STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

burakbas

Alıntı yapılan: de_brk7 - 09 March 2012, 21:34:41
Abilerim , kardeşlerim. Giresun da üniversite okuyan, burada ikamet eden, iş için maç günü burada olacak olan çok değerli SAMSUNSPOR sevdalıları. Bu hafta oynayacagimız antep maçını HEP BIRLIKTE izleyelim. Bir olalım , birlik olalım.
Yine tek başımıza :(

SSKLA

Alıntı yapılan: Stelea - 09 March 2012, 21:52:25
Gekas sinirda degil. eskisehir macindaki iki sarisi zaten macta kirmiziya döndü ve bir mac oynamadi.

eskişehirde 2 bursada 1 sarı aldı.

jean

yarin ins yenersek ligde kalacagimiza inaniyorum ins kotu skor olmaz hadi bismisllah

Stelea

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 10 March 2012, 23:00:35
eskişehirde 2 bursada 1 sarı aldı.

Kardesim anlatamiyorum sanirim :) o iki sari kirmiziya döndü zaten. Sarilarin hükmü kalmadi.

furkan5534

TeRMeLee

Maçın sonunda gülen taraf biz olalım, başka da bir şey istemem. Sonuna kadar saldır Samsunspor.

Akyol

Dün bir miktar dolu bile yağdı ama şu anda pırıl pırıl bir hava var... Bugün doğan güneş başka bir güneş sanki  ;)

Ayağaa ayağaaa bütün site ayağaaaa  >l< :holey:

isa55

fanatik

uyku tutmadı heyacandan gel artık maç saati yenelim şu antebi

ercan0655

Jnr.Serkan

11 March 2012, 10:11:12 #220 Son düzenlenme: 11 March 2012, 10:38:28 Jnr.Serkan
Kaybedecek birşeyi olmayanlardan korkmalısın ; Çünkü onlar kazanmak için kaybetmekten korkmaz.

burakbas

mehmet yılmaz

Sakin ve sabırlı oynamalıyız. Tam bir final maçı bizim adımıza. Antep'in bugüne kadar yanından hiç ayrılmayan şerbeti, balı bu sefer gelmemiş olsun inşalllah..

kamuri

serdar özkan ilk 11 de olmalıydı diye dusunuyorum hakanın yerine hocanın çıkardığı 11 e bakarsak antalya maçındaki gibi bi oyun planıyla oynayacağız yani öncelikli hedefimiz gol yememek

Theofanis Gekas