PUAN SİLİNİRSE, PUAN DURUMU NE OLUR;

Başlatan bluegreen55, 23 March 2012, 21:21:51

« önceki - sonraki »

bluegreen55

Bildiğiniz gibi puan silinmesi seçeneğini TFF kullanabilir.
Buna görede bizim planlarımızı yapıp hedeflerimizi koymamız gerekir.
Bir yandanda silinecek puanlara göre hafta hafta puan durumunu takip edelim.
Ona göre takımımıza ne olursa olsun desteğe devam edelim..
Yaptığım araştırmalara göre 12 şer puan silecekleri takımlardan düşme potasına girenlere göre son 5 takım.
Birde İBB den 18 puan silineceği söyleniyor ama ben 12 puana görede hesabı koyuyorum...

ibb den 18 silerseler
14   MERSIN          30     
15   SAMSUNSPOR  30     
16   ISTANBUL BB   25   1LG   
17   MANISASPOR   20   1LG   
18   ANKARAGUCU   11   1LG

ibb den 12 silerseler
14   ISTANBUL BB      31
15   MERSİN             30           
16   SAMSUNSPOR     30   1LG   
17   MANISASPOR      20   1LG   
18   ANKARAGUCU      11   1LG

Bu haftaki Mersin maçının önemi ortada...

samuray

evet ya puan silme ihtimalini de gözönüne almak lazım son macça kadar alacağımız puanlar çok öneemli ordu yok grafikte ordunun kaç puanı vardı 12 de ondan silerlerse onlarda aşağılara bizim yanımıza geliyorlar gibi

samsunmania

Bu saatten sonra puan silinir mi? Silinirse  adalet sağlanır mı? Hangi kriterlere göre pun silinir? Bence uefa puan silmeye de karşı. Ya direkt düşürün ya da biz cezalandırırız modundalar. Puan silmek için bayağı geç de kaldı federasyon.  Tff büyük bir ihtimal harakiri yapacak. Kimseyi düşürmeden 2-3 yıl cezayı(uluslararası organizasyon) göze alarak ligi 22 takım yapıp yola devam edecek. Milli takımı sıyırmaya çalışacak işin içinden. Bir de işin fifa tarafı da var.

maraton

valla ben onu bunu bilmem puan silmeye rağmen düşersek varya, olum varya !!

FaTiH_HaN

Son 3 haftadan 6 puan çıkarmazsak puan silme işide sakata girer.

Theofanis Gekas

biz bu şansla ve futbolcularla puan silme olsada kalamayız gibime geliyo

cany

Puan silme olsa bile içimiz rahat degil bu nasıl iş. samsunspor_x tarihinin en kötü takımı bu sezonkiydi heralde

muzaffer4

boş işler bunlar bizim sedece önümüzde 3 maçımız var kazanırsak ligde kalırız bu kadar..

GurbetciFanatik

36 Puan rahat yeter eger puan silinirse en az 12.

Mersin-Manisa-IBB bu 3 takimdan en az ikisi 48 puana ulasamaz. Hatda Sivasla bile  yenersek aramizdaki fark 12 den fazla olmaz.

Biz alalim alabildigimiz kadar hatda inönüden neden en az 1 puan olmasin dicem ama
bizim ruhsuz futboluclara güvenim yok.

Bakin isin asli puan silme yok kümede kalma degil beni SIKINTIYA sokan olay su.
BU Baskanlar biliyorlar küme düsme varmi yok mu yada ne kadar puan silincek bunalrin hepsi konusulmustur illaki Kulüpler Birliginde.

Futbolcular biliyormu ? Hoca biliyormu ? yani diyelim ligi 16 sirada bitirdik ve normal sartlarda düstük.
Ve Kararin aciklanmasina var bi süre.
eeeee bu Futbolcular yada Menajerleri Takim aramaya baslarsa Takim dagilirsa ben ondan cok korkuyorum.
Ademi Kemali Ertugrulu Murati Ekighoyu Gekasi cogu Takim ister Süper Ligde. Ötekilerine kim alirsa alsin zaten.

Bugünkü haberden sonra isler karisti karar taaaa 28.mayisa kadar uzatildi.
Bizim Lig zaten 2 haftaya bitiyor bu futbolcular ne yapacak 7 hafta boyunca ?

Isin püf noktasi Baskanimiz: O biliyor düstükmü düsmedikmi diye ama söyliyemiyor nedense.

jean

ben anlamiyorum butun takimlar oy kullanmadimi puan silinme yok diye dusecekler diye

bluegreen55

ibb nin 1 maçı eksik.
mersini ikili averajlada geçtik.
mersin kalan haftalarda en az 4 puan alamazsa puan silme durumunda garantileriz.

ibb den 18 silerseler

14   SAMSUNSPOR    33
15   MERSİN            30          
16   ISTANBUL BB     25   1LG  
17   MANISASPOR      20   1LG  
18   ANKARAGUCU      11   1LG

ibb den 12 silerseler
14   SAMSUNSPOR    33
15   ISTANBUL BB     31          
16   MERSİN             30   1LG  
17   MANISASPOR      20   1LG  
18   ANKARAGUCU      11   1LG

ChucKeR

ahmetsefa55

puan sılme dıye bır ceza yok.
ya kume dusurecekler ya kume dusmeyı kaldıracaklar.
benım ıcım rahat.
Allahın izniyle seneye de süperligdeyiz

ercan0655

puan silme yok diyenlere katılıyorum. o iş gazoz ağacı bu sene biz gümbürtüye gideriz seneye bakarlar duruma. zaten bu takımla düşşek ne düşmesek ne ama yine de umut fakirin ekmeği.

samsunmania

Ceza vermeden işi seneye sarkıtırlarsa bize de başka haklar doğar o zaman. Bu işi 22 takımlı lig paklayacak gibi görünüyor.