30-31.HAFTA

Başlatan kalptenþimþek, 04 March 2012, 22:09:54

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Süper Ligin en keskin virajı; 30 ve 31.haftalar...
Bu iki haftada 6 puan almamız şart..
Başarırsak geriye kalan olasılıklar da aşağıda sıralanmış durumda..27 olası puan durumundan bir tanesi gerçekleşecek ve çok yüksek ihtimal, artık ipler elimizde olacak.. samsunspor_x

FaTiH_HaN

Hocam emeğine sağlık hem kafa yormuşsun hemde görsel olarak tüm olasılıkları göstermişsin. >l< Dediğin gibi bu haftalarda alacağımız 6 puandan sonra ipler her türlü bizim elimize geçecek.

cembaba

Her şey bizim elimizde...

Ollivanders

Theofanis Gekas

adaylardan en kötü top oynayan antalya,bu hafta yenilirlerse,bizde yenersek bu yolun dönüşü olmaz antalya adına

vanlioglu

karabüğün aldığı saçmasapan 3 puanlar olmasaydı şuan çok rahat konumdaydık.

yinede şu 5 maçtan 4 galibiyet çıkarmamız halinde karabüğü altımıza alacağımızı düşünüyorum.

allah yardımcımız olsun.

saim55

Bugün hepimiz matematik profesörü olmuşuz anlaşılan. En matematik bilmeyene bile atomu parçalarcasına matematik öğreten bir sevdamız var :)

furkan5534

kayıpsız geçirceğimiz 2 hafta ve 2.hafta antep karabuk 0 antalya es es 2 olması süper olur

jean

Biz yenerdek iki maci tabi diger skorlarda onemli buyuk ihtimal kaliriz

babasamsunlu

Alıntı yapılan: jean - 05 March 2012, 13:53:31
Biz yenerdek iki maci tabi diger skorlarda onemli buyuk ihtimal kaliriz

jean decodersiz yazma allasen ;)

silopilimuhsin

41 puan bizi ligde bırakır

samuray

yapalım 41.i (kırkbir kere maşallah diyelim) böylece ligte kalalım  ;D

burakbas

bugün okulda normalde sınava çalışmam gerekirken aldım bir elime puan durumunu diğer elime de fikstürü. çok aşırı mucize olmadığı taktirde 41 puan bizi ligde bırakır. haydi !

binikalamadım

karabükte galip gelseydik...

Sol Açık

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 05 March 2012, 20:03:31
41 puan bizi ligde bırakır

41 almamız gerektiği doğru. Ben 39 puanın bile yeteceğini düşünüyorum, ama kimlerden alındığı önemli. Hatta G.Antep'ten 3 puanın 2 farklı skorla alınması çok önemli!

G.Antep'i sadece rakibimiz olmasından dolayı değil, aynı zamanda haftaya Karabük maçının öneminin arttıracağından dolayı da yenmeliyiz. Yoksa G.Antep bu hafta rahatlar ve haftaya da Karabük'ü rahatlatacak bir skor oluşur!

Karabük'ün bu hafta Antalya'yı yeneceğini sanmıyorum, haftaya da aslan kesilen bir G.Antep'e (eğer biz G.Antep'i kazanmak zorunda bırakırsak tabi) yenilecektir.

İşimiz gerçekten de kolay değil. Ama kolay olsa, herkes yapabileceğine inanırdı. Zor olmasına rağmen "yapabiliriz" dememiz, buna inanmamız, Samsunspor olmamızdan olsa gerek!

Yapabiliriz!!!