STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Antalya berabere kalarak ekmeğimize yağ sürdü. Artık aradaki puan farkını 3'e indirme vakti. Tek amaç, tek düşünce galibiyet olmalı! İnşallah bizim inandığımızın üçte biri kadar inanıyorsunuzdur, o maçı alın!

özkan

Çalışsan,çabalasan,uğraşsan br takım kendini düşürmek için şu ligde en fazla bu puanı alırdı herhalde.Ama buna rağmen hala biz avantajlıyız,biz daha güçlüyüz umut olarak.

Hadi la ruhsuzlar ordusu,yanıltın bizi de alın şu maçı.Yıkalım şu stadı mersin maçında,he yaparmısınız ?

muzaffer4

bu maçtan 1 puan alıp haftaya a.gücünün antalyadan puan almasını bekleyeceğiz ..

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ekigho55 - 17 March 2012, 18:17:10
bu maçtan 1 puan alıp haftaya a.gücünün antalyadan puan almasını bekleyeceğiz ..

Bu maçtan 3 puan almaktan başka çare yok olamaz da....

Tufan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 17 March 2012, 18:17:10

kardeşim kusura bakmada saçma olmuş 2 haftada 2 puan alırsak kimsede sabır kalmaz yarın 3 puan alamazsak bite bu iş. zaten mucizenin peşindeyiz hayale gerek yok vura kıra 9 puan alsınlar Hakan'ı bile sırtımda taşıyayım  :)

özkan

arakdaş klavyenin azizliğine uğramış,oradada kalmış sanırım  :deli:

muzaffer4

ben ankaragücünün ankarada antalyadan puan alacağına emin olduğum için yazdım..

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ekigho55 - 17 March 2012, 18:24:18
ben ankaragücünün ankarada antalyadan puan alacağına emin olduğum için yazdım..

Ankaragücü'nün puan alması hoş,güzel olacaktır ama bizim 3 puanı kesinlikle almamız gerek...

mehmet yılmaz

Çok zor olacak ama kazanmamız lazım halen tutunacak birkaç dalımız var ve devam etmesi lazım bu durumun

isa55

Tarihi 18 Mart günü bizim de Zafer Günümüz olsa ne iyi olur.

ali ihsan

Tvde Lassa reklamında ne diyorlar "Sağlam basıcan bu hayatta" .Alınacak 3 puan önümüzü açar...

davidsavage

Murat Ceylan sakatlanmış,yarınki maçta olmayacak,facebook'ta gördüm.

burakbas

Her ışte bir hayır vardır. Belki daha iyi olur. Alalım artık şu maçı. Yalvarıyorum !

Stelea

"Son maçımıza kadar savaşacağız"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, ''Benim ağzımdan söylemediğim kelimelerle haber yapılmasını art niyetli bir davranış olarak görüyorum'' dedi.
Yıldırım, Samsunspor Kulübü'nden yaptığı yazılı açıklamada, bugün bazı gazete ve internet haber sitelerinde kendi ağzından yapılan haberlerin asılsız olduğunu kaydetti.

Açıklamada, Kendisiyle telefonda görüşen gazeteciye ''Umudumuz kalmadı. Çok iyi bir takım değiliz'' şeklinde bir açıklamada bulunmadığını belirten Yıldırım şunları kaydetti:

''Böyle bir ortamda değil ben, her hangi bir futbolcu arkadaşımızın gazeteye böyle bir açıklamada bulunması mümkün değil. Benim gazeteciye söylediğim, ''Süper Lig'de son maçımıza kadar savaşacağız'' şeklindeydi. Benim ağzımdan söylemediğim kelimelerle haber yapılmasını art niyetli bir davranış olarak görüyorum. Gazeteye tekzip davası açacağız.''

Öte yandan Samsunspor Yönetimi, Yıldırım'ın ağzından yapılan yalan haberler konusunda hem gazeteye hem de haberi yapan kişi hakkında hukuki süreç başlatıldığı bildirildi.

http://www.haberexen.com/son-macimiza-kadar-savasacagiz-40495h.htm

King Of The North

Biz de Başkentli Samsunsporlular olarak Ankara'dan 54 kişilik 1 otobüsle hareket ediyoruz Allah'ın izniyle, saat 11:00 AKM Metrosundan hareket, gazamız mübarek olsun, Allah utandırmasın, biz inanıyoruz, galibiyetle döneceğiz...
Alıntı yapılan: CemBaba - 17 March 2012, 20:32:44