STSL 2011-2012 / 29. Hafta Antalyaspor 0 - 2 SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan havzalı55, 25 February 2012, 19:12:24

« önceki - sonraki »

Serkan

İsmet Taşdemir futbolculara "Antrenman yapmak istemeyen çıkabilir" dedi

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın TFF Genel Kurulu'nda olması nedeniyle Nuri Asan Tesisleri'nde antrenör İsmet Taşdemir idaresinde çalışan Samsunsporlu futbolcular antrenman esnasında isteksiz göründüler. Futbolcuların kendilerine gelmesini isteyen antrenör İsmet Taşdemir, futbolculara "Antrenman yapmak istemeyen çıkabilir" şeklinde sitem etmesinden sonra hareketlenen futbolcular, bu sefer de birbirleri ile tartıştılar. Bir pozisyonda sert girdiği gerekçesi ile kendisine çıkışan Anıl Dilaver'e cevap vermeyen kaptan Murat Yıldırım, olası bir tartışmayı önlerken, İsmet Taşdemir yeniden devreye girerek futbolcuları uyardı.

Bunlar dayak istiyor heralde ?

Theofanis Gekas

Serkan

isyan

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 27 February 2012, 23:40:25
murat yıldırım=suyu ısınan kurbağa >:(
Senin Murat ile bir husumetin mi var ? Adam cevap vermemis, kavga yi önlemis iste

cembaba

SametYılmaz55

aferin la hepinize topçu müsveddeleri :x(( bu zamana kadar çok bir şey yaptınız ya antrenmanda gevşeklik yapıyorsunuz,takım içinde birlik ve beraberliğin en lazım olduğu dönemde birbirinizi yiyorsunuz.hepinize koca bir aferin :kafa:

Theofanis Gekas

doğru okudum,muratı benim kadar sizde biliyosun top kaptırmıştır sonra alttan üsten sert bi hareket yapmıştır,haksız olduğunu bildiği için susmuştur sonra,top oynayamadıkça sağ sola sarıyodur.ayrıca sevmiyorum,husumetim var evet kim bize zarar veriyosa onu sevmiyorum

Shane_Falco

28 February 2012, 00:04:37 #97 Son düzenlenme: 28 February 2012, 00:09:51 Shane_Falco
Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 28 February 2012, 00:02:11
doğru okudum,muratı benim kadar sizde biliyosun top kaptırmıştır sonra alttan üsten sert bi hareket yapmıştır,haksız olduğunu bildiği için susmuştur sonra,top oynayamadıkça sağ sola sarıyodur.ayrıca sevmiyorum,husumetim var evet kim bize zarar veriyosa onu sevmiyorum

Efendi adam olduğu için susmuştur  :evet: :evet:

Sioux

Murat'ı da biliyoruz, GS ürünü artist ve yararsız Anıl Dilver'i de..
Adamsın Murat. ;)
Dört yıldır adamsın üstelik.

Stelea

28 February 2012, 00:20:04 #99 Son düzenlenme: 28 February 2012, 00:24:38 Stelea
Alıntı yapılan: Serkan - 27 February 2012, 23:39:53

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın TFF Genel Kurulu'nda olması nedeniyle Nuri Asan Tesisleri'nde antrenör İsmet Taşdemir idaresinde çalışan Samsunsporlu futbolcular antrenman esnasında isteksiz göründüler. Futbolcuların kendilerine gelmesini isteyen antrenör İsmet Taşdemir, futbolculara "Antrenman yapmak istemeyen çıkabilir" şeklinde sitem etmesinden sonra hareketlenen futbolcular, bu sefer de birbirleri ile tartıştılar. Bir pozisyonda sert girdiği gerekçesi ile kendisine çıkışan Anıl Dilaver'e cevap vermeyen kaptan Murat Yıldırım, olası bir tartışmayı önlerken, İsmet Taşdemir yeniden devreye girerek futbolcuları uyardı.

bu takımdan bu adamlarla hayır gelmez artık. isteksizliğe ruhsuzluğa bakın kimlerle uğraşıyor ismet hoca. yazıklar olsun.

ult55ras

şuan şok olmuş durumdayım ne demek ya şu durumdayken isteksiz olmak. durum çok vahim galiba  :'(

Ayberk

istemeyen gidebilir, bunu uzun süredir söylüyoruz zaten. istemeyen çekip gitsin içinde istek taşıyanlarla zaten biz bu ligde kalırız. isteksiz topçuya ihtiyacımız yok

binikalamadım

:_nazar haydi be  samsunspor_x bu ilki de yaşat bize  :_nazar

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 27 February 2012, 23:39:53

Bu nasıl bir iş ya.
Şimdi okudum beynimden vurulmuşa döndüm.
Arkadaş bütün yeteneksizliğinize bütün ibneliğinize rağmen bu kadar insan size gık çıkarmadı.
Destek vermekten başka bir şey yapmadı.
Paranızı tam günüde alıyorsunuz.
Bırak transfer alacağını prim alacağınız bile bulunmuyor.
Ne demek antrenmanda isteksiz olmak ya.
Allah bin belanızı versin hepinizin.
Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın.
Yeter be yeter.Nefret ettim alaynızdan.
Bundan sonra oynarsanız şerefinize sokayım.
İnsanlıktan çıkardınız lan beni.
En iyinizin ***.

Mert

Ulan ne cefa çeken kulüpler var.Maddi yönden sıkıntıdalar ama adamlar canla başla oynuyorlar.Sizin yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda daha ne istiyorsunuz lan karaktersiz herifler.Egolarınızı gidin başka yerde tatmin edin haysiyetsiz herifler.Tam bu zamanda yüreğiyle oynamaları gerekirken isteksizsiniz.Ayıptır be utanın kendinizden.