STSL 2011-2012 / 30. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 0 Gaziantepspor

Başlatan havzalı55, 03 March 2012, 19:37:24

« önceki - sonraki »

Stelea

Millet mac gunu giselere yogunlasacak. Satis noktalarindan alma gibi bir aliskanligi pek yok halkimizin. Ama yine de baya satilmistir. Kalan biletin de hepsi mac sabahi biter kesin.

ahmetsefa55

ibrahim akının tedbiri kaldırılmıs.
bizim maçta oynar herhalde.
herkese inat yenmezseniz adam değilsiniz

FaTiH_HaN

09 March 2012, 17:39:35 #182 Son düzenlenme: 09 March 2012, 17:54:51 FaTiH_HaN
Genelde her maç için 1-0 olsun bizim olsun mantığıyla bakar 3 puanı alalım yeter derim ama Antep maçı için içimde daha farklı hisler var. Skor önemli değil ama Antepi hem sahada hem tribünde eze eze, futboldan soğuturcasına, hunharca, patarakütere, vura vura yenmemizi istiyorum  :redcard: ki öyle olacak tribündeki ruh sahaya yansırsa aynen böyle olacak.

fındık

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 09 March 2012, 17:39:35
Genelde her maç için 1-0 olsun bizim olsun mantığıyla bakar 3 puanı alalım yeter derim ama Antep maçı için içimde daha farklı hisler var. Skor önemli değil ama Antepi hem sahada hem tribünde eze eze, futboldan soğuturcasına, hunharca, patarakütere, vura vura yenmemizi istiyorum  :redcard: ki öyle olacak tribündeki ruh sahaya yansırsa aynen böyle olacak.

Kritik maçlarda tribün yapamıyoruz stresten dolayı ama bu maç bu stresin altından kalkacağız diye umit ediyorum

SSKLA

Gekasta sarı kart sınırında ama yazılmamış.

ahmetsefa55

AlıntıSamsunspor, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Kırmızı-beyazlılar, salonda yaptığı kondisyon çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz da kırmızı-beyazlıların internet sitesinden taraftarlara çağrıda bulunarak, takımı Gaziantepspor maçında yalnız bırakmamalarını istedi.

Karşılaşmada 7'den 70'e tüm taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

''Kadın ve 16 yaş altı futbolseverler için 19 Mayıs Stadı'nda bin 415 kişilik yer ayrıldı. Gaziantepspor maçında tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz. Çünkü Samsunspor'umuz için Gaziantepspor maçı çok önemli. Ligde kalma yolundaki bu önemli maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takımımızın itici gücü olan taraftarımızın bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum.''

Kulüp yönetim kurulu üyesi İsmail Hut ise Samsunspor'un galip gelmesinde en büyük etkenlerden birinin şüphesiz seyircileri olduğunu belirterek, ''Bu nedenle taraftarımızdan ricamız, spor şehri Samsun ve Samsunspor'a yakışan bir şekilde takımlarına destek vermeleridir'' ifadelerini kullandı.

AhmetDenizci

AlıntıSamsunspor maçı kafile programı

Kırmızı-Siyahlı ekibimizin, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 11 Mart Pazar günü saat 13:00'da deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının kafile programı belli oldu.

9 Mart Cuma günü saat 13:30'da Havayoluyla İstanbul'a gidecek olan ekibimiz, buradan saat 17:00'de Havayoluyla Samsun'a geçecek. Samsun'da Büyük Otel'de kampa girecek olan kırmızı-siyahlı kafile, karşılaşma öncesi son hazırlık antrenmanını Samsun'da gerçekleştirecek. Takımımız Samsunspor ile oynanacak maçın ardından aynı gün havayoluyla Gaziantep'e dönecek.

http://www.gaziantepspor.org.tr/haber_detay.asp?habid=3248

burakbas

Abilerim , kardeşlerim. Giresun da üniversite okuyan, burada ikamet eden, iş için maç günü burada olacak olan çok değerli SAMSUNSPOR sevdalıları. Bu hafta oynayacagimız antep maçını HEP BIRLIKTE izleyelim. Bir olalım , birlik olalım.

Stelea

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 09 March 2012, 19:22:34
Gekasta sarı kart sınırında ama yazılmamış.

Gekas sinirda degil. eskisehir macindaki iki sarisi zaten macta kirmiziya döndü ve bir mac oynamadi.

AhmetDenizci

kamuri

havaalanına gitsekya antep geldiği zaman baskıyı orda kurmaya başlasak

ahmetsefa55

camlarını kırın korku verın  ;) cingenler halleder raad olun  :evet:

Desiqner

Kaya

Antep'e gitmiş,şehrin takıma olan ilgisizliğini ve antipatik tavırlarını görmüş biri olarak eğer futbolun ve futbol kültürünün ufacıkta bir adaleti varsa,biz Samsunspor taraftarının sevgisi ve bağlılığı bu Antep takımına sahada da fark atmalı..

mehmet yılmaz

Antep'te bir taksiciyle şöyle bir diyalog yaşamıştım
- Antep'te Gaziantepsporlu var mı?
- Çok var...
- Öyle değil... Sadece Gaziantepsporu tutan. İstanbul takımı tutmayan.
- Haa... Öyle mi? Hiç yok... Ben de GS'liyim zaten.

Gaziantep düşerse şehrin çok da umurunda olmayacağı açık, peki ya biz? Ama futbolda bu adalet kavramı yok maalesef. İnsallah bu sefer olur.