ISLIK!!!!

Başlatan Theofanis Gekas, 04 March 2012, 19:15:05

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

04 March 2012, 19:15:05 Son düzenlenme: 04 March 2012, 19:19:18 Theofanis Gekas
Yeni konuya ne kadar luzüm vardı bilemiyorum ama bunun gözden kaçmadan tartışılmasını ve her grubumuza bildirilmesini düşündüğüm için açıyorum.

Kendi takımımıza tezahurat yaparken 10 numarayız,maç öncesi gaz vermeler felan hepsi tamam,lakin top rakipteyken bu tezahüratlar durmadan devam ediyor,millet 7000 kişilik stadyumunda ıslıklarla rakip takımı baskı altına alıyo bizde ise bundan eser yok.Nedendir bilmem ama taraftar olarak herşeyimizle 10 numara olmamıza rağmen bu ıslık işinde hayli zayıfız.

Nacizhane tavsiyem antep maçında top rakibe gelince bir Allah kulu susmasın bilen ıslık bilmeyen elini ağzına koyarak yuhh vs gibilerinden bağıralım cümle alem 19 Mayıs cehennemini görsün,yaşasın

Atakumlu

kardesim genelde beste soylendigi icin ,top rakiptede olsa besteyi kesmemeye ozen gosteriyoz bunun icin ıslık yapılmıyor ama her hangi bir beste soylenmediginde veya karsılıklı tezahurat yapılmadıgında top rakipteyken ıslık calınabilir  ;)

cembaba

Gaziantep maçına daha tam 1 hafta var ama herkesi bilgilendirmeye başlasak iyi olur. Asıl Samsunspor Sayfasında da bilgi verelim. Maraton tribününde koreografi yapılacak herkesin bu bilinçle dağıtılan bildirilere bakmasını rica ederiz diye.

* Bunların yanında yılın en önemli maçına çıkıyoruz. Çiftlikte yürüyüşle stada gidilmesi en doğrusu. En güzeli bu şekilde olacaktır. Şehri tam manasıyla havaya sokmalıyız.

* Islık olayı tabii ki en iyisi top rakibe geçtiğinde yıkılmalı o stad. Islık ıslık üzerine ne yapacağını şaşırsınlar.

* Takımı motive edici her türlü olayı yapmalıyız. Hafta içi idman ziyareti olabilir.

ahmetsefa55

mac oncesı 11 ı cagırmamız lazım trıbune.
ayrım yapmadan.
bız motıve edelım gerekenı yapalım.su lıgde kalalım.
sonra kımle nasıl hesaplasılcaksa hesaplasılır.
eskı futbolcularımıza ozellıkle adem murat kemal uclusune sahıp cıkmamız gerekıyo.
muratla baslayıp butun takımı tek tek cagıralım derım.

Theofanis Gekas

ıslık bestelerden daha etkili olabilir diye düşünüyorum

FaTiH_HaN

Şirinler önderliğinde tüm Samsunsporlular çiftlikten başlayarak meşalelerle stadyuma gitmek çok güzel olur. Sonrasında maç öncesi kareografi ve mahşer yeri gibi olacak olan 19 Stadında tezahürat, yuhlama, ıslık ile artık Allah ne verdiyse ne gerekiyorsa yaparak 3 puanı alacağımızdan eminim.

SSKLA

bu konuda pek üstüme tanımam :D Ama birde bana eşlik etseler.  :)

Ajan

Besteden besteye geçerken sorun yaşıyorken besteden ıslığa ıslıktan besteye geçiş sittin sene olmaz bizim tribünde. Biz gırtlak patlatalım yeter gerisi sahadakilere kalmış.Maçın pazar 1'de olması nedeniyle Çiftlikteki yürüyüş gerekli katılımı görmeyebilir.

Burak55

Alıntı yapılan: Ajan - 04 March 2012, 21:33:31
Besteden besteye geçerken sorun yaşıyorken besteden ıslığa ıslıktan besteye geçiş sittin sene olmaz bizim tribünde. Biz gırtlak patlatalım yeter gerisi sahadakilere kalmış.Maçın pazar 1'de olması nedeniyle Çiftlikteki yürüyüş gerekli katılımı görmeyebilir.

Şirinler beste işini halleder bence,sadece maraton ıslıklasa yeter de artar :)

Ayberk

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 04 March 2012, 21:10:50

olum herkes senin kadar ıslık çalsa Atakum'dan duyulur da, bizim oralardan kaç kişi sağır olur bilemem .:.:.  :suslen:

Tufan

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 04 March 2012, 21:10:50

Bursa maçı bizzat gördüm kardeşim uzak duracam senden :)

Serkan

Ne Bursa'sı Tufan tek ıstıkda uyuyan otobüsde ne kadar adam varsa uyandırdı

ahmetsefa55

berkayla deplasman yapmayı ozleedım  :(

Ayberk

adam fenomen oldu çıktı arkadaş ya, hacı 1, berkay 2 :D

ahmetsefa55

berkay 1 hapay 2  :evet: