Gekas, Ekhigo ve Zenke Errea'da Forma İmza Programı

Başlatan mehmet yılmaz, 20 February 2012, 19:41:50

« önceki - sonraki »

5trawberry

İki tane forma almayı düşünüyorum. Birazdan çıkacağım.
Formalar 39 TL demişti abimiz. Farketmeksizin mi 39 ya da hangi model 39 TL.

babasamsunlu

çubuklu aldım ben  39,90.
ama hem numara hemde isim yazdırınca 55 oluyor fiyat ;)

Lusage

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Lusage - 23 February 2012, 14:51:27
:-X :-X Altın baskı mı yapıyorlar abi..  :kafa:

aynen kardeşim valla bende sinir oldum  :x(( :x((

Burak

Ben bunu çok dile getirdim ama nafile yolunacak kaz pozisyonunda oluyoruz galiba Errea için ben öne reklam da yaptırdım 62.50 TL oldu çubuklu. beyaz , siyah , kırmızı formaları sahadaki haliyle yaptırınca 100 TL oluyor  :x((

cembaba

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 23 February 2012, 17:23:21
Ben bunu çok dile getirdim ama nafile yolunacak kaz pozisyonunda oluyoruz galiba Errea için ben öne reklam da yaptırdım 62.50 TL oldu beyaz , siyah , kırmızı formaları sahadaki haliyle yaptırınca 100 TL oluyor  :x((

:):):):)

oooooo din kardeşim hoşgeldin :):)

Bende önce öndeki reklamdan yaptıracaktım.
Sonra dedim banane la.. hem spor totonun reklamını yapacam hemde para verecem :):)
İyi yapmışım galiba :D :D :D

celebi

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 23 February 2012, 17:40:17
siz para mı verdiniz  ???

siz parasız mı alıyorsunuz sayın çelebi de souza el hüpletici  :x(( :x(( :x((

celebi

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 23 February 2012, 18:07:39
evet ayne öyle :) :evet:

terbiyesiz.  :kafa: :kafa:
bide Samsunsporluluk edebiyatı yapıyorsun.  :x(( :x((
Utanmıyorsun dimi tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü  :( :(

jurista

Öncelikle Samsunspor tarihinde örneği bulunmayan böyle bir organizasyonu akıl eden ve fiiliyata geçiren ve yoğun olmalarına rağmen bir de beni misafir eden Erdem ve Mehmete teşekkür ederim.

Güzel bir kalabalık vardı , çocuklarını almış anneler , formlarıyla gelmiş kız kardeşler , babasının elinden tutmuş küçük samsunsporlular duygulandırıyor insanı.

Önce Gekas geldi ,sonra Ekigho sonra biraz gecikmeli Zenke...

Gekas biraz bunaldı gibi daha baştan ,dışarıdaki kalabalığı görseydi sanırım arka kapıdan kaçardı :) ...

Bundesliga havası solumuş böylesine üst düzey bir futbolcunun bu denli mütevazi olmasını beklemiyordum , Ekigho daha çok küçük :) afacan çocuklar gibi ,zenke bildiğimiz muzip ...

Güzel bir akşamdı , birlik beraberliğimizin ve Samsunspor ruhunun üst düzeye çıkması gereken şu dönemde ilaç gibi oldu bu olay .Yeni nesil futbolcuları yakından görüp onlarla temas etmeli , resim çekinmeli...Bu olay onlar için tercih sebebi olur.

Bu nedenle bu akşamı organize eden arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Jnr.Serkan

Futbolcuların yüzünde ki gülümsemeyi görünce,biz bu ligde kalırız arkadaş.

**KaR6**

pardon da resim çektirmekte mi paraylaydı, 1 kare fotograf koyan yok mu  :)

usare

Kardesim çok kalabalıktı, resim çektirmeye vakit ayıramadık. Ama gazeteci arkadaşlar çekiyordu, en kötü onlar koyarlar.
Bu arada bu akşamda emeği olan herkese, özellikle Mehmet abi ve Erdem başkan başta olmak üzere bütün abilerim kardeşlerime teşekkür ederim.