.
Hem kısa kaldım hem de gün içindeki açıklamalarından haberim yoktu zaten..

ugrass

biz bi yenemlimde antalya bursa macını konusuruz

FaT1h

Alıntı yapılan: emre__ss - 29 March 2012, 19:31:49
Adam 2.lige düşen takımda oynamam dememiş de veda edeceğim demiş iste  :( düşmezsek gitme be GEKAS :( :( :(

gekas zaten bize ikinci ligden gelmedimi ? öyle birşey diyeceğini sanmam

emre__ss

Alıntı yapılan: FaT1h - 29 March 2012, 21:50:29
gekas zaten bize ikinci ligden gelmedimi ? öyle birşey diyeceğini sanmam

Tamam ama Akhisar belediyeden gelmedi sonuçta adam Almanya ikinci liginden geldi hocam.